çatal bıçak mı lekelendi ? kötü yorumlar bu sitedemi canım
ben çatal bıçak almamıstm cnm günlk bi tencere seti almıstım karizma modeli boyutları hoşuma gittiği için almıstım..
forumda karacayı çok araştırmıstım ben ama karaca gibi bi firmada sorun yaşamam die düşünmüştm ama malesef yazılanlar hep doruymus..tencerelerin saplarının çok çabuk ısındığını lekelendiğini..çkblarn da lekelenip kısa süre de paslandığı yazıo bi kaç başlıkta görmüştüm..kimisinde de hiç sorun yaşamamamıs %50 iyi %50 kötü yorum vardı..sansıma belkide bende de kötü çıktı
canım hisar ç.b. takımını kaça almıştın? bende misafir için hisar düşünüyorumda netten baktım pahalı geldi güzel kanpanyaları oluyormu arada bi? bide kristal yorganını sorcam benimde almam lazım
umarm sorun yaşamassn cnm..ben teflon kalmıcam sermaikleri de çok araştırdm en sağlıklısı onlarmıs kulananlar da çok memnun..her marka seramik çıkarıo artk ama hepsi aynı kalitede deil..en iyisi moneta ve bianca markaları ama çok pahalılar bi set 500-600 fln..ben korkmazınkilerden alıcam hem çok kaliteli hemde fiyatı çok uygun üstelk çok şık duruo:))inşallah bende de çıkmaz ya biraz da şans işi demek ne diyim . şimdi teflon takım alıcam biraz araştırma yapayım barii .önerin varmı canım ya ? bu seramiklermi iyi bide sanırım çelik dökümmü pek anlamam hnagisi iyi acaba kullanışlı :s ve hangi marka
umarm sorun yaşamassn cnm..ben teflon kalmıcam sermaikleri de çok araştırdm en sağlıklısı onlarmıs kulananlar da çok memnun..her marka seramik çıkarıo artk ama hepsi aynı kalitede deil..en iyisi moneta ve bianca markaları ama çok pahalılar bi set 500-600 fln..ben korkmazınkilerden alıcam hem çok kaliteli hemde fiyatı çok uygun üstelk çok şık duruo:))
forumda kullananlarda çok tavsiye ediolar..annemlede yakından gördk çok beğendk..hem yapışmıo hem az yağla çok lezzetli kızartmalar yapabiliomusben bunlardan set yapıp tava tencere işini kapatmayı düşünüorm 28lik olanı dün aldm geri kalanları da korkmazn sitesnden alıcam
Eki Görüntüle 342818 Eki Görüntüle 342821
Eki Görüntüle 342819 Eki Görüntüle 342820
hangi 2 model arasında kaldınız cnm?nilcim bizde şimdi annemle fırın kaplarına ve seramık tencerelere bakıyorduk yahu
canm ya evimisterden kek kalıbı alcam karar veremedık annemle ya baktınmı onlara sen 2 model arasında kararsız kaldım sende bı baksana karar verelım yarın spariş vercem kararsızım ben ya cokkkkkkkk:44:
hangi 2 model arasında kaldınız cnm?
20tllik çeklerimle limangodan aldığım twigylerim sadece kargo parasına geldiiiii
Eki Görüntüle 343158 Eki Görüntüle 343159
yaa ben en çok bunu beğendmde gunnurcm çekleri kullandırtmıo ama alışveriş aptığım içşn bu günk kargo bedava..aslında bunu almak istemiştm ugg tarzı çok hoşuma gitti..bi kız bi sitede giymiş paylaşmıs çok kalın görünüo resmdekinden de:))canım çok güzeller ben de almayı düşünüyorum bu model nasıl sence ben çok beğendim Eki Görüntüle 343170
yaa ben en çok bunu beğendmde gunnurcm çekleri kullandırtmıo ama alışveriş aptığım içşn bu günk kargo bedava..aslında bunu almak istemiştm ugg tarzı çok hoşuma gitti..bi kız bi sitede giymiş paylaşmıs çok kalın görünüo resmdekinden de:))
canım şimdi ben baktım çeke izin veriyor ama tutarı düşük olduğu için 2 tl lik bir şey daha eklemek zorunda kaldım sepete sen nasıl aldın ikisini de ayrı ayrı hesaplardan mı?
aa o zman bende öyle yapıyım kuzum ne ekledn sen:))
ayrı ayrı hesaplardan aldm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?