- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
ayy ben gelinlikti nişan hazırlığıydı mobilyaydı uğraşırken uğrayamadım hiç buralara. ne gelişmeler var bakayım
bu cumartesi nişan yapiciiizmobilya falan beğendim de almadık daha nişana geldiklerinde alıcaz hepsini karar değiştirmezsem salon tuttuk düğün tarihimiz belli oldu 24 ağustos gelinlik de beğendim de onun dikimine nişandan sonra başlanacak böyle işte başka da bi şe yok. bi sürü başlık açtm gelinliğe nişana salon takımına hatta gelin arabasına bile onları burdaki topiğe de yüklesem bi şe derler mi acaba sonuçta burası benim ilk göz ağrım en çok tanıdığım arkadaşlar da burda paylaşmak lazımm
seramik tencereleri de gördüm de şimdi döküm mü alsam seramik mi diye kararsızdım. benim tencereler bana yeter aslında da tava seti alayım diyorum sahan, küçük büyük tava ve wok seramik mi alıcan sen?
bizim burda bi spot tencereci var çok çok uyguna satıyor oraya bakıcam ben de bu aralar çok sıkıştım :/ karacanın 6lt düdüklüsünü 100e almıştım ordan otomatik kapaklılardan ki pazarlık etmedim niye etmediysem daha da düşerdi adam kesin
döküm sosluk/sütlük aldım 10 liraya. bi döküm tencere seti vardı 175'e markası neydi bilmiyorum da yabancı bi üründü almanca falan yazıyodu altındaoraya bakıp alayım diyorum şu nişan geçsin de
fotoğrafları da ekleyeyim akşam gelinliği mobilyaları falançeyiz topikciğim de canlanır hem bu arada bi anket açmışınız benim güllü çay takımları başka bi çay takımına karşı D güllüler kazanmış ama arkadaş değiştirmemiş
country çay takımının servislerini almıştım zaten çay takımını da alıcam yakında hatta utanmasam rosery yemek takımını bile alıcam %50 indirime girmiş
çıps çıps link ekledim çeyiz topiğime bi ara fotoları da yüklerim bilhassa gelinlik ve mobilyalara yorum istiyorum senden
slm cnm desene sende bendensn:))bu topicte hep çeyiz deneyimlilileri varmış çok sevindim :) ben yeni başlıyorum çeyiz işlerine ve bende kendi paramla yapmak istiyorum her ay maaşımla ufak ufak başlıyım bişeylerr almaya diyorum ama nereden başlıyım ?? bana akıl verin.. kasım da linens te ayın ürün yotgandı yorgan aldım :))) şuan sadece yorganm var yani..
yemek takımı fln değişik şeyler çıkıyo onları en sonra bırakırım diyorum sonradan bişi görür beğenirim pişman olurum belki :)
ne alayım ben şimdi hangi sıralamayla gideyim ??? tecrübeli fikirlerinizi bekliyor
:))) gelinlik konusunda çok umutsuzdum istediğim gibi bi şi olmıcak diye ama bunu görünce bayıldımtamam bekliyorum yorumları
nilll çok güzel bornozlar
hangi sitede
senn takip etmem lazımmm:) yoksa çeyizden tek başıma çıkmam mümkün değil.d
nilll çok güzel bornozlar
hangi sitede
senn takip etmem lazımmm:) yoksa çeyizden tek başıma çıkmam mümkün değil.d
Canım Nil gelene kadar ben cevap vereyim.Evimister sitesinde bornozlar.Sizce hangisi güzel?:)
duygucum cvplamıs evt cnm evimisterde bende çok beğendm hatta atakan kahve rengiliyi beğendi ama ben 2si de beyaz olan çiçekliyi kararsızım..bayan için small beden olması ve boyunun diğerlerine oranla kısa ve bambu özellikte olmasından bu markadan istiorm..ama 50 tllik çeklerimle tava ve tefalden günlk tencere takımı alıcam..anlıcan çekim kalmıo keşke daha çok alsaydm yaf:s
Eki Görüntüle 333136 Eki Görüntüle 333135
Canım ben bu kahveli olanı da begenmıstım.Belki bunu da alabilirim :)
Canım ben bu kahveli olanı da begenmıstım.Belki bunu da alabilirim :)
tşk ederm tatlmGüzel şeyler almışsın canım. Gülegüle kullan.
:) ay hiç öle takıntısı yoktur aslında ama bana kahveli olanı al ben onu beğendm die tutturdu çocuk gibi..bende diorm acaba onunkini ayrı mı alsam ama takım da olsn istiorm bi yandan da..pek çiçekli sevmiorm ben ama çok fazla çiçekli deilmiş öle dio:))
nese en azından bornoz markasına karar verdm 2 model arasında kaldm bu da bişi..
duygucm bide normalde indrmsiz fiyatı bile 60 tl falan daha ucuz sitede farknda mısın:)) 180lere düşmüş olsa 130a gelir ne süper olur hemen bi çekimi harcardm tavaları indrmsiz alsamda olur htta 15lk çekim var onu kullanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?