Nil Çeyizi:))

Arkadaşlar çekleri nasıl ve nerden alıyorsunuz? Benimde çeyizde birsürü eksiğim var bende çekle almak istiyorum

al cnm all alll:))))
kargoculara da bıtkınlık gelicek bizden:)) valla 8tlye nerde görülmüş bikini hemde maria sharapovanın

bunu da beğenmiştm cnm ben çok hoş bi rengi var gerçekten denizde kamulufe olmus gibi olmus olabiliriz
ama başka almıyım diorm nasıl olsa yaza doğru bi sürü model gelir çekleri o zman da harcayabiliriz

Aldım canım o moru eğer bedeni olmazsa geri gönderirim napalım :)) Yada üst bedeni biraz ipleri kısaltılabilir ama olur diye tahmin ediyorum daha önce aldığım da 38 di.

Aldım canım o moru eğer bedeni olmazsa geri gönderirim napalım :)) Yada üst bedeni biraz ipleri kısaltılabilir ama olur diye tahmin ediyorum daha önce aldığım da 38 di.

o zman olur kuzum sana..ben tereddüt etmedm çünkü en küçük beden olur hep bana direk aldm 36yı..mor olanı mı aldn sende
valla kış ortasnda bi biz alıorz heralde bikini ama ben normalde iç çamaşırı olarak da kullanıormo yüzden çok alıorm

Mor olanı aldım canım inşallah yakışır ve kargo geldiğinde benim yerine başkası teslim almaz inşallah burda herkes erkek :))

kızlar ben bu alışverişe katılamadım bakmadım bile bikinilere ama çok cici şeler alınmış benim üst 36 alt 38 zor oluyor

niliimmmmm canım güzel güzel yüz fazla açılma hattaha ada sahillerinde yüzelim berabercek yaza

ayy adada yüzülebiliomuki gizzz....ben gelicem zaten kar kış demeden ama yaza gelme sıklığım artabilir bu duruma göre

Canım onları da çeyizlik saklayalım hatırası var çeyizlik pedler :))

:)) hepsi senin yüzünden ama sen gösterdnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…