Arkadaşlar çekleri nasıl ve nerden alıyorsunuz? Benimde çeyizde birsürü eksiğim var bende çekle almak istiyorum
al cnm all alll:))))
kargoculara da bıtkınlık gelicek bizden:)) valla 8tlye nerde görülmüş bikini hemde maria sharapovanın
ee süper bişi cnm buu:)) bayılırım böyle işleyen sitelere korkmadan alışeriş yapabiliriz o zman
güle güle kullan cnm aldıklarını
bunu da beğenmiştm cnm ben çok hoş bi rengi var gerçekten denizde kamulufe olmus gibi olmus olabilirizEki Görüntüle 344017
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1044113
bir de bunun rengini begendım ben :) Bunun tek tek üstleri ve altları var değişik modellerde.3 lü takım bile yapılabilir.Etekli altı felan var
Size fikir olsun diye resimlerini eklim dedim :)
Aldım canım o moru eğer bedeni olmazsa geri gönderirim napalım :)) Yada üst bedeni biraz ipleri kısaltılabilir ama olur diye tahmin ediyorum daha önce aldığım da 38 di.
o zman olur kuzum sana..ben tereddüt etmedm çünkü en küçük beden olur hep bana direk aldm 36yı..mor olanı mı aldn sende
valla kış ortasnda bi biz alıorz heralde bikini ama ben normalde iç çamaşırı olarak da kullanıormo yüzden çok alıorm
Mor olanı aldım canım inşallah yakışır ve kargo geldiğinde benim yerine başkası teslim almaz inşallah burda herkes erkek :))
alsalar bile içine bakmazlar heralde cnm, bi sürü pedimiz oldu yahu:))
yne eklemek durumunda kalm sepet tutarı için
ayy adada yüzülebiliomuki gizzz....ben gelicem zaten kar kış demeden ama yaza gelme sıklığım artabilir bu duruma görekızlar ben bu alışverişe katılamadım bakmadım bile bikinilere ama çok cici şeler alınmış benim üst 36 alt 38zor oluyor
niliimmmmm canım güzel güzel yüz fazla açılma hattaha ada sahillerinde yüzelim berabercek yaza
Canım onları da çeyizlik saklayalım hatırası var çeyizlik pedler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?