Nil Çeyizi:))

kuzum valla sen olmasan bende bilemicektim şu anda benmde alasım geliyo bir açelyaya bir bunlara bakıyorm

nilim snei şaşırarak takip ediyorum kaydı senin tarzda bize doğru gibi sanki ı love country

Valla çok ucuza geldi o kadar şey aldım 35 tl tuttu bir pasta takımı neredeyse bence kaçırma, istersen yine açelyayı da alabilirsin yemek takımı olarak...

tatlm ben çok düşündm tupperları nasıl alsam die ama eğer bide işin içine girsem kesn çıkamazdm en iyisini yaptığımı düşünüorm kendimce:))
200tllk tupper aldm bi anda 3 e böldürdm ve bidaha da hiç bakmadm tekrar bulaşmak istemiorm hemde alıcak bişeymde kalmadı
heralde bana ömrüm boyunca yeter o kadar kap..sende en kullanıslılarını almıssın..evt ben kendi maaşmla alıorm ahh bide fulltime geçişim olsa daha neler alırmısım düşünemiorm part timela bu kdr oluo bakalm bi dahaki ay geçicem inşş
son dönemde çok alışveriş yapmama rağmen en fazla 10tl harcamısımdır herbirine çekler saolsn:)

kızlar sepete attım öncelkle 50tlyi geçti çek aktif oldu..çek aktif olunca geri geri yapıp sepeti boşalttım kurabiyeliği satın aldm bu arada çek hala aktifti ardından toplam tutar sadece kargoyu ödemiş oluosn zaten..
sonra diğer hesabıma 25tl yüklendi kendimi davet edip aldığım için onu da anı sekilde pasta standını aldm kargo ücreti ödedm sadece..sanırm çek aktif olunca tekrar sepet tutarı düşsede deaktif olmuo..

kuzum ben sepete ekledim tam 50 tl oldu sonra sildim 1 taneyi sildim 14 90 yapıyo nilim valla bişi anlamadım siliyorum ama olmuyor yaaa

Nil cek ödeme bilgilerini girdikten sonra mı aktif olacak?Sen bilgilerini girmiş miydin?

Aynen böyle bende size özel mesaj olarak atmıştım ama burada nilde yazmış :))

kuzum ben sepete ekledim tam 50 tl oldu sonra sildim 1 taneyi sildim 14 90 yapıyo nilim valla bişi anlamadım siliyorum ama olmuyor yaaa

Canım sepetin 50 tlyi geçsin sonra ödeme bilgilerini falan gireceksin daha sonra çekler sipariş onayında ortaya çıkıyor, kuponu kullan deyip aktif ettikten sonra geri geri yapıp sepeti güncelleyeceksin

Nil cek ödeme bilgilerini girdikten sonra mı aktif olacak?Sen bilgilerini girmiş miydin?

evet ödeme bilgilerinden sonra çeki göreceksiniz.

kızlar bende 10 tl ye aldım hak geçmemiştir dimi aman allahım inanamıyorum süper birşey bu şu anda saldırasım geliyor açelyama on numara uyucak bunlar

kızlar bende 10 tl ye aldım hak geçmemiştir dimi aman allahım inanamıyorum süper birşey bu şu anda saldırasım geliyor açelyama on numara uyucak bunlar

Valla onların hatası diye düşünüyorum ama bir yandan da kendimi suçlu hissediyorum şans eseri buldum bakalım ne olacak inşallah sorunsuz gelir ürünlerim :)

kızlar limango ve bu site konusunda kendimi suçlu hissediyorum ama hayta paylaşınca güzel lalalalalaaaaaaaaaa diyorumda şu andada tepsimi alıyorum ayyy set tamamlıyım ben

valla ben suçlu deil mutlu hissediorm kendimi.sonuçta bu çek olayları tanıtım amaçlı reklam kampanyaları bizde yeterince tanıdık sanıorm ki
çok fazla bişi almam ben siteyi çok da tanımıorm sonuçta 2 çek çok göze batmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…