kendime en yakın bulduğum çeyizciklerden biri.. Çok beğendim tatlım güle güle kullan inş. siyah masa örtün, runner, peçete ve halkalarına bayıldım bernardo sanırım. Toplam hepsini ne kadara aldn acaba :)
bayıldımmmmm
gerçekten çok güzelmiş.
yok cnm gelnlk deil abiye:)Canım çok güzelmiş gelinlik değil di mi
tşkler tatlmmOoo maşallah maşallah bu çeyizler harika.. İyi günlerde kullan canım.
Bu arada canım şu yapraklı nescafe fincanları bernardodan mı?
güle güle huzurla mutlulukla kullanın inşallah
çok tşk edermcnmm
kutusunun üzerinde finecasa yazıo cnm umarm bulailirsnnillll :)
migrostan aldığın kupanın markasını yazabilir misin çok beğendim onu bulamıyorum yok hiç biryerde
cnm blendırımı soruosn sanırm markası braun mr 6559 hc bcnil s.a sen bana söyledin ama ben kaybettm maili.
şuna bakarmısın:S
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/501349-braun-blender.html
maşallah kuzum hepside harika ışıl ışıl Allah mutluluğunuzu daim etsin
çok tşk ederm cnmm..ben ilk üye olduğumda bir gün sonra mailime 5tllik bi çek kodu gelmişyi cnm..yeni üyeysen hemn gelmez..eğer hiç gelmezse mail atarsn destek bölümü var o zman gönderirlerHerşeyin harika maşallah :) aldıklarının takipçisiyim çok zevklisin
buarada nilcim bişey sorcam ya bende evimisterin bültenine üye oldum ama hediye kupon nerde görünüyor bilemedim bi yardımcı olsan
canım teşekkür ediyorum :) markafoni dışında pek alış veriş yapmıyorum o yüzden pek bilgim yok diğerleri hakkında... benimde seninki gibi güzel bir çeyizim olsunnnn tekrar tekrar bakıyorum çok hoş cicilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?