canımmm hayırlı olsun güle güle kullan .. bende tencere ve yemek takımlarımı hatta çatal bıçak ta dahill hangisinde lekeelere oluştu yaa( çok üzüldüm şuann
Bunların 18-20-22 cm olan tencerelerinin fiyatı ne biliyor musunuz?
ben çatal bıçak almamıstm cnm günlk bi tencere seti almıstım karizma modeli boyutları hoşuma gittiği için almıstım..
forumda karacayı çok araştırmıstım ben ama karaca gibi bi firmada sorun yaşamam die düşünmüştm ama malesef yazılanlar hep doruymus..tencerelerin saplarının çok çabuk ısındığını lekelendiğini..çkblarn da lekelenip kısa süre de paslandığı yazıo bi kaç başlıkta görmüştüm..kimisinde de hiç sorun yaşamamamıs %50 iyi %50 kötü yorum vardı..sansıma belkide bende de kötü çıktı
ben teflon istemiorm cnm o yüzden taç almıcm yoksa halamda çok memnun8 aydır kullanıyorum Taç teflonda çok iyi. Emsan da çelikte çok iyi.
canım bütün yeni cicilerini güle güle kullan :)) bu arada bende beyaz eşya siemens düşünüyordum ama çok pahalı o olmazsa arçelik alıcam çünkü boscha güvenmiyorum :S
Aynı kediciklerden ben de kendi çapımda bir seri oluşturdum canım çok tatlılar ya, ekmek sepetin de beğendiklerimden bir süredir aklımda ya bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim. Ya da en iyisi ben bir daha bakayım mudonun sitesine
ben teflon istemiorm cnm o yüzden taç almıcm yoksa halamda çok memnun
evimister sitesinde arama bölümüne moneta yazarsan hepsi çıkıo cnm bakabilirsn fiyatlarına bende ordan aldm resmleri
canım stradideki yeni görevinde başarılar ve mutluluklar bebeğim
bu arada gizemciğin kıyafetlerinede ayrıca bayıldığımı belirtmek istiyorum ben biryerde görmüştüm ceketin kolları leopardı tabi gizemin yaşıtları kuru kafa tercih ediyoru ama ben şimdi 24 yolculuk ederken iç kısmı leopar olanları beğeniyorum kombinin harika olmuş gizem için en güzel gün olur inşalllah üni mezuniyetinide görürsünüz canım
100. Sayfamıza da gelmişizz kızlarrr evlenene kdr 1000i bulması dileğiylee:)))
Eki Görüntüle 345902
He hee:)) Jestin süper olmuşş çok cici bi sahibesin:))
100. Sayfamıza da gelmişizz kızlarrr evlenene kdr 1000i bulması dileğiylee:)))
Eki Görüntüle 345902
ayy inşş gizimm..o herkesten farklı olsn istedm..anlatıodu işte arklarm söyle abiye alıcak saçlarını böyle su dalgası yapıcak yok french manikür yapıcak bilmemne..halbuki bilseler ilerde resmlere bakmak bile istemicekler o halleriyle
bende peri kızı gibi olsn istedim ona uygun bunları seçtm çok da beğendi..french yerine siyah oje sürücez biz..zaten gözler masmavi siyah göz makyajı yapıcaz çok güzel olucak çokkkk
vuvv pasta keselim aaa 100 ben açılış yapmışım vuv
hade maşallah diyip pastayı kesiyorum löp die midemede indiriyorum
nilim sevdiceğim bitirme tezinide hocasına onaylattı ben ne mutluyum 100 sayfaya kendime ait mutlu bir haberle başlıyım
canım vallla çok güzel bir seçim olmuş makyajı abartı yapmadınız sürece sorun yok zaten o 90 lar kuşağı yaşından büyük gözüküyor vuv masmavi göz demek niloşum senin neden mavi değil :))))))))))
ayyy minik gizin fotosunu burdan paylaş o kıyafetle görmek istiyorum
çok sevindm gizim ya süper bu haber vu bu sayfayada çok yakıştı..tabikide çekerm o gün gelsn de..ayy bilemiorm kii benm genler ona çok zıt nerde çekinikler var onda toplanms sarı saç mavi göz..ben kumral kahve yanii..kıskanmıyım kıskanmıyım diorm ama evde yaptığı o göz makyajlarıyla bile ben burdaym dio zaten artk yarştramıcam kendimi
ne kdr farklıyız baksana:)) fotoya gelnce en eski model citroenle bi hatıramız olsn istemiştik terlklere fln hiç bakmayın tatil anısı zaten öle ev haliyle çıkmısız:d
Eki Görüntüle 345908
canım giz senin sarı halin benziyorsunuz ama işte biriniz kara diğeriniz sarıikinizde güzelsiniz giz yaşından büyük duruyor ya o jenarasyon neden böle oldu ki biz ufaklık kalcağız onların yanında kuzum
vuv çok güzel bir foto arabada ciciymiş
bu arada tost makinası için siyah ufak bi korkmaz vardı ya sen alırım belki falan diyodun aldın mı onu?
tost makinası ütü alıp beyaz eşyaya geçiçez. ütüyü tefal alıcam sanırım philips da iyi ama herkes tefal kullanıyor etrafımda gayet de memnunlar bir bildikleri vardır mutlaka diyorum
tost makinasını da ufak bi şi istiyorum kantinci gibi olmayayım mutfaktao korkmaz güzeldi onu mu alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?