cnm ilk gördüğün bohçanın kendisi yanındaki seccade havlu bohçayla aynı model..lavanta kesesini bi tane aldm..içini boşaltıp tesbihlk yapıcam..incilerden yapılmıs bi tesbih alıcam da sitede kalmamıs sonra alırm artk onu da
bende yapıp yapmıcamı bilmiodm ama sembolik atakanla ikimize yapıcaz uzun zmandır konusuodk birbirimize sunları alırız fln die..zaten atakanın bohçası olduğu için bunlarda bana kalıcak ilerde..normalde seccade vs almazdm ceyize ama bohçanın içinde bana kalıcağından çeyizimde de oluo otomatik olarak..misafirlere vermek için olsn bitane die düşündm yani kendime aldm gibi bişi:))
sen öyle diosan gizim
ne bilm adettir hani bohça olur hep bende ceyiz fln öle serdirmem buraya serdim işte daha ne
zaten öle örtüm dantelm olmıcak neyi seriyim düdüklüleri yemek takımlarınımı yoksa tupperları mııı:)))
adettir tabide sevdiceim aileside aynı sizin yapcanız gibi abisine yapmış annem dio ben derim istemzlerse başka şeler alırız diyo arkadaşlarımın ailleri yapmadılar mesela bazı anneler istemiyo bazıları şart koşuyo benim annem sülalleye hayatta yapmaz banada dedi bende yapılcaksa abla abiyede olur diyorum benim yengem yaparken bana taçın yatak örtüsünden nevresim takımına bohçaya ne bulduysa koymuştu hoş yengemin durumu süperdi kıyaslayamam ama bizimde durumumuz iyiken yapılır ama işte annem sevmez tabubende bayılırım addetlere tabulara ayyy ben yapcam valla nilim yaa neden yapmıyım dimi yaaa etrafımda görmedim bu konuda görgüsüzlük yapcam
nilim seccade ve havlu ne kadardı 139 mu fiyatı seccadenin canım
Annem çok güzel bir bohça yaptırmıştı ve çok pahalıydı. Bohça, damat havlusu ve seccade 250 TL ye geldi diye hatırıyorum çok güzeldi annem halletmiş bana birşye yapmak düşmedi. Bizim bohçamız bana gelenden çok ama çok güzeldi :)
ankaradamı yaptırdınız canım tandık felanmı yaptı bizim tanıdık büyükler yapıyor bana hediyede gelebilir sade işlemeli birşeyler seninkinin fotoğrafları varise eklermisin canım
cnm sen hangi markaları tercih etmiştn bu zmana kdr bizim markalarn dışna çıkmadm hiç ama bu başka bişi tabiki:))Canım Samsunda yaptırdık ya ve hiç fotolama zamanım olmadı inan zaman daha geniş olsaydı ben de paylaşırdım kesin. Bu arada Braun cruiser ıslak kuru traş makinesi almıştım bohça için nişanlım şuan kullanıyor çok ama çok memnun aklınızda bulunsun. Tabi kemer cüzdan takımı ve kol düğmeleri falan da almıştım. Birkaç iç çamaşırı çorap, traş köpüğü,tras losyonu,kolonyası ne varsa karma bir kutu yaptım siyah deri görünümlüydü güzel olmuştu. Öptüm kızlar kolay gelsin :)
cnm sen hangi markaları tercih etmiştn bu zmana kdr bizim markalarn dışna çıkmadm hiç ama bu başka bişi tabiki:))
bu konuda hiç bi bilgm de yok malesef:)
kızlar limango twigylerim bikinim ve evimister korkmaz tavam geldi çok güzel paketlenmişti ve kutusunda ben açtm hiç bi yerinde bişi yok kızlarr su evmister konusunda çok sanslıyım sanırmmm
kızlar limango twigylerim bikinim ve evimister korkmaz tavam geldi çok güzel paketlenmişti ve kutusunda ben açtm hiç bi yerinde bişi yok kızlarr su evmister konusunda çok sanslıyım sanırmmm
çok iii yapmıssın tatlm ben valla kendi şirketm gibi sevdm bu minki geçrkten kaliteli pişman olmıcaksnBende senin gibiyim sanırım Nilcim.Tüm aldıklarım sorunsuz geldi.Bir ürünüm kaldı o da gelirse süper olacak.Canım senin mink battaniyenin kalitesinin güzel oldugunu okumustum senden sana güvenerek bunu aldım :)
Eki Görüntüle 348963
Umarım beğenirsin
aman nazar değmesinnn... bizede bulaştır şu evimister şansını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?