Nil Çeyizi:))

o deilde kahverengi olana baktm sitede renk olarak gri beyaz dio kafam karıştı ondada:s
grisi de mi üretiliomus ki..resmdeki gelmezse bide??

o deilde kahverengi olana baktm sitede renk olarak gri beyaz dio kafam karıştı ondada:s
grisi de mi üretiliomus ki..resmdeki gelmezse bide??

Hımm gördüm canım şimdi.Almak istersen arayıp sorabilirsin müşteri hizmetlerini.Benim beğendiğim Pearl de öyle yazmıyor ama

Son düzenleme:

duygu ama sen iyice benm kafamı karıştırıosn ama:))) bu da çok güzelmişş beğendm cnm
smdi mail atttm son siparişim hala gelmedi tartı almıstım eve kargo ücretini ödemiştm sadece hem onu sordum hemde rengini sordum bakalm ne dicekler
çok güzel ama bu bornozlar yaa kesn burdan alıcam

Gelir canım ben 5 farklı ürün aldım hepsi de geldi.Ben bunu da çok begendım gerçekten.Hatta en çok bunu mu begendım :26: Kafayı yicem sonunda

cnm ben hala çıkamadm işin içinden sen ne anladn o bilgi mailinden resmdeki mi gelir yoksa grilisi mi gelir sence??
o da deil katalog indrdm onda bile grili üretimi yok neyi göndericekler çok mrk ediorm:d

cnm ben hala çıkamadm işin içinden sen ne anladn o bilgi mailinden resmdeki mi gelir yoksa grilisi mi gelir sence??
o da deil katalog indrdm onda bile grili üretimi yok neyi göndericekler çok mrk ediorm:d

Canım bana sorarsan resimdeki gelir.Çünkü onlarda orada renk bölümünde yazanı okuyup sana söylüyorlar yoksa ne geleceğinden haberleri bile yok.Ben grili olanın geleceğini sanmıyorum.

Canım bana sorarsan resimdeki gelir.Çünkü onlarda orada renk bölümünde yazanı okuyup sana söylüyorlar yoksa ne geleceğinden haberleri bile yok.Ben grili olanın geleceğini sanmıyorum.

bana da zaten üretilmeyen bişi gelmez die düşünüorm cnm..sence indrime girer mi ki..smdi kuponlar 15 marta kdr geçerli o zmana kdr bunlar indrime girse süper olurdu..su an ki fiyatı da fena deil ama neden daha uyguna almayalm kii

Ben nedense gireceğini düşünüyorum canım.O nedenle kuponun bitiş zamanına kadar beklemeyeceğim.Hem benim için de iyi olur(maddi anlamda)Eğer girmezse de yine alırım.Sana da benimle bir tane aynı şey aldıramadım yaaa

hehe sende 2.yi al cnm birlkte aynı olur:))
bende senin gibi yapıcam son güne kdr beklerm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…