evt tatlm var ama onu ben almadm erkek arkdaşm çeyizine alıcakmıs onu paylaştık branbantialarıı:99:Hayırlı olsun cnm . Güle güle kullan . Bir de bunun çöp kutulu olan seti var o daha pahalı sanırım . Kararsızım biraz daha bekliyeyim
merhabalar nil,
bu evımısterden bende kupon almıstım da ne alsam dıye sureklı bakınıyorum her neyse..bu monetanın seramık tencere setı varya sanırım sızınde bahsettıgınız 149 tl olan monetayı ben hıc duymadım.. nasıl bır marka ? bırde dıyorum kı bbu seramık tavalar acaba teflon tava yerıne gecermı? hanı teflon cabuk yıpranıyor ya.. seramıkın yıpranma oranı nasıl acaba..
bende cok arastırarak alıyorum ama goruyorum kı sen benden fenasın valla :) hadı bana bı yardım et alsam mı o setı almasammı kararsızıım ?
evt tatlm var ama onu ben almadm erkek arkdaşm çeyizine alıcakmıs onu paylaştık branbantialarıı:99:
:)) evt bi evimisterci daha aynı durumdayız desene bende hergün bakıorm neredeyse nelerin fiyatı düşmüş neler alabilirim die ama hala 50lik 2 tane kuponumla 25liğim duruo
bende o monetaları baya alıştırdm cnm seramikte en iyisi diyebilirm 149luk takımın resmine baktığında moneta yazmıo ama alluflon die bi marka yazıo onu da araştırdım monetayı yapan asıl italyan firmaymıs tefalle rakipmiş fln filan:) sonuç olarak bende kararsız kaldm aslında diğer 399luk takımı istiodm ama çekle bile fazla geldi..benm istediğim 24 28 lik tavalar ve kapaklı olması ama diğer takımlarda kapak yok 399luğunda pilav tenceresi küçük geldi ebat olarak ondan da vazgeçtm..forumda korkmazn natura serisini kullananlar var çok memnun kalmıslar belki moneta kdr öncü bi firma deil seramikte ama korkmaz da yıllarn markası sonucta ondan bi set yapıcam gibi gelio hem çekle fiyatı da uygun oluo yakından da gördm en azından
teflonlara oranla sermaik hem sağlıklı hemde temizliği kolay ve çok az yağla çok lezzetli oluomus duyduklarıma göre kullananlar öle dio bende seramik alıcam o yüzden:d
baya uzattm ama tüm bildiklermi yazıyım dedm bende alıcam 1-2 ay sonra çeklern kullanım süresi dolmadan:)
korkmazdan 24 28 ve 26lık wok tava bi 50lik bi 25lik çekle 85e fln gelio iyi fiyat)
çok tşk edermCanım aldıklarının hepsi çok güzel, zevklerimiz çok benziyor. her aldığın birbiriyle çok uyumlu. Mutlu, huzurlu günlerde kullanmam dileğiyle :)
cnm ben onu sonra alırım artk çok alışveriş yaptm bu ay kendime artk kibrit çöpü bilem alamam o dereceCanım Tchiboda ücretsiz kargo var beğendiğimiz kahve şablonunu aldım sen de kaçırma :)
evt cnm o tükenmiş gibi ama tekrar stoklara girer bence acelem olmadığı için beklicemSaol canım.. ben malesef 25 lik kupon alamadım geç kalmışım bı tane 50 lik alabıldım sadece..
Ben pilav tenceresi olarak korkmazın gusto döküm yandan saplı genişve yuksek bır tavasını aldım, kapağı yok ama çelik tenceremin kapağı ona uyuyor.. ben bu bahsettiğimiz moneta seriyi tavaları için alıcaktım aslında bir bakayım o zaman korkmazınki sanırım daha hesaplı.. Bu arada bilgin olsun dökümlerin sapları acaip ısınıyo..ben onun içinbi tanepilav içinaldım.. haa evimisterde 24 luk korkmaz natura tukenmış gozukuyor
ben döküm tencere tava almıcam sanım giz tost makinemi döküm alıcam o kdr ağır tencerelerle yemek yapamam gibi gelio,sen başından bile istiosn ama öyle alabilirsn aynı fiyatsa cnmcanım ben tavaları korkmazın onlin sitesinden alcam evimsiterdekilerle fiyat olarak aynı gibi kuponlarımıda sürelin demir döküm tavalarında kullancam gibi duruyor şimdilik
korkmazın seravita serisi varmış onuda yeni gördüm
Eki Görüntüle 327666
kızlar daha önce servis gereçlerimi almıstm onlar içinde eksik olan bu gün korkmazın online sitesinde bunları gördm fiyatları da %35 indrme girmiş hespi 36 tl tutuo yakından görmedm ama resmlerdeki gibi olduğunu düşünüorm, sizce de mutfakta hep kullanılabilicek seyler mi yoksa gereksiz çekmecede durur mu:s öyleyse almıyım diorm ? içlerinde çırpıcı ve sarmısak presini en gerekli olarak gördm
Eki Görüntüle 328244 Eki Görüntüle 328243 Eki Görüntüle 328245 Eki Görüntüle 328246
Canım sen sarımsak presini almamış mıydın?. Silikon çırpıcı aldık, metal de alsak mı acaba? Pizza börek dilimleyici çok pratik görünüyor bol bol börek yaparsak eğer :)) Elma oyucu da çok güzel görünüyor, elma tatlısı süper kolay yapılır onla. Alabilirsin canım fiyatları uygun bence.
selam cnm ben de baktım da korkmazın sitesine, indirim var baya. tahminen tekrar indirim olur anneler gününde falan belki. kendi sitesinden baktın değil mi korkmazstore'dan? ben de servis seti almak istiyorum da, biraz çekindim netten almaya :/ 7 lira da kargo ücreti var :/
100 liralık sepet yaptım hala 6.95 kargo ücreti görünüyo :/ neyse cnm bi de şey sorucam ben servis seti olarak maviş modelini alıcam da kenarında outline yazıyo, outlet mi demek istemişler acaba? kusurlu hatalı falan değildir inş. doğru düzgün açıklamalar falan da yok sitede zaten. sepete atınca görebildim kargo ücretini.
Canım çok iyi yapmışsın bence çok güzel hepsi :)) Mutlu günlerde kullan
evt cnm biliorm ben o siteyi üyeym hatta ama hiç alışveriş yapmadm su sıra sadece ihtiyaclarmı almaya çalışıorm grekli olanlar zamanında herseyden bi sürü almıstm zaten artk daha temknliym:)Dekoreko diye bi site var acayip orjinal ev aletleri dekor esyalar var bakarsan brnden soylmsi canm
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?