- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
nerdeymiş cnm 334 ben çok araştırdım en ucuz 490a buldm hisar bile 760a satıo su an bile
Uzun süredir takip ettiğim bir site burası.Tencere setimi de buradan alabilirim
Vodafone Kamupanya
Çatal bıçak setinin linki de bu canım
Vodafone Kamupanya tencereye bakar mısın bedava :)
bu fiyata orjinalleriyse hiç kaçırma cnm hemn alllllll
güle güle kullan cnm o halde..ben çok beğeniorm milanoları çok şık gerçekten iyiki almısım diormUzun süredir takip ettiğim bir site burası.Tencere setimi de buradan alabilirim
Vodafone Kamupanya
Çatal bıçak setinin linki de bu canım
Vodafone Kamupanya tencereye bakar mısın bedava :)
güle güle kullan cnm o halde..ben çok beğeniorm milanoları çok şık gerçekten iyiki almısım diorm
Daha almadım ki canım :) Bu ay bir şey alamam.İnşallah daha sonra :)
Daha almadım ki canım :) Bu ay bir şey alamam.İnşallah daha sonra :)
hmmm daha önce hiç vodafona bulaşmadığım için bilemicem kızlar...alınca bizi de bilgilendirirsiniz demekki kurujmsal olarak bi indrm yapıo..
home bravoda dikkat ettiniz mi her gün fiyat değişimi yapıolar sabah baktığım ürünlere tekrar baktm 5er tl zam yapmslar geçen günde yine buna benzer bişi oldu anlamadm
Fiyatı yükseltip indirim oranını arttırıyorlar gibi geldi banada.. :))
o halde napıorzzzzzz istediklerimii alana kdr günde 2-3 kez kontrolediorzzz:)) değişik bi site her an fiyatlar değişebilir mesajını veriyorlarrbenim baktığım bi ürün vardıı fiyatını yükselttiler indirim oranı aynı ama fiyat yükseldi.. gene denk geldim aynı üründe hem fiyatı hem indirim oranını yükselttiler :)) sabitleyemediler bii.. Şanss ilk alanlar daha pahalıya aldı..
hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah, darısı benim başıma hem iş hem alışveriş nasıl halledeceğim bilemiyorum
O zaman limango da yaptığımız gibi yapmak lazım aslında farklı mail adresleri davet ettiğin kişi alışveriş yapınca sende 25 tl çek alıyorsun böyle böyle gider :)))
slm konuya balıklama dalar gibi oldum ama25 tl vermiyo ki 10 tl veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?