Nil Çeyizi:))

kızlar bu gün biraz söz elbisesi araştırması yaptm ama hiç bişi beğenemedm yaw:s
abiye tarzı seylr bana göre hiç deil:s
bazı modeller buldm yaz olucağı için bu tarz ve bu renkler de tercih edicem..daha şık seyler de olabilir tabi ama nerden bulunur vs bunların cvplarını istiyorum sizden..fikirlerinizi bekliormmmmm

Son düzenleme:
bende 3.yü ve sonuncuyu beğendim kızlar en çok:69
gerçi diğerleri de modifiye edilip güzel seyler ortaya çıkarılabilir malum dekolteleri fln var ama alınca extra işlem yaptırmak da istemem..yarn satıldıkları mağazada incelicem denicem bakalm nasıl olcaklar:26::26:

kuzum hepsi çok güzel ama 1. benim tarzıma uyuyo nereden baktın bunları canım ben geçen yıl ipekyoldan almıstım söz elbisem olcak kısmetse gögüs kısmı pek açık degil ama model tam bana uyan bişi fotosunu çekerim koyarım buraya

canım limangoya felan hiç giremedim haftasonu fame kitchin nasıl bir markadır onun ayrımı kampanyası vardı yoksa başka bir kampanya altındamı satışa sunuldu acep

bide isteidğim minderli tepsileri alsammı kuponlarla acep cats by luyanoda eyfer kulleli beğenmiştim daha önce paylaşmıştım bide 4 adet havluda cotton kampanyasından alabilirim beğenemedim ama daha

elbiseler forewer newden gizim bu gün mağazasına gidicem capacityde varmıs baktm netten
fame kampanyası kendisnindi ayr4ı marka altında deilki kuzum

elbiseler forewer newden gizim bu gün mağazasına gidicem capacityde varmıs baktm netten
fame kampanyası kendisnindi ayr4ı marka altında deilki kuzum

aaaa bana yuh diyorum çünkü forewer newe hep giderim o pudra pembeyi görmüş olma ihtimalim var göz hafızam ilk kez yanılttı valla kuzum ben ipekyoldan 450 tl lkik elbisemi 75 tl ye taaa 2010 kasımda almıştım bana vücuduma en çok yakışan model alta doğru bollaşıyor bel ve göğüs kısmı dar ve göğüs kısmı kapalı kollarıda tül paylaşcam lacivert ve beyaz canım kolları değişik güpürmü işlemelimi anlayamıyorum

gizim ben baktm bu gün forewera ama yeni sezonu olduğu için henüz gelmemiş elbiseye ben avusturalyanın sitesnden bakmıstm
bu arada bohçalarm gelmiş kızlar o kdr güzeller ki bekledğiğimden çok çokkkk aşık oldum resmen

nilll sen naptınnn boyleeee
cok guzellerr
ne guzel hersyeını sımdıden almıssın bıtırdın bıleee
buarada bende tupperlara dayanamadım bende aldım 3-5 takımm

nilll sen naptınnn boyleeee
cok guzellerr
ne guzel hersyeını sımdıden almıssın bıtırdın bıleee
buarada bende tupperlara dayanamadım bende aldım 3-5 takımm

saol tatlm vlla ne kdr sabırsızım ben yaw..ama zaten bohçalarmı fln almam gerekicekti bu yaz sıkışık bi zmnada güzel tercihler yapamam die alıverdm bende..çok güzellermiş ama bu kdr güzel olucağını tahmn etmemmiştm resimlerden
bi kaç eksiğim daha var bakalm onları da halltsem rahat edicem sanırım
güle güle kullan cnm tupperlarını da..ekle resmlerine bakalmmm hangilerini aldın

westwingten 2 çekimi kulanıp aldığım pasta stanım ve kurabiyeliğim kızlar kargo dahil 2sine 10tl ödedm
turkuazcm taktik süper:))
yemek takımımla uyumlu oldu sanırm artk porselene dair bişi almıcam

nil cok ıyı etmıssın masallah sanaa
kendı maasınlamı alıyorsun bunları ?Kırkbır kere masallahh yaa
benım annem aldım benım tuppera degıl bır bardaga verecek param kalmadı evdekı hesap carsıya uymadı
bu ay hıc bısey alamadım
bakmıyorum hakım olamam alırım dıyee tupper sera , antartıka , seker kaplar bide peynırlık aldım
bıde mıkrodalgaya gıren tencerelerden alabılırım bılemedım
acaba kendımız uye olup alsak dahamı uyguna almıs olurum yahu

gizim senin beğendiğin açelyaalra da çok benzio evt..benm de tarzm biraz sizinkine kaydı ama çok beğendm ben bunları

ayyy sabah turkuaz link atmıştı şu anda set bile yapmayı düşünüyorum nilim ben turkuazdan msj geldi o sanırsam öle yapjmış ayy açelyayı bıraksamda bunlarımı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…