aşk olsnevt çok meşgul ettiniz çabuk terkedn topiimiiiii
24 26(wok) ve 28 olan cnm bide 24lk tencere alıcam ben pilav için
gizim ben 45 tl ödedm 28lik tava pizza kesici çırpıcı sarmısak presi ve kabak oyucu aldm..85 de diğerlerine ödeyip tava setimi 120tlye halletmiş olucam
26 cm olanın sadece wok olanını mı alıcaksın cnm? yoksa ikisini de mi?
Bir de şu grill tava var kare o kullanışlı olur mu ki?
extradan bi 26lk tava almıcam cnm çok fazla olur..benm bide süslü tavalarm var yeter onlar bana:))
kare tavalardan almıcam çnkü tost makinesinin gril özelliği olucak
Valla bu forum sayesinde özellikle senin sayende çeyiz düzeceğim galiba çok teşekkürler cnm paylaşımın için.
nilom tencerenin tek başına fiyatı o değilmiydi ki imkansız senin dediğin fiyata gelmesi kuzum 120 tl ye 3 tava ve tencere olmuyo ki
aldın mı tatlm tavaları gerçekten çok karlı bi alışveriş olur..ne demek rica ederm..bnde sizde duyuyorm çoğu şeyi
ben bide mutfak gereçleri de aldığım için onun fiyatını çıkarıorm cnm 45 tutuo onlar toplamda 130a hepsini almıs oluorm ben
nasıl yahuuuu dur bak tencereylen 130 a olmaz tencereyi katmadan bu hesabı yapıyorsan oketo doğru hesap
özel günlere özel kargo bedava oluoda hfta sonu olurmu bilmiorm yarn anlarz..yine böyle çek yapsalar alabilirm gibi gelio herseye rağmen ürünlerm elime ulaştığı için seviorm evimisteri
her gün de yeni ürünler ekliolar farkında msnız..bu çeklerle batmaslar bari o site nasıl ayakta duruo hala anlamıs deilm
özel günlere özel kargo bedava oluoda hfta sonu olurmu bilmiorm yarn anlarz..yine böyle çek yapsalar alabilirm gibi gelio herseye rağmen ürünlerm elime ulaştığı için seviorm evimisteri
her gün de yeni ürünler ekliolar farkında msnız..bu çeklerle batmaslar bari o site nasıl ayakta duruo hala anlamıs deilm
gizim ben 45e mutfak gereçlerini aldm ya üstüne hiç ödemeden çekle tavayı aldm..yani ona para ödemedm..
80egelio diğer 2 tavam ee tencere daha piyasada yok onu alamam ki zaten
Ürünler çok geç geliyor ama allahtan benim siparişlerimin hepsi geldi. Şu dekorasyon dan 200 tl lik çek mi aldın bir tek cnm. Keşke süresi daha uzun olsaydı ondan bende alırdım aklım hala art yemek takımında ama limit yok kartımda
ev manyanında takipçisiym kuzum bu gnlerde eğerçek yapsalar anında alırım 2-5 tane
bu askılardan 3er tane almak istiorm zaten 2li satılıo 6şarlı olucak yani..tüm askı ihtiyaçlarımızı karşılar
Eki Görüntüle 349105 Eki Görüntüle 349107 Eki Görüntüle 349108 Eki Görüntüle 349109 Eki Görüntüle 349106
canım o kampanya hala devam ediyor kuzum alsana sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?