Nil Çeyizi:))

Hayırlı olsun cnm . Güle güle kullan . Bir de bunun çöp kutulu olan seti var o daha pahalı sanırım . Kararsızım biraz daha bekliyeyim
evt tatlm var ama onu ben almadm erkek arkdaşm çeyizine alıcakmıs onu paylaştık branbantialarıı:99:

:)) evt bi evimisterci daha aynı durumdayız desene bende hergün bakıorm neredeyse nelerin fiyatı düşmüş neler alabilirim die ama hala 50lik 2 tane kuponumla 25liğim duruo
bende o monetaları baya alıştırdm cnm seramikte en iyisi diyebilirm 149luk takımın resmine baktığında moneta yazmıo ama alluflon die bi marka yazıo onu da araştırdım monetayı yapan asıl italyan firmaymıs tefalle rakipmiş fln filan:) sonuç olarak bende kararsız kaldm aslında diğer 399luk takımı istiodm ama çekle bile fazla geldi..benm istediğim 24 28 lik tavalar ve kapaklı olması ama diğer takımlarda kapak yok 399luğunda pilav tenceresi küçük geldi ebat olarak ondan da vazgeçtm..forumda korkmazn natura serisini kullananlar var çok memnun kalmıslar belki moneta kdr öncü bi firma deil seramikte ama korkmaz da yıllarn markası sonucta ondan bi set yapıcam gibi gelio hem çekle fiyatı da uygun oluo yakından da gördm en azından
teflonlara oranla sermaik hem sağlıklı hemde temizliği kolay ve çok az yağla çok lezzetli oluomus duyduklarıma göre kullananlar öle dio bende seramik alıcam o yüzden:d
baya uzattm ama tüm bildiklermi yazıyım dedm bende alıcam 1-2 ay sonra çeklern kullanım süresi dolmadan:)
korkmazdan 24 28 ve 26lık wok tava bi 50lik bi 25lik çekle 85e fln gelio iyi fiyat)

Son düzenleme:
Canım aldıklarının hepsi çok güzel, zevklerimiz çok benziyor. her aldığın birbiriyle çok uyumlu. Mutlu, huzurlu günlerde kullanmam dileğiyle :)

Saol canım.. ben malesef 25 lik kupon alamadım geç kalmışım bı tane 50 lik alabıldım sadece..
Ben pilav tenceresi olarak korkmazın gusto döküm yandan saplı genişve yuksek bır tavasını aldım, kapağı yok ama çelik tenceremin kapağı ona uyuyor.. ben bu bahsettiğimiz moneta seriyi tavaları için alıcaktım aslında bir bakayım o zaman korkmazınki sanırım daha hesaplı.. Bu arada bilgin olsun dökümlerin sapları acaip ısınıyo..ben onun içinbi tanepilav içinaldım.. haa evimisterde 24 luk korkmaz natura tukenmış gozukuyor

Son düzenleme:
canım ben tavaları korkmazın onlin sitesinden alcam evimsiterdekilerle fiyat olarak aynı gibi kuponlarımıda sürelin demir döküm tavalarında kullancam gibi duruyor şimdilik

korkmazın seravita serisi varmış onuda yeni gördüm

Canım aldıklarının hepsi çok güzel, zevklerimiz çok benziyor. her aldığın birbiriyle çok uyumlu. Mutlu, huzurlu günlerde kullanmam dileğiyle :)
çok tşk ederm

Canım Tchiboda ücretsiz kargo var beğendiğimiz kahve şablonunu aldım sen de kaçırma :)
cnm ben onu sonra alırım artk çok alışveriş yaptm bu ay kendime artk kibrit çöpü bilem alamam o derece
evt cnm o tükenmiş gibi ama tekrar stoklara girer bence acelem olmadığı için beklicem

ben döküm tencere tava almıcam sanım giz tost makinemi döküm alıcam o kdr ağır tencerelerle yemek yapamam gibi gelio,sen başından bile istiosn ama öyle alabilirsn aynı fiyatsa cnm

kızlar daha önce servis gereçlerimi almıstm onlar içinde eksik olan bu gün korkmazın online sitesinde bunları gördm fiyatları da %35 indrme girmiş hespi 36 tl tutuo yakından görmedm ama resmlerdeki gibi olduğunu düşünüorm, sizce de mutfakta hep kullanılabilicek seyler mi yoksa gereksiz çekmecede durur mu:s öyleyse almıyım diorm ? içlerinde çırpıcı ve sarmısak presini en gerekli olarak gördm

Son düzenleme:

Canım sen sarımsak presini almamış mıydın?. Silikon çırpıcı aldım, metal de alsam mı acaba ? Pizza börek dilimleyici çok pratik görünüyor bol bol börek yaparsak eğer :)) Elma oyucu da çok güzel görünüyor, elma tatlısı süper kolay yapılır onla. Alabilirsin canım fiyatları uygun bence.

