Nil Çeyizi:))

nilcim haberin vardır ama yinede söyliyeyim şehirfırsatlarında dekorasyon.com indirim çekleri var. ben iki tane aldım. birini nişan bohçası için seccade bohça havlu falan için kullancam.diğerinide fransız dantelli nevresim almayı planlıyorum gelin yatağı için yada onun dışında sen bişey önerirmisin bana acep?

siteyi bi incelemk lazm tatlm hiç bakmadm bi inceliym gözüme bişi çarparsa sölerm sanada

hadi ya :/ aslında o da mantıklı. ufak bi şe alsam iki üç posta yapmak gerekicek. çok büyük değil de tefal'in var bi tane gri yüzeyi heh buldum fotosunu

bunu beğenmiştim media marktta bakarken. en fazla bu kadar byük alıcam ama ya diğerleri çok fazla ne o öyle büfe mi işleticem :/ arzum'un da var buna benzer onun adı da prego annemlerde var fena değil memnunlar ama tefal alıcam ben sanırım

Son düzenleme:

canım tefal alın bizim evde arzum var arzumdanda çok memnunuz anneciğime almıştım oda harika aynı bu modele benziyor ama ben kendime tefal alcam döküm olabilir biraz bgüyük olsalarda beyazlı yeşilli olan dik durma özelliğinede sahip canım

nilcim senin zevkine güvenirim:) benim topikte almayı düşündüğüm nişan bohçasının resmi var sayfa 7de bi baksanda fikrini söylesen canım erkek bohçasına çok şatafatlı olmaz değilmi?

nilcim sen evimisterden sipariş ne verdin ? benim siparişim tambir olay oldu 20 gündür para iademi yapamıyorlar, birde bugun kargo tekrar ucretlı oldu napcam bilmiyorum acayip sinirim bozuldu ya

nilcim sen evimisterden sipariş ne verdin ? benim siparişim tambir olay oldu 20 gündür para iademi yapamıyorlar, birde bugun kargo tekrar ucretlı oldu napcam bilmiyorum acayip sinirim bozuldu ya
cnm ben bu zmana kdr minimalden nevresm..korkmazdan mutfak gereçleri fln aldm hepsi sorunsuz geldi..son siparişimn içinde korkmazdan aldığım seramik tavam yoktu hemen aradm çok ilgilendiler tedariğinde bi sorun varmıs ama en kısa zmanda göndericeklermiş dün mail attlar..zaten o da bedavaya gelmişti bana..yalnız mutfak gereçlerimi ayrı ayrı kargoya vermişler tek tek geldi kabak oyucu çırpıcı sarımsak presi pizza dilimleyici fln posta posta yani..aman gelsn de nasıl gelirse gelsn dedm en son:)

ara ve üstüne düş cnm gerekirse azarla bak o zman nasıl yapıolar iadeni..bankaya şikayette bulunucam de..
aslında çok ilgileniolar sana nden öle yaptılar ki yaa:s

Sana yaşadıklarımı anlatsam roman olur. monetanın seramık tava setlerını sıpariş ettim meger renklerı kırmızı degılmıs ıkısı yeşil ıkısı mavi geldi iğrenç! ekstradan 1 tanede teflon annem için istemiştim o zaten gelmedi. Eksik teslimatla başlayan bir hikaye benımkısı anlayacagın... Ertesi gun gerı kargoladım 1 hafta kargo ulaştı ulaşmadı meselesı oldu, halbukı teslım almışlar birbirlerinden haberlerı yok uzerınden 20 gun gctı bugun benı aradı bı tanesı kargo takıp no istiyo allahım yaraabımmm Gunde 3 kere arayıp bı o kadarda mail atar oldum. Her sabah onlar arıyolar bısey soruyolar uyandırıyolar:) Şimdi de bı turlu para ve kupon iademi yapamıyorlar. Bugun de kargo bedava bıtmış kargo parası odemek istemiyorum off , acayip mağdurum. Napcam bılmıyorum ya 20 günde bi iadeyi yapamadılar. acaip sınırlerım bozuldu bu kadar yıldır onlıne alısverıs yapıyorum bu sektorde iş tecrubem var ben boyle lanet bır sıte gormedım. Fatura kesmemişler bana , sana kestiler mi olmassa maliyeye sikayet edicem ben bunları vergı kaçırıyolar bırde !

hepsi için ayrı ayrı faturalarm geldi cnm yaa...bilmiorm ki farklı insanlar mı denk gelio bize..
vallahi seninki gerçkten talihsiz bi durum olmus..monetalarda bende yeşil mavi olduğunu okumustm altta vazgeçmiştm almaktan..
20 günde iade olmaması ne demek..ilk bende nevresmi almıstm tedarik edemediler başta sonra ettiler ama benm hevesm kaçmıstı çekle aldığım halde pahalıya gelmişti sonra iptal ettirip iadesini istedim hemen iade oldu ertesi gün indrme girdi tekrar sipariş verdm nasıl olsa stoklarında var artk die sorunsuz ulaştı..
inşş hallolur sneinde sorunun çoğu kişi memnun deil siteden ama çekleri harcıyoruz işte mecbur:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…