ev manyanında takipçisiym kuzum bu gnlerde eğerçek yapsalar anında alırım 3-5 tane
bu askılardan 3er tane almak istiorm zaten 2li satılıo 6şarlı olucak yani..tüm askı ihtiyaçlarımızı karşılar
Şu evimisterden alacaklarımla karta baya yüklenmiş oluyorum kuponun süresi de çok az o yüzden almadım sen kaç tl lik çek aldın cnm?
ben nevresm ve bıçaklarımı aldm cnm baya sorunlu geçti ama ben karlı çıktım
canım ben almasım senle aynı durum bendede var
evimisterden bıçak seti ve nevresim takımı aldım nevresim 70 tl ye geldi çok iyidi fiyatı yani karlıyız aslında
hoş hoş bi havası var sitenin gerçekten zaten üyeym ama çekim varmıymıs bi kontrol ediym
ev manyanında takipçisiym kuzum bu gnlerde eğerçek yapsalar anında alırım 3-5 tane
bu askılardan 3er tane almak istiorm zaten 2li satılıo 6şarlı olucak yani..tüm askı ihtiyaçlarımızı karşılar
Eki Görüntüle 349105 Eki Görüntüle 349107 Eki Görüntüle 349108
Eki Görüntüle 349109 Eki Görüntüle 349106
bende öyle yaptm zaten kuzum diğer hesaptan üye oldm 25 tl geldi..eğer alışveriş yaparsan otomatik diğer hesaba da 25 gelicek:))
crucocm naptn aldn mı sende bohçayı:))
korkmaza koş kuzum eve gitmeden
aldım tatlım.dün akşmama doğru aldım sanırım bugün gönderirler yarın elime ulaşır diye umuyorum:)bende öyle yaptm zaten kuzum diğer hesaptan üye oldm 25 tl geldi..eğer alışveriş yaparsan otomatik diğer hesaba da 25 gelicek:))
crucocm naptn aldn mı sende bohçayı:))
koşamayabilirim böhüüüü
bişicik dicem bu site nasıl bir site evde arge yaparım nilim hava güzel olaydıda sana koşaydım yahu
aldım tatlım.dün akşmama doğru aldım sanırım bugün gönderirler yarın elime ulaşır diye umuyorum:)
Canım sen çatal bıçak takımını ne kadara almıştın?
495tlydi cnm kargo dahil..
Milanoydu degil mi?Bir yerde 334 tl peşin olarak buldum şekerim.Ucuzmuş o zaman bayagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?