Nil Çeyizi:))

bende sevdcege siyah yada kahve deri alablrm tommy hos canım seıko kahve derde hos dogum günü hediyesi alcam bende

Babam kardesme 500 tl ye beyaz swathtan aldı cumartesi bembeyaz istedi kardesim öylede aldılar biz düğünde iyi bir saat alcaz o yüzden ben şimdi spor bir model alcam canım mayısta dogum günü benimkinin bu modeller hoşimiş

bilemiorm ki gizim atakanın da doğum günü bu yaz işte belki o zmana bişiler yapıcaz işte kendi aramızda o zman mı alsakki anneme gösterdm beğendi hediye olarak takılabilir damada dedi bilemiorm bende..takip etmek lazm çnkü baya pahalı:S

gizim çok sevndm artk çeyiz alışverişini de rahatlıkla yapabilirsn evdekiler de desteklediğine göre

cnm ben açtm üyeliğimi ve geldi 25tllk çek anlamadm neden sana gelmedi ki acaba:26:

hani birini davet ettiğinde ve o üye olduğunda 25 gelmiyo 10tl geliyo ya onu demek istedim. bu arada senin topiğinde gördüm limangonun o linkini ve 3 günde 6 tane çek harcadım sadece 1 tanecik çekim kaldı :26: inş. limango anlamaz bu durumu hehe :)

cnm ben westwing üyesiydim zaten başka hesaptan bitane daha üyelk açtm davetle geldi bana 25tl hesabımda görülüo anlamadm ki sana neden gelmedi..
zannnetmiorm farketseler de yasal olmayan bişi deil sonuçta:)

nilcim saati bende beğendim:)

bohçalarım dün geldi beğendim ben, sen ne düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…