bernardodan almstm cnm ama 2-3 ay oluo alalı çok az sayıda kalmıstı bi çok mağazada yoktu pçetelerini runnerını ve kendisi hep başka mağazalardan getirttik..masa örtüsü fiytı 99tl runner 49 tl peçeteler 4lü satılıo 40 tl ben 8 adet aldm..2.ye %50 indrm vardı bide sehir fırsatı çekleriyle toplamda 120-130 arası bişi ödedmCanım ya siyah masa örtünü nerden ve ne kadara aldın acaba?
samsungmu cnm markası çok güzel görünüo tam istediğim gibi ama acaba içi nasıl bölmeleri fln..Canım bu buzdolabı avrupabilişimde Eki Görüntüle 345377 Eki Görüntüle 345378 1104 e düşmüş nasıl sence offf yakından bakmam lazım yaa
cnm eğer öğrenirsen bana da haber et alıcaklarıma heğ yakında dio çünkübende korkmazdan alıcam canım .gittim gördüm boyumun ölçüsünü aldım bugün24cmlik tencereye 185tl verirsem evin yolunu bulamam. hem homebravoyuda sevdim. seramik tencerelerde stok için yakında yazıyo acaba telefon açıp öğrensemmi nezaman gelirmiş stoğa
Bayıldım tatlım çeyizine Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
kardeşime lise mezuniyeti için elbise aldm bu gün kızlar..nasıl sizce kombinler bana ait
Eki Görüntüle 345531 Eki Görüntüle 345532
Eki Görüntüle 345533 Eki Görüntüle 345534
vuuudantel eldivenlere bayıldım yalnız elbise de çok hoş. bershkaya benzettim üstüne o ceketi mi düşündün peki?
güzel güzel güle güle giysin
bel boyu kısa gibi geldi sanki bana da o yüzden sordum
ben de şöyle bi şey yakışırdım o eldiven ve elbiseye
ceketi çıkarıcaksa boynuna da bi şeyler olabilir ufak bi kolye falan.
tüle dantele deriyi çok yakıştırrım ben çok asi ve seksi oluyorhem de böyle platform topuk ayakkabı olcak bu deriyle awww
senin yaptığın da güzel tabii ki de bi de sanırım lise mezuniyeti için benimki biraz fazla olurduserenay sarıkaya tipli kızlara çok yakıştırıyorum uzun saçlı asi yüz ifadeli bügün ne giysem'de jüriliğe talip olcam yakında
ceketi çıkarıcaksa boynuna da bi şeyler olabilir ufak bi kolye falan.
tüle dantele deriyi çok yakıştırrım ben çok asi ve seksi oluyorhem de böyle platform topuk ayakkabı olcak bu deriyle awww
senin yaptığın da güzel tabii ki de bi de sanırım lise mezuniyeti için benimki biraz fazla olurduserenay sarıkaya tipli kızlara çok yakıştırıyorum uzun saçlı asi yüz ifadeli bügün ne giysem'de jüriliğe talip olcam yakında
vaaay
üniversitede böyle olmuyor ya lisedeki o masumiyet gidiyor daha ağır oluyor hep kıyafetler, ipekyol falan daha uygun oluyor üniversitede. inşallah üniversiteyi bitirirkenki elbiselerini de görürsünüz
ayh beyaz eşya bakmaktan içim şişti bu arada iyi oldu bu muhabbet kafam dağıldı
Burdaki elbiseleri nişanım için denemiştim :) Nillllll çabuk limangoda pijamalar var alacak mısın ben bir tane şortlu takım beğendim.Markası yeni inci kalitesine güveniyorum diğerlerine güvenemedim.
Eki Görüntüle 345649 nasıll?
ben şu kreme benzer bi şi giymiştim. çırağanda olmuştu o yüzden dediğin gibi giyinen kimse yoktu belki daha farklı bi yer olsa olabilirdi de kimbilir
bu arada tost makinası için siyah ufak bi korkmaz vardı ya sen alırım belki falan diyodun aldın mı onu?
tost makinası ütü alıp beyaz eşyaya geçiçez. ütüyü tefal alıcam sanırım philips da iyi ama herkes tefal kullanıyor etrafımda gayet de memnunlar bir bildikleri vardır mutlaka diyorum
tost makinasını da ufak bi şi istiyorum kantinci gibi olmayayım mutfaktao korkmaz güzeldi onu mu alsam acaba
bernardodan almstm cnm ama 2-3 ay oluo alalı çok az sayıda kalmıstı bi çok mağazada yoktu pçetelerini runnerını ve kendisi hep başka mağazalardan getirttik..masa örtüsü fiytı 99tl runner 49 tl peçeteler 4lü satılıo 40 tl ben 8 adet aldm..2.ye %50 indrm vardı bide sehir fırsatı çekleriyle toplamda 120-130 arası bişi ödedm
samsungmu cnm markası çok güzel görünüo tam istediğim gibi ama acaba içi nasıl bölmeleri fln..
yaa fiyatıda süpermiş kuzu yakındanda beğenirsen özelliklerini fln kaçırma derm ben
cnm eğer öğrenirsen bana da haber et alıcaklarıma heğ yakında dio çünkü
çok tşk ederminş sizedeee
kızlar evimisterde birde bunlarn fiyatına indrm yapmıslar acaba nasıldr ki fiyatlar çok çok uygun..markası moneta ve kalitesnden süphem yok..acaba tavalar korkmazdan pilab tenceresi mi bundan alınsa
özellikleri sunlar...
energy plus(tavalar) ve La Salvaenergia serisi(tencere)
bu özellikler seramik olmadığını mı gösterio bize ama teflon da deil gibi..nası bişiki bunlar
Moneta La Salvaenergia Pilav Tenceresi 24 cm, dayanıklı yapısı ve yapışmaz iç yüzeyi ile rahat bir kullanım sunar. Kolay temizlenebilir olması ve bulaşık makinasında yıkanabilmesi de ilgi çeken diğer özelliklerindendir.
tencere için
• Çap: 24 cm
• Cam kapak
• Isı göstergeli sap
• Silikon emaye dış kaplama
• Artech Plus yapışmaz iç kaplama
• Isıyı geçirmeyen bakalit sap
• Günlük kullanım için uygundur.
• 5 yıl garantilidir.
and
Moneta Energy Plus Tava, enerji tasarrufu sağlayan ısı göstergesi sayesinde birçok pişirim kolaylıklarını sizlere sunar. Dayanıklı malzemeleri sayesinde bu ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.
tava için
• 28 cm çapa sahiptir.
• Siyah porselen emaye dış yüzey kaplaması
• Enerji tasarrufu sağlayan ısı göstergesi
• Artech Plus iç kaplama
• 4 mm kalınlığında alüminyum gövde
• Daha fazla dayanıklılık ve yapışmazlık sağlayan kabartma dokulu iç taban
• Kaymaz taban
• 5 yıl garantilidir.
Eki Görüntüle 344772 Eki Görüntüle 344773 Eki Görüntüle 344774
Ben yine korkmazdan takım oluşturcam cnm yaa..daha çok içime sindi o
kızlar yemek yiodm kusura bakmayın geç yaıorm..
günnurcm mor olan da tam senlk kuzum bedenini hiç bilemiorm kaç olur sana ama 36 aldm ben kendime:)
limnagodan almıstım kızlar bikiniyi, çekleri de bu sayfadaki linkten üye olup alabiliosunuz kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...1599-ceyizimden-ornekler-80.html#post23066668
Canm ben taç kullanıyorum, çok kaliteli, çok memnunum. Ama cem kesinlikle alma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?