Nil Çeyizi:))

hehe sende 2.yi al cnm birlkte aynı olur:))
bende senin gibi yapıcam son güne kdr beklerm:)

2. almayı düşünüyorum zaten canım.Zaten ben senin alacağınla Pearl modeli arasında kaldım.Diğerlerini hiç düşünmemiştim zaten.Çünkü erkek için olanlarda onlar çok hoşuma gitti.Zaten çok az farkları var 2 model arasında.25 tl lik çekim kalacak onunla ne alsam acaba:26:

Linens teki Arzu Kaprol nevresim takımlarının fiyatları düşmüş sanki :) Ben siyah olana bakıyordum 215 olmus fiyatı

Nilllllll kalpli tavayı aldım :)

Evimistere gelmiş.Hem eve hem kendime aldım hem de ikisine sadece 4.8 tl ödedim :)))) Çok mutluyum :)))

güle güle kullan tatlm sonunda bulmana çok sevndm hemde çok uyguna almıs oldun ne güzelllll
romantik kahvaltılarrrrrrr

Evet canım resmen bedavaya geldi nette 25 tl ye bile alacaktım,şanslıymışım :)
Ben bununla çok güzel krep yaparım aşkımaa :):)

dünden beri bedava cnm 1 subata kdrrr

yes baby sevindim:)
bi kaç adrestende üye oldum 15 tl lik hediye çekleri geldi. 50tl üzeri geçerliymiş ama olsun:)
2tane 25liralık bişey alırsam bana 35 gelmiş olcak toplamda
sevindim:)

ya su an varya mal gıbı kaldım bakıyorum cek arıyorum delı gıbı tabı bulamıyorum .. evımısterden 1 tane 50 lik cek aldım nasıl almadım bi tane daha monetanın tavalarını alıcaktım ayrı ayrı sepet yaparak aldıgım zaman cok mantıklı oluyor kaldım boyle napcam bılmıyorum üye olunca falan geleceği söylenen 15 lik ceklerde gelmedı bana cok moralım bozukk ((
bana 50 yada 25 lık cek lazım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…