Nil Çeyizi:))

kuzum benim annem bohçada yapmaktanda çeyiz sermektende hoşlanmıyor kendinede yaptırmamış evede serdirmemiş hal böyle olunca alıp almamak konsuunda kararsız kalıyorum karşı taraf isterse anne baba abi abla onlarada yapcam usulen ama annem istemicektir sevmez daha dün konuştuk fransız güpüründen yatak örtüsü yaptırcaz modeli şu güne kadar gördüğüm en asil ve sade yatak örtüsü abartı değil arkadaşım evleniyor o fatihte yaptırcak banada gösterdi annemle konutum 500 tl ye geliyor ama aşık oldum resmen vuruldum onu istiyorum şu anda, bohçayıda şimdi bir anneme danışayım öyle bakcam alırım olmadı seccadede güzelmiş ben bir danışayım annem ne der

sen öyle diosan gizim
ne bilm adettir hani bohça olur hep bende ceyiz fln öle serdirmem buraya serdim işte daha ne
zaten öle örtüm dantelm olmıcak neyi seriyim düdüklüleri yemek takımlarınımı yoksa tupperları mııı:)))

adettir tabide sevdiceim aileside aynı sizin yapcanız gibi abisine yapmış annem dio ben derim istemzlerse başka şeler alırız diyo arkadaşlarımın ailleri yapmadılar mesela bazı anneler istemiyo bazıları şart koşuyo benim annem sülalleye hayatta yapmaz banada dedi bende yapılcaksa abla abiyede olur diyorum benim yengem yaparken bana taçın yatak örtüsünden nevresim takımına bohçaya ne bulduysa koymuştu hoş yengemin durumu süperdi kıyaslayamam ama bizimde durumumuz iyiken yapılır ama işte annem sevmez tabu bende bayılırım addetlere tabulara ayyy ben yapcam valla nilim yaa neden yapmıyım dimi yaaa etrafımda görmedim bu konuda görgüsüzlük yapcam

cnm bunda o kdr bişi yokzaten hani içine gömlek kravat kemer cüzdan fln konulucak çorap iç çamaşırı vs normalde de alıorm ben zaten atakana bnları güzel bi anı olsn die istiyoruz bi yapmayı..özel bide kutuda bakım malzemlerini fln koyucm traş makinesiyle öyle yani..
o da yine aynı sekilde bana aldıklarını göndericek öle
söz nişan ayrı bohçalar yapıo insanlar ama biz bi tane yaparz

Annem çok güzel bir bohça yaptırmıştı ve çok pahalıydı. Bohça, damat havlusu ve seccade 250 TL ye geldi diye hatırıyorum çok güzeldi annem halletmiş bana birşye yapmak düşmedi. Bizim bohçamız bana gelenden çok ama çok güzeldi :) Seninki de çok güzel olacak:)

Son düzenleme:
sen hiç fotograflamamıssın ama cnm dün baktm öyle bi konunda yoktu
karsıdan geleni bilemem ama benm gönderdiğim benm içime sinsn yeter
ben gereksiz hiç bişey istemiorm seccadeyi de bohçayı da kullanırım gibi gelio örtü olark çok zarif geldi
yada hatıra olarak da saklayabilirm

ankaradamı yaptırdınız canım tandık felanmı yaptı bizim tanıdık büyükler yapıyor bana hediyede gelebilir sade işlemeli birşeyler seninkinin fotoğrafları varise eklermisin canım

bohça içini beymen yada damattan düşündm ama limangodaki altınyıldız indrimi de fena deilmiş 25 liraya gelio hepsi..tabiki çeklerleee

Son düzenleme:
ankaradamı yaptırdınız canım tandık felanmı yaptı bizim tanıdık büyükler yapıyor bana hediyede gelebilir sade işlemeli birşeyler seninkinin fotoğrafları varise eklermisin canım

Canım Samsunda yaptırdık ya ve hiç fotolama zamanım olmadı inan zaman daha geniş olsaydı ben de paylaşırdım kesin. Bu arada Braun cruiser ıslak kuru traş makinesi almıştım bohça için nişanlım şuan kullanıyor çok ama çok memnun aklınızda bulunsun. Tabi kemer cüzdan takımı ve kol düğmeleri falan da almıştım. Birkaç iç çamaşırı çorap, traş köpüğü,tras losyonu,kolonyası ne varsa karma bir kutu yaptım siyah deri görünümlüydü güzel olmuştu. Öptüm kızlar kolay gelsin :)

cnm sen hangi markaları tercih etmiştn bu zmana kdr bizim markalarn dışna çıkmadm hiç ama bu başka bişi tabiki:))
bu konuda hiç bi bilgm de yok malesef:)

cnm sen hangi markaları tercih etmiştn bu zmana kdr bizim markalarn dışna çıkmadm hiç ama bu başka bişi tabiki:))
bu konuda hiç bi bilgm de yok malesef:)

Trasla alakalı bakım ürünleri nivea aldık çok güzeldi, tüm klasik erkek giyim mağazalarında cüzdan kemer takımı var, şık bir kutuda satılıyo. Biz US POlodan almıştık. Sonra gömlek aldık, röptoşambır aldık ama marka hatırlamıyorum pijama da alınabilir tabi :) Canım bu kadar hatırlayabildim aklıma gelirse sonra tekrar söylerim.

Son düzenleme:
kızlar limango twigylerim bikinim ve evimister korkmaz tavam geldi çok güzel paketlenmişti ve kutusunda ben açtm hiç bi yerinde bişi yok kızlarr su evmister konusunda çok sanslıyım sanırmmm

kızlar limango twigylerim bikinim ve evimister korkmaz tavam geldi çok güzel paketlenmişti ve kutusunda ben açtm hiç bi yerinde bişi yok kızlarr su evmister konusunda çok sanslıyım sanırmmm

Bende senin gibiyim sanırım Nilcim.Tüm aldıklarım sorunsuz geldi.Bir ürünüm kaldı o da gelirse süper olacak.Canım senin mink battaniyenin kalitesinin güzel oldugunu okumustum senden sana güvenerek bunu aldım :)

Eki Görüntüle 348963

Umarım beğenirsin

çok iii yapmıssın tatlm ben valla kendi şirketm gibi sevdm bu minki geçrkten kaliteli pişman olmıcaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…