Nil Çeyizi:))

Son düzenleme:
hmmm daha önce hiç vodafona bulaşmadığım için bilemicem kızlar...alınca bizi de bilgilendirirsiniz demekki kurujmsal olarak bi indrm yapıo..
home bravoda dikkat ettiniz mi her gün fiyat değişimi yapıolar sabah baktığım ürünlere tekrar baktm 5er tl zam yapmslar geçen günde yine buna benzer bişi oldu anlamadm

hmmm daha önce hiç vodafona bulaşmadığım için bilemicem kızlar...alınca bizi de bilgilendirirsiniz demekki kurujmsal olarak bi indrm yapıo..
home bravoda dikkat ettiniz mi her gün fiyat değişimi yapıolar sabah baktığım ürünlere tekrar baktm 5er tl zam yapmslar geçen günde yine buna benzer bişi oldu anlamadm

Fiyatı yükseltip indirim oranını arttırıyorlar gibi geldi banada.. :))

Fiyatı yükseltip indirim oranını arttırıyorlar gibi geldi banada.. :))

öyle olsa bile aldığımız birim fiyat yine zamlı oluo cnm yaa sabah sepeti atıp 83 tl çıkardığım snuç suan 91 gibi bişi..bariz bi artş var yüzde oran değişmemiş ayrıca yine %33..bi standardize etseler süper olucak..bide 200tl üzeri kargo bedava dio ama ödeme aşamasına dahi geldiğinde kargo ücreti çıkmıo enteresan:26:

bide günler sonra wok tava satışa girdi yine aynı gün içinde tükendi millet hazırda mı beklio anlamadm ki:s
tavalarn yanında702 rattana doğrama tahtasını da alıcaktm ben ama onunda fiyatını arttrmıslarr

:)) değişik bi site her an fiyatlar değişebilir mesajını veriyorlarr benim baktığım bi ürün vardıı fiyatını yükselttiler indirim oranı aynı ama fiyat yükseldi.. gene denk geldim aynı üründe hem fiyatı hem indirim oranını yükselttiler :)) sabitleyemediler bii.. Şanss ilk alanlar daha pahalıya aldı..

hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah, darısı benim başıma hem iş hem alışveriş nasıl halledeceğim bilemiyorum

o halde napıorzzzzzz istediklerimii alana kdr günde 2-3 kez kontrolediorzzz
araştırmacı biri olduğumdan hobi gibi bişi bunlar benm için sizin yerinizede edebilirm yani kızlarrr

hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah, darısı benim başıma hem iş hem alışveriş nasıl halledeceğim bilemiyorum

tşk ederm zor iş ama çok gözümüzde büyütmemek lazm zamanla oluo zatn hersey...

nilim korkmaz çkb leri annem alcak anlastm o henüz pek bişi almadı bunu al bende açelya alaym dedim tamam sana her ay takst öderm dedi çok sevindim boynere gidip bakmam lazım nilim bir görsem alacagımda

nillim trendyol havlllularm kaç haftadr beledyydeydi getrmemsti babam tapya marka harka varya işlemesi süper

Twiglermde çok sevdim veee pandalı pijilerm su anda üstmde babamla annem bayıldı

Bide blde babam çeyiz işini cddye alldı evde çalsma yapıp yer bosaltcklear ve babam çeyiz dolabı yaptırcak diledgni al kızım afferin sana dediler kızmıyolar artık çok egleniyolar ayyy musmutluyum nillim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…