Nil Çeyizi:))

Bu hafta Tchiboya Mutfak Sihirbazları teması geliyor benim çok beğendiğim ordövr kalıp seti var orada :) Bir de şu kahve dekorasyon şablonları da olacak. Katalogda çok daha farklı ürünleri de var kesin beğendiğin şeyler olur canım bak istersen, haber vereyim dedim.

O şablonlardan şimdi de var canım tchibo da.İstersen bu linkten ulaşabilirsin.
Tchibo.com.tr || Dekoratif Şablon Seti

saol cnmm su nevresm desenleri gerçkten zevk meselesi kimi birine aşık olur kimisi hiç beğnmez sen içine en çok sineni al

hmmm bakıym o zamn cnm o şablonları bende beğeniorm zaten

cnm inceledm de düşmesine rağemn pahalı geldi bana monetacılar dövcek beni bu fiyata bulmussun da hala burun kıvırıosn die ama çok harcama yaptm kredi kartımda borç sıfır yazısını görmeden bişi almak istemiorm 99 yine ii dedm çekle 350ye gelicek o takım

günnurcm acaba 2. bi tencere seti almasam çelik olarak bu monetalarn 7lisini mi alsam ki:s hem tavalar hemde yapışmaz tencereler aradan da çıkar die düşünüorm
hisarlarn 2 küçük boyunu da günlk larak kullanıcam zaten monetalarda büyük olmadığından her güne kullanırm die düşünüorm:)
her türlü yemek ve pilav yapılır dimi bu seramiklerde çok fazla anlamıorm da ben yemek işlerinden tencerelere olduğu kdr keşke su yemeklere de merakım olsa:d

Ya bence bu sette her eksiğin aradan çıkar alırsan bir tane de yumurta sahanı falan alırsın sonradan. Çeliklerde yemek yapmak zor oluyor artık sadece pilav değil de her şeyi yapıştırmazlarda pişiriyor millet :)) Kızartmaları da fritöz kızartma tenceresi falan değil de tavada çok güzel yaparım hem de az yağla :))) Ben öğretirim sana yemek yapmayı çok severim. Bence 7 li set uygun çünkü o tencerelerin teki 100 e falan satılıyodu züccaciyelerde. İndirim çekin var diye söylüyorum yoksa benim Bernardodan aldıklarımı al diyecektim :))

Son düzenleme:

anladm cnm ayy beni ne kdr mutlu ettn anlatamam yemek yapmayı öğretirim deyişin mest etti beni:))
mest oldum vallahi jestt oldum ohooo
şaka bi yana hisarlarn hediyesi 3lü sahan setimde var benm şekerm tey teyyy
sen bu kdr öneriosan bana almaktan başka bişi düşmez cnm hesabım keslsn alıym o halde, artk tencere ve tava düşünmek istemiorm yahuu yeter

cnm bi sitede buldm ve hesapladm gerçkten hepsi tek tek 565 yapıo yawww
350ye vadeli 6 taksitle 375e alabiliorm o halde
vallahi yinede fazla ama çok kaliteliymiş ceramica01 serisiymiş bu

sadece bir pilav tenceresi için bu kadar fark vermeye bence değmez sanki ?

Mantıklı olabilir aslında tercih meselesi pilav tenceresini ayrı da alabilirsin. Tüm markalar üretmeye başlamış artık belki daha da iner fiyatları bilmiyorum ki :) Kafanı da karıştırıp yanlış yönlendirmek istemem.

sadece bir pilav tenceresi için bu kadar fark vermeye bence değmez sanki ?
aradaki farkı sadece o gibi görünüo ama serileri farklı cnm moneta iyi duydum alluflon markasını kimseden duymadm:S
diğer çelk tencere setindende vazgeçerm gibi gelio annem de kararsız kaldı smdi acaba hiç birini almasammı:s ben tencere seçerkende bu kdr zorlanmıstm aynı seyleri tavadada yaşıorm markaya güveniorm ama hangi seti seçicemi bilemiorm:26: arada da 270 tl fark var az da deil

bana 7li set daha kullanıslı geldi ama fiyatının biraz daha düşmesini bekliym en iisi kızlar nasıl olsa acelem yok çekleri başka seylerde de harcarm daha istediklermde var anneler gününde kampanyalarla fln bende 400lere zaten düşücek çek kullanmak için smdiden almıym en iisi:26: tabi o zmna kdr kafa yoruo olcam ama napalm

Bilmiyorum cnm ama arada çok fark var. Ben o kadar para veremem herhalde.

bence bekleyelm hissediorm bu set daha da düşücek 250lere düştüğü an alırım hiç düşünmeden çek olsa da olmasada ama su an için alamıcam

gunnurcm gelnce bana senin su tencere setinin boyutlarını bi yzarmısın sitede baktm ama hiçbişi yazmıo, bide markasımı bernardo anlamadm başka marka yok sadece modelin ismi neo yazıo çok şıklar gerçkten grupanya bitirmedi bi türlü su hediye çeklerini 2 çek alsam 250ye gelir bana o takımda..çok sevdm kırmızısını sunlarn güzelliğine bakkk
Eki Görüntüle 323600

Son düzenleme:
Canım tavalar 24-28 cm ve tencereler 20-24-28 cm ve derin ve sığ tencere de olduğu için çok güzel ayrıca tencereler fırına girebiliyor markası Cookmate ben yakından kalitesini çok beğendim şiçindeki belgede de tencere katmanları da yazıyordu döküm alüminyum üzerine seramik kaplama. Rengi de gerçekten çok güzel :))

cnm 2 saattir moneta sitelerinde cebelleşiorm sanki yarn acil evleniomus gibi
ama pilav tenceresi 24 cmmiş bende geniş basık tencerelerdeki pilavı çok severm monetanın 7lisi de uymadı bana:)) seninkiler 28se onlardan alıym die düşünüodm ki yazmıssın zaten, bu akşam çekleri alamıorm yarndan itibaren alabilirm ama zaten süresi de yarn bitiomus yine olu tahminmce sevgililer günü fln da gelio ya bernardo yine yapar bişiler seninki hariç tüm tencereler indme girmiş seninkide max 229a düşer çeklerle fln çok iyiye gelir bana onu takip ediym bende gerçekten çok güzel renkleri fln da sıcak sıcak görünüo fırına girmesi de çok ii, acaba indüksiyonlu ocaklarda kullanılabilirmi bilgn varmı moneta kullanılmıomus onu okudum az önce dikkat etmemiştm sanırm ben indüksiyonlu alıcam ilerde bunu da düşünmeliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…