süpersn cnm yaaa:))) bende öle yapıym en iyisi kardeşime kalsn diğer leoparlıda 2 tane almıstm abla o kdr adres aldm bitane bana almadn diodu iyi denk geldi:)Günlük ped desem güler misin :)))
canım çok güzeller ben de almayı düşünüyorum bu model nasıl sence ben çok beğendim Eki Görüntüle 343170
19,90 olduğu için kullanamıodm ama 2 tllik günlk ped aldm cnm iyide oldu ihtiyacmda vardı
kullanabildm ondan sonra:)))
canım çok komiğiz yaaabu arada ben de birçok mail adresinden üye oldum acaba hepsi bir telefon numarasıan onay kodu gelmesini kabul eder mi kullanım sırasında sen ne yaptın canım o durumu :)
canım nil denemiş olmuyorumuş
ped hangi kampayada burda yarıldım gülmekten ben
canım ped alışverişe devam et dediğinde altta çıkan ürünlerin en ucuzu
Hepimiz aynı anda yazmaya çalışınca 5000 tane aynı mesajı göndermişim kusura bakma Nilcim :)
öenmli deil cnm ayy çok güldüm bu gün bize yaa:))
kardeşme söliyimde mailleri çoklaştırsn destek kuvvet lazm 4ünü harcadm bile kaldı3 tane:))
canım tel nereden bulcaz ben şirketten 2 kişiden aldım koskoca şirkette herkesin telinimi alcam yanmışım ben
ee süper bişi cnm buu:)) bayılırım böyle işleyen sitelere korkmadan alışeriş yapabiliriz o zmannil merhaba korkmaz alışverişim gelmiş hepsi resimdekinin birebir aynısı. ben çok memnun kaldım.siparişinle aynı gün kargo yapılıyo ertesi gün elinde.benim gibi sabırsız biri için süper:)) bakalım istediğim monetalar indirime girmezse korkmazın seramiklerinide burdan almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?