Son düzenleme:

cnm sarmısak presi almıstm ama o metal deil böle tuhaf metalimsi bişiydi annemde istemişti tamam senin olsn dedm ona verdm ben böle gayet metal ve kaliteli bişi olsn istiorm ama diğer gelen servis aletlerini çok beğendm gerçkten çok kaliteli tam istediğim gibiydiler..çırpıcı ben hiç almadm ama blendırımın var her sefernde blendır çalıştırmak zahmetli olabilir 2 yumurta çırpmak için o yüzden içlerinde en gerekli onu görüorm, pizza kesiciyi de börek için düşünüorm ama pizzayı da çok yapıorm işime yarıcak kesn.. bide elma oyucu olarak düşünmedm de annem geen gün bizm evdekiyle kabakların içini oyuyodu bak bundan almayı unutmussun çok işe yarıo dedi onu dolmalar için kullanıcam
korkmazın sitesnde 36 tutuo da kargo fln ödemiomuyuz orasını göremedm fiyatı bana da uygun geldi ama harcama yapmamam lazm hiç tekrar böle indrme girermi die düşünmekteyimm

selam cnm ben de baktım da korkmazın sitesine, indirim var baya. tahminen tekrar indirim olur anneler gününde falan belki. kendi sitesinden baktın değil mi korkmazstore'dan? ben de servis seti almak istiyorum da, biraz çekindim netten almaya :/ 7 lira da kargo ücreti var :/

evt cnm bende korkmazstoredan baktm fiyatlar uygun bence kalitesine göre kargo bende o kdr tutmadı sepet oluşturduğumda 5 tl flndı demekki alınan seylere göre değişebilio, beğendiklerimn resmini ekledim ilerde alıcam nasıl olsa çok kampanya ve indrm oluo o dönemlerde cnm

Son düzenleme:
100 liralık sepet yaptım hala 6.95 kargo ücreti görünüyo :/ neyse cnm bi de şey sorucam ben servis seti olarak maviş modelini alıcam da kenarında outline yazıyo, outlet mi demek istemişler acaba? kusurlu hatalı falan değildir inş. doğru düzgün açıklamalar falan da yok sitede zaten. sepete atınca görebildim kargo ücretini.

hmm simdi baktm cnm zannetmiorm outlet ürünü göndericeklerini ya da ne bilim kusurlu fln olmaz bence belki outletlerinde de satılıodur yada farklı bi anlamda yazmıslardır istersen bi iletişimden mail at daha doğru bilgi verirler ona göre alırsn, 100 tl için 6,95 kargo normal cnm bana göre

iletişimde adres olarak
Siyavuşpaşa Sk. No.13/A Mercan/Eminönü

Fatih / İstanbul Avrupa
diyelmki biz eminönünde bu magazanın kendis,nden alıcaz o zman da aynı fiyatlarmı geçerli acaba onu mrk ettm bende:26:

güya sitesinde internete özel fiyat diyo. ama şöyle bişi var ben eminönünde hiçbi mağazada english home falan hariç, diğer mağazalarıyla aynı fiyata satış yaptıklarını görmedim. genelde indirim oluyo eminönündeki tüm mağazalarda. ben o zaman bi bakayım eminönüne nakitte aynı paraya oluyo mu bi de kargo ücreti vermeyeyim. bi de kargo sıkıntı yapıyo bende. geldi mi nerde diye. görerek almak en iyisi. sana da haber ederim cnm gidince.

kızlar çok araştırdm ve en sonunda kendime uygun boyutlarda ve özelliklerde seramik tencere takımı buldm sanırm
(tabi kullanıcısı olarak yorumlarını da bekliorm günnurcm:))
korkmazdan 24 ve 28lik tavalar 26lık wok tava ve 24lük pilav tenceresi toplamda 150 tl tutuo ve sanırım yeni evli bi çiftin tüm pişirme ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar
Eki Görüntüle 332546

Son düzenleme:
Canım çok iyi yapmışsın bence çok güzel hepsi :)) Mutlu günlerde kullan

kuzum daha almadım ya 24 cmlik sitede tükenmiş o indrme girdiği an tavaların hepsini alıcam
tencereyi de korkmazstoredan alıcam ama yakında yazıo takipteym anlıcan her gün bakıorm 2 siteye de:))
alıyım da aklımda kalmasn ya:) keske sos tavalarını da yapsalar
olmadı zaten tefaln setinin içinde var hisarn tencereleri çok büyük tefali almam sart oldu yani bende istemezdm bu kdr çok tencere ama napiym:S
heralde ömrüm boyunca bi daha tencere almam:)) sen kullandn mı hiç korkmazları nasıllar

Dekoreko diye bi site var acayip orjinal ev aletleri dekor esyalar var bakarsan brnden soylmsi canm
:)
evt cnm biliorm ben o siteyi üyeym hatta ama hiç alışveriş yapmadm su sıra sadece ihtiyaclarmı almaya çalışıorm grekli olanlar zamanında herseyden bi sürü almıstm zaten artk daha temknliym:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…