Nil Çeyizi:))

kendime en yakın bulduğum çeyizciklerden biri.. Çok beğendim tatlım güle güle kullan inş. siyah masa örtün, runner, peçete ve halkalarına bayıldım bernardo sanırım. Toplam hepsini ne kadara aldn acaba :)

tşk ederm cnm demekki zevklerimiz çok benzio
onlarn hepsine 200 verdm %50 kampanyası ve grupon çekleriyle birlkte

Ooo maşallah maşallah bu çeyizler harika.. İyi günlerde kullan canım.

Bu arada canım şu yapraklı nescafe fincanları bernardodan mı?

gerçekten çok güzelmiş.

Canım çok güzelmiş gelinlik değil di mi
yok cnm gelnlk deil abiye:)

Ooo maşallah maşallah bu çeyizler harika.. İyi günlerde kullan canım.

Bu arada canım şu yapraklı nescafe fincanları bernardodan mı?
tşkler tatlmm
cnm ben onları bakırköy pazarından almıstm beyazları diosan onlar nescafe deil kahve fincanı

Son düzenleme:

maşallah kuzum hepside harika ışıl ışıl Allah mutluluğunuzu daim etsin

Herşeyin harika maşallah :) aldıklarının takipçisiyim çok zevklisin

buarada nilcim bişey sorcam ya bende evimisterin bültenine üye oldum ama hediye kupon nerde görünüyor bilemedim bi yardımcı olsan

Herşeyin harika maşallah :) aldıklarının takipçisiyim çok zevklisin

buarada nilcim bişey sorcam ya bende evimisterin bültenine üye oldum ama hediye kupon nerde görünüyor bilemedim bi yardımcı olsan
çok tşk ederm cnmm..ben ilk üye olduğumda bir gün sonra mailime 5tllik bi çek kodu gelmişyi cnm..yeni üyeysen hemn gelmez..eğer hiç gelmezse mail atarsn destek bölümü var o zman gönderirler

canım teşekkür ediyorum :) markafoni dışında pek alış veriş yapmıyorum o yüzden pek bilgim yok diğerleri hakkında... benimde seninki gibi güzel bir çeyizim olsunnnn tekrar tekrar bakıyorum çok hoş cicilerin

bende aslında senin gibiym cnm en güvenilirleri markafoni trendyol gibi siteler ama arada böyle değişik sitelerden de aldıklarm oldu..mesela nevresmler ve battaniyeler için nevresimdünyası, sararshop..yorganlar için netteucuzluk gerçekten çok iyi siteler..mutfak gereçlrinin çoğunu mudo ve evimnetten(çok geç gelsede sorunsuz ulaştırıolar) almısımdır
çok tşk ederm seninde çok hoş cicilern olur topik açarsn burda ne güzel olurrr

evimisterden kuponlarım benımde gelmedı maıl attım ılgılenıcez dedıler donus olmadı.

nil, evimisterden moneta ceramica tavaları aldım 2 li setler varya orda onların ikisine söyledim 1 tane de anneme teflon tava soyledım. dun geldi, açında koliyi şok oldum 1 teflon tava yoktu ıcınde ve de tavaların iki tanesi yesıl iki tanesi maviydi. ben kırmızı diye aldım wallahı sok oldum igrenc renklerı aradım maıl atın dedıler maıl attım pzt ılgılenırler dedıler. bilmiyorum nolcak. Hakketen bildiğimiz sitelerin dısında alısverıs yapmamak lazım. Ben e-ticaret sektorunde görev yaptım meslegım dolayısıyla bu konulara cok hakımım. evımısterde bılgılerde urunlerın renklerı yazıyomus ama ben farketmedım tabı nasıl yaptıysam boyle bır hatayı bunların kırmızısı varsa onları ıstıycem yoksa gerı ıade maalesef

Edındıgım tecrubeler neticesinde alısverıs sitelerini listeliyim size belki bir yardımı dokunur :

1- Her zaman bir numara sektorun oncusu, herseyıyle harıka- MARKAFONİ
2- Şehirfırsatı - fırsat sıtelerının en ıyısı
3- Trendyol - Çok kaliteli,zamanında,eksiksiz aama bazen defolu urun gonderımı oluyor
4- Limango - Arada eksik gönderim falan yapıyorlar ama genede idare eder..
5- evim.net - geç gönderim oluyo evet ama mutlaka takıpını yapıp gunu gecer gecmez maıl atın hızlandırıyorlar
6- vipdukkan - çok sık alışveriş yapıyorum, çunku fıyatlar cok uygun dıgerlerıne gore arada hatalı gonderım yapıyorlar ama fena deıller
7- evimister- daha ılk alısverısım eksık geldı syledıgım gıbı tam bır hayal kırıklığı, ıade degısım olaylarındakı tavırlarına gore 2. bir alısverıs yapıp yapmayacagıma kaarar verıcem
8-bitenekadar.com - burdan bı arkadasın tavsıyesıyle alısverıs yaptım çok hızlı geldı begendım

online alışverişlerinizin tümünde sanal kart kullanmanızı tavsıye ederım..

sevgıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…