ayy adada yüzülebiliomuki gizzz....ben gelicem zaten kar kış demeden ama yaza gelme sıklığım artabilir bu duruma göre
:)) hepsi senin yüzünden ama sen gösterdnnn
niloşum tabikide yüzülüyor canım ben nerede yüzüyom ada sahillerinde klübe gideriz hiç olmadı kafamız rahat yüzeriz
yarın kaçta çıkıyorsun işten canım
aaa bu bikinler altlı üstlü satılıyor belki bende bişicik bulurum
kuzumm yarn yine 6 giriş kapanısım ama pazar günü full boşummmmmm
atakanla da görüşemicez çünkü hava çok kötü ben gidicektm yanına ama güvenemiorm yollar fln kapalı onlarn orda..senle görüşebiliris ki uygun olursannn
bak yada söyle bişi olsn yarn bizim8buçukta toplantımız var mağazada 10 gibi biter sonra akşam 6ya kdr boşum halama geri dönücektm ama sen gelirsen dönmem kuzum takılırız bakırköyde ne dersncanım bende yarın geleyimmi diyecektim bu hafta sevgilim gelcekti kar engel oldu pazarada planım var ne etsek ki haftayada sevgilicik geliyor
bişiy diymmi benim sevgilim gelse bile pazar boş olcağdım ama akrda kışta arkadşlarımla 2 saat yol gidiyorum, sende düz temden gitmicekmisin çorluya bence pazar git çünkü kar terkediyor cumartesi canım görüş ondan sonraki haftalardada görüşelim hattaha hiç plan yapmıcam çünkü seni çok özledim yarın geleymmi 1 de felan görüşelim olmadı
bak yada söyle bişi olsn yarn bizim8buçukta toplantımız var mağazada 10 gibi biter sonra akşam 6ya kdr boşum halama geri dönücektm ama sen gelirsen dönmem kuzum takılırız bakırköyde ne dersnpazara da allah kerim belki giderm belki gidemem o da gelebilir olmadı zaten haftaya ayarlıcaz görüşcez atakanla o sorun deil
nill. bana kırmızı çatal bıçak takımı lazım. nerden alabilirim. fiyatı uygun olan
bildiğim kadarıyla mudodan canım hatta kırmızı beyaz puantiyelerde var çok şirin
kızz bana fiyatını öğrenebilirmisin. burdaki moda çok ters bana. hani ona göre giderim:)
sanki bana bunlar teflon gibi geldi yaw bakınca.s
sanırım yine korkmaznkiler daha ii:26:
canım bunlar çok iyi ama dediğin gibi teflon artık herkes seramik tercih ediyor teflonlar o yüzden hep indirime girer bundan sonra.
canım decorium mağazasına bir bak istersen %20 indirim varmış moneta satıyorlar gidebilirsem bende bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?