Nil Çeyizi:))

CANIM BAKTIM DA KULLANMA TALİMATINA İNDİKSÜYONLU OCAĞA UYGUN DEĞİL. Ben dşünmemiştim normal set üstü ocak almayı düşünüyorum bu aralar ilerde kendi evimiz olunca ankastre ve ibdüksiyonlu düşünüyorum ben de :)İnsanın kafası çok karışıyor di mi:)

aynen ölee:)
ee peki uygun deilde nedir yani noluomuski kaplamaları mı atıomus nedir yani bilgilendirsinler bizi cnm bu ne böle
tavayı da ocağa göre alıcaksak işimiz var

cnm mesela ben bu tarz istiorm ocağımı bunlar indüksiyonlu deil
demekki bunlardan alıcaz yani tencereleri tavaları kullanabilirz mrk etme

acaba elektrikle çalışıo olması seramiğin yapısını mı bozuo özellkleri mi gidio anlamadm

Son düzenleme:

Canım bunlar çok güzel işte ben de çok beğeniyorum peki bunlar set üstü mü ankastre mi ? Ben de hiç araşyıtmadım pek bilgim yok

Canım bunlar çok güzel işte ben de çok beğeniyorum peki bunlar set üstü mü ankastre mi ? Ben de hiç araşyıtmadım pek bilgim yok
cnm bu doğal gazla çalışıo indüksiyon olanlar elektirkle çalışıo bence bu da çok sık dokunmatik olmasına gerek yok zaten ben çok sakarm camın üstüne laaap die koyarm tencereyi ocak çatlar mazallah

süpersin canım yarın değişecek yada kalacak. geçen gün kampanyada black rose serisini aldım günlük yemek takımı olarak 6 kişilik takımdan 2 koli aldım ama eve bi geldik kırık dökük çizik boyası çıkık 12 kişilikten 6 kişilik çıkmadı onu değişecekler yanında bunu da tabi bugün acil karar vermeliyim:)

Nilcim bu brabantia 3 lü seti ne kadara aldın ? Ben sadece 3 lü kavanozu almayı düşünüyordum . Fakat baharatlık ve ekmekliği de çok hoşmuş

Nilcim bu brabantia 3 lü seti ne kadara aldın ? Ben sadece 3 lü kavanozu almayı düşünüyordum . Fakat baharatlık ve ekmekliği de çok hoşmuş

cnm ben onu 3 ay kdr önce bernardodan 3lü set kampanyasıyla 163e almıstm
baharatlığı çok güzel evt ekmekliği de minikti tam benm itediğim gibi

cnm ben onu 3 ay kdr önce bernardodan 3lü set kampanyasıyla 163e almıstm
baharatlığı çok güzel evt ekmekliği de minikti tam benm itediğim gibi

Hayırlı olsun cnm . Güle güle kullan . Bir de bunun çöp kutulu olan seti var o daha pahalı sanırım . Kararsızım biraz daha bekliyeyim

merhabalar nil,

bu evımısterden bende kupon almıstım da ne alsam dıye sureklı bakınıyorum her neyse..bu monetanın seramık tencere setı varya sanırım sızınde bahsettıgınız 149 tl olan monetayı ben hıc duymadım.. nasıl bır marka ? bırde dıyorum kı bbu seramık tavalar acaba teflon tava yerıne gecermı? hanı teflon cabuk yıpranıyor ya.. seramıkın yıpranma oranı nasıl acaba..

bende cok arastırarak alıyorum ama goruyorum kı sen benden fenasın valla :) hadı bana bı yardım et alsam mı o setı almasammı kararsızıım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…