Nil Çeyizi:))

8 aydır kullanıyorum Taç teflonda çok iyi. Emsan da çelikte çok iyi.

canım bütün yeni cicilerini güle güle kullan :)) bu arada bende beyaz eşya siemens düşünüyordum ama çok pahalı o olmazsa arçelik alıcam çünkü boscha güvenmiyorum :S

Buzdolabım, çamaşı makinem,mikrodalgam Arçelik acayp memnuınum. Bulaşık makinem Bosch nefret ettirdi bulaşık yıkamaktan. 2 kez servis çağırdım, bir kaç kez de servisi aramak durumundaa kaldım.

Ekmek sepetini ne kadara aldın canım, bayıldım hepsineee

cnm benmde halamın bosch bulaşık makinesi o kdr şikayetçiki buzdolbaından da aynı şekilde...bulasık mak tabaklarn uçlarını kırıo tüm takımları ziyan oldu..buzdolabıda aşırı buzlanma yapıo kaç kez servis geldi nedenini bulamadlar..
ekmek sepetim mudodan..evt monetalar teflon cnm fiyatları uygun çok ama teflon olduğu için işte:s
tbrk ederm yakında anne olucaksn yani ne güzell..hayırlı bi evlat olsn inşş kız mı erkek mi belli mi
ayy minicik bebek gelio ne güzell

canım stradideki yeni görevinde başarılar ve mutluluklar bebeğim

bu arada gizemciğin kıyafetlerinede ayrıca bayıldığımı belirtmek istiyorum ben biryerde görmüştüm ceketin kolları leopardı tabi gizemin yaşıtları kuru kafa tercih ediyoru ama ben şimdi 24 yolculuk ederken iç kısmı leopar olanları beğeniyorum kombinin harika olmuş gizem için en güzel gün olur inşalllah üni mezuniyetinide görürsünüz canım

ayy inşş gizimm..o herkesten farklı olsn istedm..anlatıodu işte arklarm söyle abiye alıcak saçlarını böyle su dalgası yapıcak yok french manikür yapıcak bilmemne..halbuki bilseler ilerde resmlere bakmak bile istemicekler o halleriyle
bende peri kızı gibi olsn istedim ona uygun bunları seçtm çok da beğendi..french yerine siyah oje sürücez biz..zaten gözler masmavi siyah göz makyajı yapıcaz çok güzel olucak çokkkk

100. Sayfamıza da gelmişizz kızlarrr evlenene kdr 1000i bulması dileğiylee:)))
Eki Görüntüle 345902

vuvv pasta keselim aaa 100 ben açılış yapmışım vuv

hade maşallah diyip pastayı kesiyorum löp die midemede indiriyorum

nilim sevdiceğim bitirme tezinide hocasına onaylattı ben ne mutluyum 100 sayfaya kendime ait mutlu bir haberle başlıyım

canım vallla çok güzel bir seçim olmuş makyajı abartı yapmadınız sürece sorun yok zaten o 90 lar kuşağı yaşından büyük gözüküyor vuv masmavi göz demek niloşum senin neden mavi değil :))))))))))

ayyy minik gizin fotosunu burdan paylaş o kıyafetle görmek istiyorum

çok sevindm gizim ya süper bu haber vu bu sayfayada çok yakıştı..tabikide çekerm o gün gelsn de..ayy bilemiorm kii benm genler ona çok zıt nerde çekinikler var onda toplanms sarı saç mavi göz..ben kumral kahve yanii..kıskanmıyım kıskanmıyım diorm ama evde yaptığı o göz makyajlarıyla bile ben burdaym dio zaten artk yarştramıcam kendimi
ne kdr farklıyız baksana:)) fotoya gelnce en eski model citroenle bi hatıramız olsn istemiştik terlklere fln hiç bakmayın tatil anısı zaten öle ev haliyle çıkmısız:d

Son düzenleme:

canım giz senin sarı halin benziyorsunuz ama işte biriniz kara diğeriniz sarı ikinizde güzelsiniz giz yaşından büyük duruyor ya o jenarasyon neden böle oldu ki biz ufaklık kalcağız onların yanında kuzum

vuv çok güzel bir foto arabada ciciymiş

sizin country çeyiziniz varsa bizimde country arabamız var gizim:d
şaka bi yana çok cici araba yolda tüm citroenler slm veriodu kornolarıyla normalde de öle bişeyleri varmıs ama insanlar o kdr hayretle bakılıodu ki antalyada bi gören bi daha unutmazdı heralde onu pıtırcık çok:)))
valla yeni nesilin yapısı bu sarısın olduğundan biraz daha yüzü büyük gibi ben daha baby facemişmişim:)

cnm ben onu yakından gördm de tek kişlk ama o yaw:s
beklediğim gibi güzel deildi onu alıcama bi tane büyük alırım hep kullanırım die düşündm..sabah bi ark yazmıstı buraya en az 6 dilim sığabilicek gibi olsn sonuç olarak eşin senden daha çok yer demişti kızartırken o bakımdan haklı yani..gerçi ben ondan çok yiorm ama olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…