Nil Çeyizi:))

Canım ya siyah masa örtünü nerden ve ne kadara aldın acaba?
bernardodan almstm cnm ama 2-3 ay oluo alalı çok az sayıda kalmıstı bi çok mağazada yoktu pçetelerini runnerını ve kendisi hep başka mağazalardan getirttik..masa örtüsü fiytı 99tl runner 49 tl peçeteler 4lü satılıo 40 tl ben 8 adet aldm..2.ye %50 indrm vardı bide sehir fırsatı çekleriyle toplamda 120-130 arası bişi ödedm
Canım bu buzdolabı avrupabilişimde Eki Görüntüle 345377 Eki Görüntüle 345378 1104 e düşmüş nasıl sence offf yakından bakmam lazım yaa
samsungmu cnm markası çok güzel görünüo tam istediğim gibi ama acaba içi nasıl bölmeleri fln..
yaa fiyatıda süpermiş kuzu yakındanda beğenirsen özelliklerini fln kaçırma derm ben
cnm eğer öğrenirsen bana da haber et alıcaklarıma heğ yakında dio çünkü
Bayıldım tatlım çeyizine Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

çok tşk ederminş sizedeee

Son düzenleme:
vuuu dantel eldivenlere bayıldım yalnız elbise de çok hoş. bershkaya benzettim üstüne o ceketi mi düşündün peki?

evt cnm hepsi bershkadan zaten bizim mağazalardan biri..
üstüne blazer onu aldm ama kollarını katlamazsa siyah oluo zaten..kuru kafalarını çok sevdm bende duruma göre kıvırabilirizde açık da kalabilir..etekleriyle aynı renkte pudra çünkü o da
indrmdeyken kaçırmıyım dedm tamda bunu almayı düşünmüştk gecen gün nette bakınırken

Son düzenleme:
güzel güzel güle güle giysin

bel boyu kısa gibi geldi sanki bana da o yüzden sordum
ben de şöyle bi şey yakışırdım o eldiven ve elbiseye

güzel güzel güle güle giysin

bel boyu kısa gibi geldi sanki bana da o yüzden sordum
ben de şöyle bi şey yakışırdım o eldiven ve elbiseye

bu deri ama cnm..altına platform topuklu giycek..ceketin boyu normal blazera göre kısa ama etek birleşme bölümüne kdr iniyo bolero gibi deil yani..bizimki pek deri tarzı da giymez kumaş olması o bakımdan ii oldu yani..eldivenleri olucağı için aksesuar düşünmedk belki siyah küpe takabilir..yandan dağınık bi topuz düşündk bide bakalm
ayy ben bile heyecanlandm

ceketi çıkarıcaksa boynuna da bi şeyler olabilir ufak bi kolye falan.

tüle dantele deriyi çok yakıştırrım ben çok asi ve seksi oluyor hem de böyle platform topuk ayakkabı olcak bu deriyle awww

senin yaptığın da güzel tabii ki de bi de sanırım lise mezuniyeti için benimki biraz fazla olurdu serenay sarıkaya tipli kızlara çok yakıştırıyorum uzun saçlı asi yüz ifadeli bügün ne giysem'de jüriliğe talip olcam yakında

inanmazsn ama bizim kız aynı serenay sarıkaya kuzum:))sarısın olduğundan pudralı siyahlı seyler seçtm:d
lise olduğundan ağır seylere hiç bakmadk bile hoş üni olsa da yine bu tarzda bişi seçerdm ya

inanmazsn ama bizim kız aynı serenay sarıkaya kuzum:))sarısın olduğundan pudralı siyahlı seyler seçtm:d
lise olduğundan ağır seylere hiç bakmadk bile hoş üni olsa da yine bu tarzda bişi seçerdm ya

vaaay

üniversitede böyle olmuyor ya lisedeki o masumiyet gidiyor daha ağır oluyor hep kıyafetler, ipekyol falan daha uygun oluyor üniversitede. inşallah üniversiteyi bitirirkenki elbiselerini de görürsünüz

ayh beyaz eşya bakmaktan içim şişti bu arada iyi oldu bu muhabbet kafam dağıldı

valla herkes ünide dediğin gibi olmustu bi kilo makyajlı ama ben yine bu tarz olmustm:d
sonuçta düğün deil ki bu party
erkek olsam sıra arkadşmı bi günde değişip 10 yaş yaşlanarak kan gibi görmek istemezdm

ben şu kreme benzer bi şi giymiştim. çırağanda olmuştu o yüzden dediğin gibi giyinen kimse yoktu belki daha farklı bi yer olsa olabilirdi de kimbilir

bu arada tost makinası için siyah ufak bi korkmaz vardı ya sen alırım belki falan diyodun aldın mı onu?

tost makinası ütü alıp beyaz eşyaya geçiçez. ütüyü tefal alıcam sanırım philips da iyi ama herkes tefal kullanıyor etrafımda gayet de memnunlar bir bildikleri vardır mutlaka diyorum

tost makinasını da ufak bi şi istiyorum kantinci gibi olmayayım mutfakta o korkmaz güzeldi onu mu alsam acaba

Burdaki elbiseleri nişanım için denemiştim :) Nillllll çabuk limangoda pijamalar var alacak mısın ben bir tane şortlu takım beğendim.Markası yeni inci kalitesine güveniyorum diğerlerine güvenemedim.

nasıll?

güle güle kullan gunnurcm bnde bakıyım ama artk çeklerimi harcamamam lazm ilerde alıcam seyler de çıkabilir
bide kaç tane kargo gelicek bu hafta hesabınıbile tutamaz oldm

Bence tost makinasını 6 tost kapasiteli al derim, çünkü eşinle birlikte kahvaltı yapacaksın o senden çok yiyecek :) Ben de tefal kullanıyorum süper diyemem ama iyi ve kaliteli. Tost makinasını da arzumdan almıştım ama tutacak yeri hemen içine kaçtı.

Canım buzdolabı için en iyi marka Arçelik. Samsunglar kuru yer kaplıyorlar

Bunların 18-20-22 cm olan tencerelerinin fiyatı ne biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…