o deilde kahverengi olana baktm sitede renk olarak gri beyaz dio kafam karıştı ondada:s
grisi de mi üretiliomus ki..resmdeki gelmezse bide??
duygu ama sen iyice benm kafamı karıştırıosn ama:))) bu da çok güzelmişş beğendm cnm
smdi mail atttm son siparişim hala gelmedi tartı almıstım eve kargo ücretini ödemiştm sadece hem onu sordum hemde rengini sordum bakalm ne dicekler
çok güzel ama bu bornozlar yaa kesn burdan alıcam
Gelir canım ben 5 farklı ürün aldım hepsi de geldi.Ben bunu da çok begendım gerçekten.Hatta en çok bunu mu begendım :26: Kafayı yicem sonunda
bu sefer kafamı yormıcam cnm anket açtm bakalm diğer gelncikler ne seçim yapıcaklarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/banyo.../499702-bornoz-takimimi-secelim-kizlarrr.html
Canım keşke benimkileri de ekleseydin benim için de fikir olurdu :S
değişiklik yapılabiliosa 3 seçenekli yapıym cnmm
bide eğer eklersek neyle neyi kıyaslıcaz cnm?? varmı ona karşı beğendiğin bişi?
Ben 3 ü arasında kararsızım.Onlardan birini alacagım işte.Beyaz olanı begenmedım ama sanki :S
seninkileri de ekledm cnm bakalm
Teşekkür ederim tatlımm.
Bak gördün mü kahveye talep daha fazla
evt cnm farkettm:))))
dur bakalm daha neler dicekler bende sneinkinde pearli beğendm nedense daha çokk
cnm ben hala çıkamadm işin içinden sen ne anladn o bilgi mailinden resmdeki mi gelir yoksa grilisi mi gelir sence??
o da deil katalog indrdm onda bile grili üretimi yok neyi göndericekler çok mrk ediorm:d
Canım bana sorarsan resimdeki gelir.Çünkü onlarda orada renk bölümünde yazanı okuyup sana söylüyorlar yoksa ne geleceğinden haberleri bile yok.Ben grili olanın geleceğini sanmıyorum.
bana da zaten üretilmeyen bişi gelmez die düşünüorm cnm..sence indrime girer mi ki..smdi kuponlar 15 marta kdr geçerli o zmana kdr bunlar indrime girse süper olurdu..su an ki fiyatı da fena deil ama neden daha uyguna almayalm kii
Ben nedense gireceğini düşünüyorum canım.O nedenle kuponun bitiş zamanına kadar beklemeyeceğim.Hem benim için de iyi olur(maddi anlamda)Eğer girmezse de yine alırım.Sana da benimle bir tane aynı şey aldıramadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?