Nil Çeyizi:))

çatal bıçak mı lekelendi ? kötü yorumlar bu sitedemi canım

ben çatal bıçak almamıstm cnm günlk bi tencere seti almıstım karizma modeli boyutları hoşuma gittiği için almıstım..
forumda karacayı çok araştırmıstım ben ama karaca gibi bi firmada sorun yaşamam die düşünmüştm ama malesef yazılanlar hep doruymus..tencerelerin saplarının çok çabuk ısındığını lekelendiğini..çkblarn da lekelenip kısa süre de paslandığı yazıo bi kaç başlıkta görmüştüm..kimisinde de hiç sorun yaşamamamıs %50 iyi %50 kötü yorum vardı..sansıma belkide bende de kötü çıktı

canım hisar ç.b. takımını kaça almıştın? bende misafir için hisar düşünüyorumda netten baktım pahalı geldi güzel kanpanyaları oluyormu arada bi? bide kristal yorganını sorcam benimde almam lazım

inşallah bende de çıkmaz ya biraz da şans işi demek ne diyim . şimdi teflon takım alıcam biraz araştırma yapayım barii .önerin varmı canım ya ? bu seramiklermi iyi bide sanırım çelik dökümmü pek anlamam hnagisi iyi acaba kullanışlı :s ve hangi marka

cnm çkblarn fiyatı katalog fiyatından satlıo tüm sitelerde 750-850 arası bişi ama ben fırsat mağazasından 491 tlye aldmm kampanyayla su anda varmı bilmiorm..
yorganlarıda 2 tanesini (1 alana 1 bedava aynı paket içinde gelio) 70 tlye aldm nette ucuzluk sitesnden..halama da aldk gecen ay 80e çıkarmıslar fiyatını..

umarm sorun yaşamassn cnm..ben teflon kalmıcam sermaikleri de çok araştırdm en sağlıklısı onlarmıs kulananlar da çok memnun..her marka seramik çıkarıo artk ama hepsi aynı kalitede deil..en iyisi moneta ve bianca markaları ama çok pahalılar bi set 500-600 fln..ben korkmazınkilerden alıcam hem çok kaliteli hemde fiyatı çok uygun üstelk çok şık duruo:))
forumda kullananlarda çok tavsiye ediolar..annemlede yakından gördk çok beğendk..hem yapışmıo hem az yağla çok lezzetli kızartmalar yapabiliomus ben bunlardan set yapıp tava tencere işini kapatmayı düşünüorm 28lik olanı dün aldm geri kalanları da korkmazn sitesnden alıcam
Eki Görüntüle 342821

Son düzenleme:

Tenceresini de ne kadar tatlı yapmışlar ya Korkmaz pazara çok iyi adapte olmuş diğer Türk markalarınki bu kadar kaliteli görünmüyordu. Jumbo hariç diyelim fiyat olarak da çok pahalı zaten :) Ama bence Korkmazınkiler kendini belli ediyor çok iyi bir karar bence.

evt cnm yaa tencerlerine bayılıormmmm kiii
adını tasısın die natura yapraklı yapmıslar kapağının sapını..senin bernardo seramikleri de bu gün gördm gerçkten çok kaliteliymiş günnurcm rengi fln muhteşemm gerçktenn

yani seramik olan teflonları tercih eden çok diyorsunuz ..sağolun cnm çok tşk ederm

nilcim bizde şimdi annemle fırın kaplarına ve seramık tencerelere bakıyorduk yahu
canm ya evimisterden kek kalıbı alcam karar veremedık annemle ya baktınmı onlara sen 2 model arasında kararsız kaldım sende bı baksana karar verelım yarın spariş vercem kararsızım ben ya cokkkkkkkk:44:

hangi 2 model arasında kaldınız cnm?

ben leoparlıdan 2 tane aldm cnm pembeliyle diğeri çeyizde olsn
bide ugg tarzını beğendm ama çeki kullandırtmıo onu da çok beğenmiştm aslında

canım çok güzeller ben de almayı düşünüyorum bu model nasıl sence ben çok beğendim Eki Görüntüle 343170
yaa ben en çok bunu beğendmde gunnurcm çekleri kullandırtmıo ama alışveriş aptığım içşn bu günk kargo bedava..aslında bunu almak istemiştm ugg tarzı çok hoşuma gitti..bi kız bi sitede giymiş paylaşmıs çok kalın görünüo resmdekinden de:))

canım şimdi ben baktım çeke izin veriyor ama tutarı düşük olduğu için 2 tl lik bir şey daha eklemek zorunda kaldım sepete sen nasıl aldın ikisini de ayrı ayrı hesaplardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…