cnm 2 saattir moneta sitelerinde cebelleşiorm sanki yarn acil evleniomus gibi
ama pilav tenceresi 24 cmmiş bende geniş basık tencerelerdeki pilavı çok severm monetanın 7lisi de uymadı bana:)) seninkiler 28se onlardan alıym die düşünüodm ki yazmıssın zaten, bu akşam çekleri alamıorm yarndan itibaren alabilirm ama zaten süresi de yarn bitiomus yine olu tahminmce sevgililer günü fln da gelio ya bernardo yine yapar bişiler seninki hariç tüm tencereler indme girmiş seninkide max 229a düşer çeklerle fln çok iyiye gelir bana onu takip ediym bende gerçekten çok güzel renkleri fln da sıcak sıcak görünüo fırına girmesi de çok ii, acaba indüksiyonlu ocaklarda kullanılabilirmi bilgn varmı moneta kullanılmıomus onu okudum az önce dikkat etmemiştm sanırm ben indüksiyonlu alıcam ilerde bunu da düşünmeliym
CANIM BAKTIM DA KULLANMA TALİMATINA İNDİKSÜYONLU OCAĞA UYGUN DEĞİL. Ben dşünmemiştim normal set üstü ocak almayı düşünüyorum bu aralar ilerde kendi evimiz olunca ankastre ve ibdüksiyonlu düşünüyorum ben de :)İnsanın kafası çok karışıyor di mi:)
nil sana özel mesaj attım canım bi bakabilir misin?
canım yolladım maili şimdiden çook teşekkürler bütün kızları ankete bekliyorum
cnm mesela ben bu tarz istiorm ocağımı bunlar indüksiyonlu deil
demekki bunlardan alıcaz yani tencereleri tavaları kullanabilirz mrk etme
Eki Görüntüle 323639
acaba elektrikle çalışıo olması seramiğin yapısını mı bozuo özellkleri mi gidio anlamadm
umarm açabilirm cnm dahaönce hç anket acmadm
mailime geldi deniorm bakalm
cnm bu doğal gazla çalışıo indüksiyon olanlar elektirkle çalışıo bence bu da çok sık dokunmatik olmasına gerek yok zaten ben çok sakarm camın üstüne laaap die koyarm tencereyi ocak çatlar mazallahCanım bunlar çok güzel işte ben de çok beğeniyorum peki bunlar set üstü mü ankastre mi ? Ben de hiç araşyıtmadım pek bilgim yok
çok tşk ederm cnmhersey çok güzel mutlu ve huzurlu bi sekilde kullanman dileğiyle...
cnm anketin açıldı takip edersn bundan sonraa:)
yaptm bileeeecanım bakıyorum hemen çok teşekkürler yorumunu ve oyunu bkliyorum:)
Nilcim bu brabantia 3 lü seti ne kadara aldın ? Ben sadece 3 lü kavanozu almayı düşünüyordum . Fakat baharatlık ve ekmekliği de çok hoşmuş
cnm ben onu 3 ay kdr önce bernardodan 3lü set kampanyasıyla 163e almıstm
baharatlığı çok güzel evt ekmekliği de minikti tam benm itediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?