Nil Çeyizi:))

Canım iyi yapmışsın çok güzeller ve inanılmaz ucuza mal ettin :))

sorma cnm yaaa valla normalde her parça için ayrıca kargo ücreti alıolardı kargonun bedavasında son gündü değerlendiriym dedm
hedefim diğer boyutlarıyla tencere ve wokunu da almak bakalm

Trendyola falan da geliyor arada hediye çekin falan olursa buralardan da belki rast gelirsin. Önümüzdeki haftasonu inşallah İstanbula geleceğim Beyazeşyaları almak için. Modelleri belirledik en sonunda.

Trendyola falan da geliyor arada hediye çekin falan olursa buralardan da belki rast gelirsin. Önümüzdeki haftasonu inşallah İstanbula geleceğim Beyazeşyaları almak için. Modelleri belirledik en sonunda.

hayırlısı olsn kuzum gel tabii..ay ne güzel yaa biz de bu aşamaları görebilicezmi acaba
bu arada kampanyaları paylaşalm bölümnde pamuk prenses bi link vermişti ordan girip limangoda yeni üyelik açarsan 20 tl çek gelio habern olsn belki alıcan seyler çıkar 20tl hiç fena deil..ben kardeşmn tüm mail adreslerinden üye oldum 5 tane çek kazandm havlu fln alırım heralde sadece kargo fiyatına

Çok iyi yapmışsın iyi fikir :)) İnsanlar bu yaptıklarımıza inanmaz duysalar

Çok iyi yapmışsın iyi fikir :)) İnsanlar bu yaptıklarımıza inanmaz duysalar

ayy bliorm bazen böle syeler yapıorz ama sanki onlar hiç mi kazıklamıolar cnm yaa yok farkı ürünler farklı kargolarla yok farklı kampanya aynı sepette olmaz yok çekler birleştirilemez fln..napalm böle yollara başvururuz bizde bi gün sadece kargo paralarını ödeyip 5 sipariş verirsem hiç şaşırmayn:)

Şimdi deli gibi ben de üye oldum farklı adreslerden adamlar acaba farketmedi mi? Bir günde üye sayısındaki ani patlamayı çok gülüyorum Süper bişiiiii :)))

Şimdi deli gibi ben de üye oldum farklı adreslerden adamlar acaba farketmedi mi? Bir günde üye sayısındaki ani patlamayı çok gülüyorum Süper bişiiiii :)))
valla ardeşm benden sonra devam etmiş 7 tane olmus cnm üyelk
muhakkak bişi alırım ben harcarm bunları hepsini bi anda harcamak da sart deil zaten 1 yıl süresi var:)))

Selam Nil,

Özelden cevaplayamıyorum mesajını, malum mesaj sayımla ilgili. Evimisterden moneta ceramica deluxe pilav tenceresi siparişi vermiştim, stokta olmadığı bilgisi geldi sonra. Senin siparişin hala güvende yani :)

anladm cnm ben 2 tane alışveriş yaptm bu 3. oluo henüz bi sorun yaşamadm bakalmm

nilom kafayı yicem sitenin linkini yüklüyorum fotoğrafın olduğu yeni sekmede, hani alışveriş sitesine girersin resmi büyüt varya onu yapıyorum linki kopyalıyorum ama olmuyor yanlışmı yapıyorum nilooo

nilom kafayı yicem sitenin linkini yüklüyorum fotoğrafın olduğu yeni sekmede, hani alışveriş sitesine girersin resmi büyüt varya onu yapıyorum linki kopyalıyorum ama olmuyor yanlışmı yapıyorum nilooo

ala ala izin mivermioki cnm yaa...ilk msjda düzenleme paneli sonra insert image ondan sonra (siteye yüklemiş olduğun resmi sağ tus yeni sekmede aç çubuktaki adresi ) url kopyala ardından altta tik var onu kaldır olmus olması gerekio yawww:26:

canım çok saol yapabildim ekledim sonunda teşekkürler yordum seni 3. 4. baskıyı yaptın kuzum öperim ki seni

karaca aldımm canım ya .yazdığını gördüm ne için dediğini anlamadım
cnm karaca hakkında çok kötü yorumlar var ben bi tencere takımı aldm deneme amaçlı bi tanesini kullandk sonra zar zor iade ettk hep lekeler fl oluştu hisardan aldm bende hiç kötü yorum duymadm hisardan..karacadan hiç bişi almamaya karar verdm bende
canım çok saol yapabildim ekledim sonunda teşekkürler yordum seni 3. 4. baskıyı yaptın kuzum öperim ki seni
ne demek kuzum derli toplu bi topiği olsn ada kızımnnnn

çatal bıçak mı lekelendi ? kötü yorumlar bu sitedemi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…