Nil Çeyizi:))

kızlar limango twigylerim bikinim ve evimister korkmaz tavam geldi çok güzel paketlenmişti ve kutusunda ben açtm hiç bi yerinde bişi yok kızlarr su evmister konusunda çok sanslıyım sanırmmm

canım çok sevindim sağ salim gelmelerine bende siparişimi vereyimde bitireyim son partıda

evet canım ben onları almayı bekliyorum 3 adet alcam 24 26 26 wolk 28 lik hiç almıcam 3 de birden iyi bir fiyata geliyi alabilirim heran

keşke kargo bedavayken alsaydın kuzu..ama sitede 24lük yok bende baktm o yüzden home brawodan alıcam 24lklüe woku daha uygun fiyatı hem kargoda bedava orda..bide vedesiz 6 taksit yapıo daha ne olsn:))

Son düzenleme:
keşke kargo bedavayken alsaydın kuzu..ama sitede 24lük yok bende baktm o yüzden home brawodan alıcam 24lklüe woku daha uygun fiyatı hem kargoda bedava orda..bide vedesiz 6 taksit yapıo daha ne olsn:))

canım kargo bedavyken nevresimi aldım öyle karta yüklenemiyorum birde 24 lüğü bende ordan alcam evimisterde kaç zamandır yok tencereyide çok beğeniyorum takım oluştu resmen

gizim bide neden tavayı 28lik almıosn bi bildiğin mi var
28 bana çok da byük gelmedi onun için diosan

Daha benim 2 50 tl 1 25 tl çekim var ne alacağımı bilmiyorum korkmaz seramiğin gelmiş herhalde nasıl canım? bende mi alsam, o pilav tenceresine bittim yalnız homebrova daki onu almak istiyorum bende.

bende kırmızı almayı düşünüyoprdum çok güzel

benim kargom gelmediği gibi tedarik aşamasında diye bilgilendirme geçtiler sen mail felan attınmı canım hiç

Yok canım mail atmadım aradım elimize geldi kargoya verilecek demişlerdi 2 gün önce ama haftaya elinizde olur dediler bende bişe demedim :) Dur bi arayayim.Alışkanlık oldu artık

gizim bide neden tavayı 28lik almıosn bi bildiğin mi var
28 bana çok da byük gelmedi onun için diosan

arada 2cm fark var zate gerçi ama 24 lük tencere kapağı 26 yada uyar die düşündüm ayyy bilmiyorum ki öyle istiyorum alayım ben bugün yarın canım en azından 3 tavamıda alyım tencereyide aldımmı toplam 170 tl ye set yapmış gibi olcaz bence çok iyi fiyat olarak

Nillllll burası senin topiginmiş bende Giz'in sanıyordum.Meşgul ettiysek özür dileriz canım
aşk olsn evt çok meşgul ettiniz çabuk terkedn topiimiiiii
Bu tavaların hangi boylarını alacaksınız hangileri kullanışlı canım.

24 26(wok) ve 28 olan cnm bide 24lk tencere alıcam ben pilav için

gizim ben 45 tl ödedm 28lik tava pizza kesici çırpıcı sarmısak presi ve kabak oyucu aldm..85 de diğerlerine ödeyip tava setimi 120tlye halletmiş olucam

26 cm olanın sadece wok olanını mı alıcaksın cnm? yoksa ikisini de mi?
Bir de şu grill tava var kare o kullanışlı olur mu ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…