sevgili cruco'nun da katkılarıyla beğendiğim bohça takımı kızlarr..naısl sizce
bunlarn hepsini krem rengi seçicem alırsam..fiyatı da sehirfırsatı çekiyle 120 tl gibi bişeye gelio 7 taksitle
Eki Görüntüle 347912 Eki Görüntüle 347913
Eki Görüntüle 347911 Eki Görüntüle 347915
sevgili cruco'nun da katkılarıyla beğendiğim bohça takımı kızlarr..naısl sizce
bunlarn hepsini krem rengi seçicem alırsam..fiyatı da sehirfırsatı çekiyle 120 tl gibi bişeye gelio 7 taksitle
Eki Görüntüle 347912 Eki Görüntüle 347913
Eki Görüntüle 347911 Eki Görüntüle 347915
canım bence çok güzelller iyikide almışsın bakalım hala varmıdır kaçırdımmı ki nereden bunlar
niloooo bana ulaş 3 bohça 200 mi geliyor canım fiyatları sölede yoksa eminönüne uçalım bakalım
bu arada annemden fransız danteli yatak örtüsü yaptırmasını istedim 1 adet yaptırcam bide eve çeyiz serilme bizde yokmuş annem serdirtmemiş ve anneme çok mantıksız geliyormuş onun düşüncesi karşı taraf ne der bilemicem
gelelim bohçaya banada yardım et hoş annem karşı tarafla anlaşıp bohçada yaptırmaz ama ben bohça isterim vallla o yüzden bunların fiyatları nedir
O şu an yok ben cevap vereyim cnm,
Bohça: 44 tl cnm
Havlu 30x 50 cm: 12,50 tl
Havlu 50x 100 cm :32,50 tl
Seccade: 89 tl
Lavanta Kesesi : 8,50 tanesi cnm
Canım bende düzelteyim.
Seccade 139 tl :)
kredi kartına iade yapmayı beceremedıler. şimdide havale yapmalarını beklıyorum. kargo ücretini kupon olarak vereceklermış pehh ben nakit istiyom kardeşim walla cok agresifleştim. Şu kuponlarımı kullanıyım tekrardan sağ selamet kavusiyim ürünlerime bi daha hayatta uğramam rezillik yahu . kuponlar olmasa hayatta bır daha alısverıs yapmazdım da kuponlar var işte..
kızlar son kargomda verilmiş evimisterde benm alışverişler sorunsuz oldu yani..
valla demekki sans işi:s
bu arada hemen aldm takımlarımı ayy gelsinler bi an önce çok mrk ediorm..
hepsine 123 tl ödedm kargoda bedava)
gizim sende baksana çok hoşuma gitti yaw CRUCOya teşekkürlerimi iletiyorum burdan o göstermese görmezdm gerçekten
Eki Görüntüle 348554 Eki Görüntüle 348555
Eki Görüntüle 348557 Eki Görüntüle 348571
nilim kaçtane aldın bohçe bide havlu lavanta kaselerinedemi aldın
ben bohça yapcağmı bile bilmiyorum ki ama lavanta kaseleri ciciymiş onlrı gelenleremi dağıtıcaksın bana ayrıntılı anlatırmısın :)
cnm ilk gördüğün bohçanın kendisi yanındaki seccade havlu bohçayla aynı model..lavanta kesesini bi tane aldm..içini boşaltıp tesbihlk yapıcam..incilerden yapılmıs bi tesbih alıcam da sitede kalmamıs sonra alırm artk onu da
bende yapıp yapmıcamı bilmiodm ama sembolik atakanla ikimize yapıcaz uzun zmandır konusuodk birbirimize sunları alırız fln die..zaten atakanın bohçası olduğu için bunlarda bana kalıcak ilerde..normalde seccade vs almazdm ceyize ama bohçanın içinde bana kalıcağından çeyizimde de oluo otomatik olarak..misafirlere vermek için olsn bitane die düşündm yani kendime aldm gibi bişi:))
ben eminönünde halamla baktm cnm bunlara hani gitmiştik ya..nedense ordakiler bana çok abartı geldi böyle sade seylere rastlayamadm bişeyi de görür görmez beğenirsem başka beğenemiorm..seccadedemi var iyiye gelmiş bende bohça alsammı diye düşünüyorum canım normalde bunların fiyatları ne kadar idi ben 4 adet bohça alayım o zaman bunlardan eminönünde çok var arkadaşımda fransız danteli aldı hatta o kaselerden eve gelenlere havlu koydu bende kaseyi alcam eminönünden biz yaza yapcaz bişiy ama aceleye gelcek die korkuyorum malesef alsammı ki beğendimde
ben eminönünde halamla baktm cnm bunlara hani gitmiştik ya..nedense ordakiler bana çok abartı geldi böyle sade seylere rastlayamadm bişeyi de görür görmez beğenirsem başka beğenemiorm..
sen sanırm damadın yakınlarına da yapmayı planlıosn..annem onlara da istersen hediye paketi şeklinde yaparsn dio sembolk olarak bohçan olsn ama bitane söz kesildikten sonra gösterilirmiş adetmiş
sen bilirsn cnm alıp almamak da bi acelesi yok ama biz bu yaz söz nişan bi arada yapıcaz o dönem geldiğinde bide bunlarla uraşmak istemiorm uygun fiyata taksitle de alabilioken alym dedm..emnönünde peşin almak ve iyi pazarlık yapmak gerekio o da bende yok
kızlar son kargomda verilmiş evimisterde benm alışverişler sorunsuz oldu yani..
valla demekki sans işi:s
bu arada hemen aldm takımlarımı ayy gelsinler bi an önce çok mrk ediorm..
hepsine 123 tl ödedm kargoda bedava)
gizim sende baksana çok hoşuma gitti yaw CRUCOya teşekkürlerimi iletiyorum burdan o göstermese görmezdm gerçekten
Eki Görüntüle 348554 Eki Görüntüle 348555
Eki Görüntüle 348557 Eki Görüntüle 348571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?