100. Sayfamıza da gelmişizz kızlarrr evlenene kdr 1000i bulması dileğiylee:)))
Eki Görüntüle 345902
nilcim haberin vardır ama yinede söyliyeyim şehirfırsatlarında dekorasyon.com indirim çekleri var. ben iki tane aldım. birini nişan bohçası için seccade bohça havlu falan için kullancam.diğerinide fransız dantelli nevresim almayı planlıyorum gelin yatağı için yada onun dışında sen bişey önerirmisin bana acep?
cnm ben onu yakından gördm de tek kişlk ama o yaw:s
beklediğim gibi güzel deildi onu alıcama bi tane büyük alırım hep kullanırım die düşündm..sabah bi ark yazmıstı buraya en az 6 dilim sığabilicek gibi olsn sonuç olarak eşin senden daha çok yer demişti kızartırken o bakımdan haklı yani..gerçi ben ondan çok yiorm ama olsn
hadi ya :/ aslında o da mantıklı. ufak bi şe alsam iki üç posta yapmak gerekicek. çok büyük değil de tefal'in var bi tane gri yüzeyi heh buldum fotosunu
bunu beğenmiştim media marktta bakarken. en fazla bu kadar byük alıcam ama ya diğerleri çok fazla ne o öyle büfe mi işleticem :/ arzum'un da var buna benzer onun adı da prego annemlerde var fena değil memnunlar ama tefal alıcam ben sanırım
nilcim senin zevkine güvenirim:) benim topikte almayı düşündüğüm nişan bohçasının resmi var sayfa 7de bi baksanda fikrini söylesen canım erkek bohçasına çok şatafatlı olmaz değilmi?
emen bakıorm tatlm benm içinde fikir olur hem
cnm ben bu zmana kdr minimalden nevresm..korkmazdan mutfak gereçleri fln aldm hepsi sorunsuz geldi..son siparişimn içinde korkmazdan aldığım seramik tavam yoktu hemen aradm çok ilgilendiler tedariğinde bi sorun varmıs ama en kısa zmanda göndericeklermiş dün mail attlar..zaten o da bedavaya gelmişti bana..yalnız mutfak gereçlerimi ayrı ayrı kargoya vermişler tek tek geldi kabak oyucu çırpıcı sarımsak presi pizza dilimleyici fln posta posta yani..aman gelsn de nasıl gelirse gelsn dedm en son:)nilcim sen evimisterden sipariş ne verdin ? benim siparişim tambir olay oldu 20 gündür para iademi yapamıyorlar, birde bugun kargo tekrar ucretlı oldu napcam bilmiyorumacayip sinirim bozuldu ya
gruponumu aldm bakalm kızlar vatana millete hayırlı olsn:))
hayırlı olsun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?