cnm çok üzüldüm yaa:s ben dikkat etmiştm renkler hep farklıydı evt..bundan sonra daha dikkatlli olursun maille baskı yap benm bi kere o şekilde iade oldu telefonla fln aradılar ilgileniolar ama biraz geçç maleseffevimisterden kuponlarım benımde gelmedı maıl attım ılgılenıcez dedıler donus olmadı.
nil, evimisterden moneta ceramica tavaları aldım 2 li setler varya orda onların ikisine söyledim 1 tane de anneme teflon tava soyledım. dun geldi, açında koliyi şok oldum 1 teflon tava yoktu ıcınde ve de tavaların iki tanesi yesıl iki tanesi maviydi. ben kırmızı diye aldım wallahı sok oldum igrenc renklerı aradım maıl atın dedıler maıl attım pzt ılgılenırler dedıler. bilmiyorum nolcak. Hakketen bildiğimiz sitelerin dısında alısverıs yapmamak lazım. Ben e-ticaret sektorunde görev yaptım meslegım dolayısıyla bu konulara cok hakımım. evımısterde bılgılerde urunlerın renklerı yazıyomus ama ben farketmedım tabı nasıl yaptıysam boyle bır hatayı bunların kırmızısı varsa onları ıstıycem yoksa gerı ıade maalesef
Edındıgım tecrubeler neticesinde alısverıs sitelerini listeliyim size belki bir yardımı dokunur :
1- Her zaman bir numara sektorun oncusu, herseyıyle harıka- MARKAFONİ
2- Şehirfırsatı - fırsat sıtelerının en ıyısı
3- Trendyol - Çok kaliteli,zamanında,eksiksiz aama bazen defolu urun gonderımı oluyor
4- Limango - Arada eksik gönderim falan yapıyorlar ama genede idare eder..
5- evim.net - geç gönderim oluyo evet ama mutlaka takıpını yapıp gunu gecer gecmez maıl atın hızlandırıyorlar
6- vipdukkan - çok sık alışveriş yapıyorum, çunku fıyatlar cok uygun dıgerlerıne gore arada hatalı gonderım yapıyorlar ama fena deıller
7- evimister- daha ılk alısverısım eksık geldı syledıgım gıbı tam bır hayal kırıklığı, ıade degısım olaylarındakı tavırlarına gore 2. bir alısverıs yapıp yapmayacagıma kaarar verıcem
8-bitenekadar.com - burdan bı arkadasın tavsıyesıyle alısverıs yaptım çok hızlı geldı begendım
online alışverişlerinizin tümünde sanal kart kullanmanızı tavsıye ederım..
sevgıler..
çok tşk ederm cnmhepsi nekadar güzel:) güzel günlerde kullan inşallah
sorma cnm yaa bende dedim bu yıl almayalm die ama sonra ihtiyacı olan bişiyi alıyım bari dedm benm aldığım gün o çoktan almıs bile:)) o almsken ben hediyesiz kalmak istemem bu durumda:))
zaten sevgililer gününe özel deil birbirimize hediye almak için bahane hep bunlar normaldede her görüştüğümüzde bi hediyemiz hep oluo:) kendime ne alıosam erkek için olanı ona da aldığım için:)) mağazada çalışmanın avantajı bu da
ya canım çok kötü bir soru soruyor olabilirim ama bu bileklik mi küpe mi? :26:
ben de merak ettim güzel bişey ama ne :? :))
valla cnm bilemiorm kii seni özlediğinde bakmalı kullanmalı bence askerdeyken bi sürü not yazabilirsn moral bulmak için okuması için hiç bilmiorm biz tanıştığımızda o askerliğini çoktan bitirmişti bu konuda tecrubesizim yani..tşk ederm bu aradaBilekliğin çok hoş nNlcim güle güle kullan.Ben de askerdeki hayatıma böyle kalın bir gömlek aldım Bilecik'te soğuk oluyormuş hava başka ne alsam karar veremedim. Askerdeki birine neler gönderilir kızlar ya . :26:
Çok güzeller Canım bunlar
bileklik kızlarrr..griler inci taşlı olanlarda kristalmişçok kibar duruo çok beğendm bende
güle güle kullan canım, bende çok begendimm küpe olsaydı belki begenmeyebilirdim ama bu bilekte harika durur bende istiyorum
.
çok tşklerrrbilekliğin çok güzelmiş. güle güle kullan :))
canım bende servislik olan herseyi korkmaz storeden alırım diyordum ama burdanda alabilrm ben kuponun ilk grdgi gün bıcak seti degilde bunları alcaktım ama satmıyorlardı
Canım tavayda iyikde almıssın ben 3 tava 1 seramik tencere alcam korkmazdan kendi içinde takım yapmıs olcaz herhalde
Nilommmm geldgmde bu tavada kızarta ne yapcaksan bu arada çoooook özledimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?