Nil Çeyizi:))

canım çok güzeller ben de almayı düşünüyorum bu model nasıl sence ben çok beğendim Eki Görüntüle 343170

ben 1 tane alışveriş yaptım kalpliyi almıştım şimdi o gösterdiğin modelide alıp çeyize atabilirim terlik kardeşliği yapıyoruz kızlar ben başka hesaptan denedim 8 tl ye geldii

şimdi bir başka hesabımdan denicem yine çeklerimi kullancam

nilim çeki nasıl kullandırtmıyor yahuu

canım çok komiğiz yaaa bu arada ben de birçok mail adresinden üye oldum acaba hepsi bir telefon numarasıan onay kodu gelmesini kabul eder mi kullanım sırasında sen ne yaptın canım o durumu :)

canım çok komiğiz yaaa bu arada ben de birçok mail adresinden üye oldum acaba hepsi bir telefon numarasıan onay kodu gelmesini kabul eder mi kullanım sırasında sen ne yaptın canım o durumu :)

canım nil denemiş olmuyorumuş

ped hangi kampayada burda yarıldım gülmekten ben

gizim sepetin altında alternatif tutar doldurmak için ürünler var cnm kampanyada deil pedler..diş macunu fln da alabilirsn
ayrı telefon nolarına gönderttim kuzu:)) evde hattan bol ne var:)

nil merhaba korkmaz alışverişim gelmiş hepsi resimdekinin birebir aynısı. ben çok memnun kaldım.siparişinle aynı gün kargo yapılıyo ertesi gün elinde.benim gibi sabırsız biri için süper:)) bakalım istediğim monetalar indirime girmezse korkmazın seramiklerinide burdan almayı düşünüyorum

ee süper bişi cnm buu:)) bayılırım böyle işleyen sitelere korkmadan alışeriş yapabiliriz o zman
güle güle kullan cnm aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…