Nil Çeyizi:))

ayy adada yüzülebiliomuki gizzz....ben gelicem zaten kar kış demeden ama yaza gelme sıklığım artabilir bu duruma göre

:)) hepsi senin yüzünden ama sen gösterdnnn

niloşum tabikide yüzülüyor canım ben nerede yüzüyom ada sahillerinde klübe gideriz hiç olmadı kafamız rahat yüzeriz

yarın kaçta çıkıyorsun işten canım

aaa bu bikinler altlı üstlü satılıyor belki bende bişicik bulurum

kuzumm yarn yine 6 giriş kapanısım ama pazar günü full boşummmmmm
atakanla da görüşemicez çünkü hava çok kötü ben gidicektm yanına ama güvenemiorm yollar fln kapalı onlarn orda..senle görüşebiliris ki uygun olursannn

canım bende yarın geleyimmi diyecektim bu hafta sevgilim gelcekti kar engel oldu pazarada planım var ne etsek ki haftayada sevgilicik geliyor

bişiy diymmi benim sevgilim gelse bile pazar boş olcağdım ama akrda kışta arkadşlarımla 2 saat yol gidiyorum, sende düz temden gitmicekmisin çorluya bence pazar git çünkü kar terkediyor cumartesi canım görüş ondan sonraki haftalardada görüşelim hattaha hiç plan yapmıcam çünkü seni çok özledim yarın geleymmi 1 de felan görüşelim olmadı

bak yada söyle bişi olsn yarn bizim8buçukta toplantımız var mağazada 10 gibi biter sonra akşam 6ya kdr boşum halama geri dönücektm ama sen gelirsen dönmem kuzum takılırız bakırköyde ne dersn pazara da allah kerim belki giderm belki gidemem o da gelebilir olmadı zaten haftaya ayarlıcaz görüşcez atakanla o sorun deil

canım yarın için gelmeye çalışacağım çünkü hava durumu ne eder bilmem deniz çok dalgalı oluyor bide bakırköye deniz otosuyla gelcem ayyy gelsem herşey güzel olsa hava mükemmel olsa ne güzel olur ben sana haber veryim olurmu canım

nill. bana kırmızı çatal bıçak takımı lazım. nerden alabilirim. fiyatı uygun olan

kızz bana fiyatını öğrenebilirmisin. burdaki moda çok ters bana. hani ona göre giderim:)

normal fiyatı 65 olması lazm ama ben yeniyıl indrminde 48e aldm kuzu benmkinin modelinde deilde puantiyeli olanları diorm
bievde de bulabilirsn bernardoda da deri görünmlü kırmızı saplı var hatta migrosta bile var aynı ürün
olmadı tantitonide tek tek satılıo rengarenk onlarn kırmızılarından takım oluşturursn

kızlar evimisterde birde bunlarn fiyatına indrm yapmıslar acaba nasıldr ki fiyatlar çok çok uygun..markası moneta ve kalitesnden süphem yok..acaba tavalar korkmazdan pilab tenceresi mi bundan alınsa
özellikleri sunlar...
energy plus(tavalar) ve La Salvaenergia serisi(tencere)
bu özellikler seramik olmadığını mı gösterio bize ama teflon da deil gibi..nası bişiki bunlar
Moneta La Salvaenergia Pilav Tenceresi 24 cm, dayanıklı yapısı ve yapışmaz iç yüzeyi ile rahat bir kullanım sunar. Kolay temizlenebilir olması ve bulaşık makinasında yıkanabilmesi de ilgi çeken diğer özelliklerindendir.
tencere için
• Çap: 24 cm
• Cam kapak
• Isı göstergeli sap
• Silikon emaye dış kaplama
• Artech Plus yapışmaz iç kaplama
• Isıyı geçirmeyen bakalit sap
• Günlük kullanım için uygundur.
• 5 yıl garantilidir.
and
Moneta Energy Plus Tava, enerji tasarrufu sağlayan ısı göstergesi sayesinde birçok pişirim kolaylıklarını sizlere sunar. Dayanıklı malzemeleri sayesinde bu ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.
tava için
• 28 cm çapa sahiptir.
• Siyah porselen emaye dış yüzey kaplaması
• Enerji tasarrufu sağlayan ısı göstergesi
• Artech Plus iç kaplama
• 4 mm kalınlığında alüminyum gövde
• Daha fazla dayanıklılık ve yapışmazlık sağlayan kabartma dokulu iç taban
• Kaymaz taban
• 5 yıl garantilidir.

Son düzenleme:
canım bunlar çok iyi ama dediğin gibi teflon artık herkes seramik tercih ediyor teflonlar o yüzden hep indirime girer bundan sonra.

moneta die atladm hemen ama açıklamaları iyice inceleyince büyük ihtimal teflon gibi geldi...seramik olsn daha ii hem en büyük tavamı aldm kargoya bile verilmiş artk takımı bozamaammmm

canım decorium mağazasına bir bak istersen %20 indirim varmış moneta satıyorlar gidebilirsem bende bakıcam

bende korkmazdan alıcam canım .gittim gördüm boyumun ölçüsünü aldım bugün 24cmlik tencereye 185tl verirsem evin yolunu bulamam. hem homebravoyuda sevdim. seramik tencerelerde stok için yakında yazıyo acaba telefon açıp öğrensemmi nezaman gelirmiş stoğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…