Nil Çeyizi:))

cnm çok üzüldüm yaa:s ben dikkat etmiştm renkler hep farklıydı evt..bundan sonra daha dikkatlli olursun maille baskı yap benm bi kere o şekilde iade oldu telefonla fln aradılar ilgileniolar ama biraz geçç maleseff

hepsi nekadar güzel:) güzel günlerde kullan inşallah
çok tşk ederm cnm herkesn beğenmesi ne hoş

bende sohbet kısmında evimister sitesini sormuştum arkadaşlara duyduğum iyi oldu canım dediğin gibi markafoni bir numara

sorma cnm yaa bende dedim bu yıl almayalm die ama sonra ihtiyacı olan bişiyi alıyım bari dedm benm aldığım gün o çoktan almıs bile:)) o almsken ben hediyesiz kalmak istemem bu durumda:))
zaten sevgililer gününe özel deil birbirimize hediye almak için bahane hep bunlar normaldede her görüştüğümüzde bi hediyemiz hep oluo:) kendime ne alıosam erkek için olanı ona da aldığım için:)) mağazada çalışmanın avantajı bu da

Yaa ben de çalışmıştım daha önce mağazada öğrenciyken üniversitede mağazadakileri almaktan param kalmıyordu o zaman :) Gerçekten çok zevkli oluyordu ama insanlarla uğraşma kısmı çok sor öyle garip insanlar var ki Allah kolaylık versin :)

Bilekliğin çok hoş nNlcim güle güle kullan. Ben de askerdeki hayatıma böyle kalın bir gömlek aldım Bilecik'te soğuk oluyormuş hava başka ne alsam karar veremedim. Askerdeki birine neler gönderilir kızlar ya . :26:

Son düzenleme:
valla cnm bilemiorm kii seni özlediğinde bakmalı kullanmalı bence askerdeyken bi sürü not yazabilirsn moral bulmak için okuması için hiç bilmiorm biz tanıştığımızda o askerliğini çoktan bitirmişti bu konuda tecrubesizim yani..tşk ederm bu arada
bende bunu almıstm cantaya ihtiyacı vardı çok iyi denk geldi:)) biz hediyelerimizi gönderdik birbirimize sevgliler gününde birlkte olamıcamız için çalışıorz ikimizde denk gelemio malesef

benm aldığım herseyi giymiş çantasını da takmıs evden çıkmadan video göndermiş bana çok sevndm benm için en büyük hediye onun mutlu olması zatennn

Çok güzeller Canım bunlar

çok tşk ederm tatlmmmm daha güzelleri senin olsn inşşş

hepsine sadece 45 tl ödedm kızzlarrrrrrr kargonun bedava olmasıyla küçük küçük parçaları alıyım dedm normalde korkmazstoredan alıcaktm ama burda bedavaya mal etmiş oluorm herseye rağmen evimisteri seviorm sanrmmmm
26lık wok tavamı ve 24lük küçük tavamı korkmazstoreda stoklara girince alırım yada 15lk çekimi kullanabilirim yine evimisterden

canım bende servislik olan herseyi korkmaz storeden alırım diyordum ama burdanda alabilrm ben kuponun ilk grdgi gün bıcak seti degilde bunları alcaktım ama satmıyorlardı

Canım tavayda iyikde almıssın ben 3 tava 1 seramik tencere alcam korkmazdan kendi içinde takım yapmıs olcaz herhalde

Nilommmm geldgmde bu tavada kızarta ne yapcaksan bu arada çoooook özledimmmmmmmm

bilekliğin çok güzelmiş. güle güle kullan :))
çok tşklerrr

aslında wok tavayla 28liği alıcaktm ama sonra servis setlerini görünce extra kargo ödemediğimiz için burdan alıyım dedm nasıl olsa tavaları bulurum ben capacityde de rastladm elektroworldte ama servis setlerine rastlayamıorm korkmaz standlarında..ayy o yaprak kapaklı tencereden almaıyım ama henüz yoksa online sitesinde satışta deil resmi var..
ilerde ne mamalar yapıcam sana bu çeyizlerle..çok özledm bende gizimm çokk
valla gözümde tütüosn yalan deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…