Nil Çeyizi:))

İyiymiş canım valla iyi ki şu çekler oluyor baya uyguna geliyor böyle alacaklarımız. Ben hiç evmanyadan bir şey almadım daha.

Şu evimisterden alacaklarımla karta baya yüklenmiş oluyorum kuponun süresi de çok az o yüzden almadım sen kaç tl lik çek aldın cnm?

canım ben almasım senle aynı durum bendede var

evimisterden bıçak seti ve nevresim takımı aldım nevresim 70 tl ye geldi çok iyidi fiyatı yani karlıyız aslında

ben nevresm ve bıçaklarımı aldm cnm baya sorunlu geçti ama ben karlı çıktım

Demek ki bu tür sorunlar oluyor olsun bekleriz ürünler gelsinde.

canım ben almasım senle aynı durum bendede var

evimisterden bıçak seti ve nevresim takımı aldım nevresim 70 tl ye geldi çok iyidi fiyatı yani karlıyız aslında

Bir daha ki fırsatlara artık cnm benim nevresim geldi de inceleyemedim eve gidince bakarım şirkete geldi çünkü :))

Kızlar westwing diye bir site var 25 tl hediye çeki veriyor üye olanlara bir inceleyin isterseniz ben davet gönderirim. Yarın mesela tefal indirimi geliyormuş.

bende öyle yaptm zaten kuzum diğer hesaptan üye oldm 25 tl geldi..eğer alışveriş yaparsan otomatik diğer hesaba da 25 gelicek:))
crucocm naptn aldn mı sende bohçayı:))

bende öyle yaptm zaten kuzum diğer hesaptan üye oldm 25 tl geldi..eğer alışveriş yaparsan otomatik diğer hesaba da 25 gelicek:))

Bende şimdi yaptım aynen öyle :))) GOLDCASE diye bir marka var nevresimler güzel gözüküyor istanbul yazan tek kişilik nevresim 33 TL ye geliyor :)

aldım tatlım.dün akşmama doğru aldım sanırım bugün gönderirler yarın elime ulaşır diye umuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…