Nil Çeyizi:))

Canım tenceresi de çok harika görünüyor Korkmazların ben kızartma yaptım bir iki kez annnem de kullandı o da çok memnun kaldı dışı içi hiç kir tutmuyor çok güzel gerçekten Biz de nişanlımla Buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesine marka modellerine karar verdik ama hala ocak konusunda kararsız kaldım ankastre alsan eve uymaz masraf çıkartır, set üstü alacağız gibime geliyor. Bütünler de çok hantal geliyor ne yapacağız kararsız kaldım iyice :) Bu arada Morpy Richardsın süpürgesini denedim Media Markta çok güzel emiş gücü var ve hepa filtreliymiş. Toz torbası yok anlayacağın. Ayrıca filtresini ömür boyu değiştirmiyorsun.

evt cnm biliorm ben o siteyi üyeym hatta ama hiç alışveriş yapmadm su sıra sadece ihtiyaclarmı almaya çalışıorm grekli olanlar zamanında herseyden bi sürü almıstm zaten artk daha temknliym:)

:) bilmiyosan diye solemek istemistm .. zaren ihtiyacin olani almak en mantiklisi :)

ahh ahh bende bunlarn derdine düşücem günnurcm ilerde bende bilemiorm mesela acaba fırınım nasıl olucak..süpürgemide phlips düşünüodm ama demek o da iyimiş fiyatı ne kdrdı cnm?

:) bilmiyosan diye solemek istemistm .. zaren ihtiyacin olani almak en mantiklisi :)

saol tatlm burda herkes paylaşım içinde zaten en sevdiğim tarafı da bu...sende yapıomusun çeyiz fln:)

günnurcm sen bornoz aldn mı??
bak sitede sunları da beğendm jua markasının sence hangisi güzel indrme girerse alırım 180e gelio fiyatı
hatta birinin banyo seti bile var

Bende bunu ekleyeyim.Bu nasıl :)
Eki Görüntüle 332568

heh buraya gelmen çok ii oldu duygucm msjı bekliodm çünküm:))
mesela amorf modelin erkeği güzel bunun da kadını güzel erkeğin kahve olmasını istemedm bende yoksa çiçekler süper ama dalya modelinin 2sinide beğendm mesela:))
jua gayet kaliteli die biiorm bunlar bambu özellkli heralde yanılmıosam

Valla benim kardeşim bunu görünce abla erkek için olanı harika dedi :) Herkes farklı bir şey söylüyor canım.Bende onun erkek için olanını begendım ama bayan olanını begenmedım.Ama senin gösterdiğin dalya olan o çok cansız geldi bana özellikle erkek olanı

Son düzenleme:

hay allah napsakki:)) bilemedm smdi
ben bi mağazada yakından görüymde öle alırm zaten cnm linens mağazalarnda jualarn ürünleri oluo yanılmıosam ya da valeronda olabilir öle karar veririm çünkü zaten daha hiç havlu fln almadm kararsızlıktan

Valeron dur o canım.Ama Jua nın mağazası var orada nette görmüştüm.Samsunda olmadıgı için ben malesef bakamadım.Sen bakarsan bana da haber ver şekerim.İndirime girerse kesin alacağım ama hangisini bilmiyorum.Zannedersem Pearl olacak :)

Amorf modeli sanırım şu banyo seti olan bence de güzelmiş canım...
cnm ben anneme de gösterdm az önce bornozları ayrı renklerde alma birlkte yıkayamassn zorluk olur hem çiçekli olan model daha güzel dedi sanırm benm tercihimde ondan yana olucak gibi ama daha bornozumu almama çok var önce tavalarımı alcamm
annem wok tavada alma 28cmlik olanda yapabilirsin soteleri kızartmaları dio sanırm her çeşitten alma gibi bi hastalığım var ama gereksiz geldi o söleyince bende öle yapıcam

nilcim senden bişe rica etcem yrdımcı olursn çok sevinirim sen bernardodan bi masa örtüsü almıştınya siyah kenarları taşlı ben onun ölçülerini istiorum senden ben diktirmek istiorum aradığım gibi bişey bulamadım ben eger ölçülerini sölersen çok mutlu olcam şimdiden tşekkür ederim:)

tabiki sölerm cnm az uraşmamıstm ben onun ölçüleriyle
masa örtüsü 6-8 kişilk 160x220
runner 45x160
peçeteler 40x40 tatlm

ne demek cnm rica ederm yaptırınca resmlerini de çek göster mrk ettm smdi nasıl olcak acebaa:))

ben renkli sofralar kurmyı çok seviyorum fuşya runner peçelik ve amerikan servis kırmızı masa örtüsü ve peçelik diktirmek istiorum ve bide mor rıunner peçelik ve merikan servis diktircem toplamda 150 tl falan gelcek:) çeşit çeşit sofralar kurmak istiorum:)

eee süperr:)) bende günlk masa örtsü kullanıcak olsam snaırm onu renkli yada soft renkli bi takım alırdm ama genelde masa üstünde amerikan servis kullanrım yada masa örtüsüz kullanırım gibi gelio valla zmanım olmaz öle her gün masa örtüsü ser topla yıka kurut ütüle fln anca misafire işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…