Bu hafta Tchiboya Mutfak Sihirbazları teması geliyor benim çok beğendiğim ordövr kalıp seti var orada :) Bir de şu kahve dekorasyon şablonları da olacak. Katalogda çok daha farklı ürünleri de var kesin beğendiğin şeyler olur canım bak istersen, haber vereyim dedim.
saol cnmmBunu bende çok beğeniyorum canım.Ama bu saten değil heralde jakar dokuma mı ne yazıyordu.Diğer minimal nevresimden bende alacaktım annemde babamda beğenmedi.Başka modelleri beğendiler.İkisinden birine karar vereceğim bende.Seninki eline ulaşmış güle güle kullan canım
Bu hafta Tchiboya Mutfak Sihirbazları teması geliyor benim çok beğendiğim ordövr kalıp seti var orada :) Bir de şu kahve dekorasyon şablonları da olacak. Katalogda çok daha farklı ürünleri de var kesin beğendiğin şeyler olur canım bak istersen, haber vereyim dedim.
Canım Monetanın 7 parça seti de 400 e düşmüş Moneta, Moneta Ceramica 7 Parça Tencere Seti | Evimister.com hediye çeklerinle daha da indirimli olur ihtiyacın olan her şey de var bunu da inceledin mi? Mubastore da 535 TL.
günnurcm acaba 2. bi tencere seti almasam çelik olarak bu monetalarn 7lisini mi alsam ki:s hem tavalar hemde yapışmaz tencereler aradan da çıkar die düşünüorm
hisarlarn 2 küçük boyunu da günlk larak kullanıcam zaten monetalarda büyük olmadığından her güne kullanırm die düşünüorm:)
her türlü yemek ve pilav yapılır dimi bu seramiklerde çok fazla anlamıorm da ben yemek işlerindentencerelere olduğu kdr keşke su yemeklere de merakım olsa:d
Ya bence bu sette her eksiğin aradan çıkar alırsan bir tane de yumurta sahanı falan alırsın sonradan. Çeliklerde yemek yapmak zor oluyor artık sadece pilav değil de her şeyi yapıştırmazlarda pişiriyor millet :)) Kızartmaları da fritöz kızartma tenceresi falan değil de tavada çok güzel yaparım hem de az yağla :))) Ben öğretirim sana yemek yapmayı çok severim. Bence 7 li set uygun çünkü o tencerelerin teki 100 e falan satılıyodu züccaciyelerde. İndirim çekin var diye söylüyorum yoksa benim Bernardodan aldıklarımı al diyecektim :))
günnurcm acaba 2. bi tencere seti almasam çelik olarak bu monetalarn 7lisini mi alsam ki:s hem tavalar hemde yapışmaz tencereler aradan da çıkar die düşünüorm
hisarlarn 2 küçük boyunu da günlk larak kullanıcam zaten monetalarda büyük olmadığından her güne kullanırm die düşünüorm:)
her türlü yemek ve pilav yapılır dimi bu seramiklerde çok fazla anlamıorm da ben yemek işlerindentencerelere olduğu kdr keşke su yemeklere de merakım olsa:d
aradaki farkı sadece o gibi görünüo ama serileri farklı cnm moneta iyi duydum alluflon markasını kimseden duymadm:Ssadece bir pilav tenceresi için bu kadar fark vermeye bence değmez sanki ?
aradaki farkı sadece o gibi görünüo ama serileri farklı cnm moneta iyi duydum alluflon markasını kimseden duymadm:S
diğer çelk tencere setindende vazgeçerm gibi gelio annem de kararsız kaldı smdi acaba hiç birini almasammı:s ben tencere seçerkende bu kdr zorlanmıstm aynı seyleri tavadada yaşıorm markaya güveniorm ama hangi seti seçicemi bilemiorm:26: arada da 270 tl fark var az da deil
Ya bence bu sette her eksiğin aradan çıkar alırsan bir tane de yumurta sahanı falan alırsın sonradan. Çeliklerde yemek yapmak zor oluyor artık sadece pilav değil de her şeyi yapıştırmazlarda pişiriyor millet :)) Kızartmaları da fritöz kızartma tenceresi falan değil de tavada çok güzel yaparım hem de az yağla :))) Ben öğretirim sana yemek yapmayı çok severim. Bence 7 li set uygun çünkü o tencerelerin teki 100 e falan satılıyodu züccaciyelerde. İndirim çekin var diye söylüyorum yoksa benim Bernardodan aldıklarımı al diyecektim :))
Canım tavalar 24-28 cm ve tencereler 20-24-28 cm ve derin ve sığ tencere de olduğu için çok güzel ayrıca tencereler fırına girebiliyor markası Cookmate ben yakından kalitesini çok beğendim şiçindeki belgede de tencere katmanları da yazıyordu döküm alüminyum üzerine seramik kaplama. Rengi de gerçekten çok güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?