kuzum valla sen olmasan bende bilemicektim şu anda benmde alasım geliyo bir açelyaya bir bunlara bakıyorm
nilim snei şaşırarak takip ediyorum kaydı senin tarzda bize doğru gibi sanki ı love country
turkuazım 50 tl de 25 tl veriyi ama
Özel mesaj atıyorum taktiğimizi cnm onu oku şimdi.
nil cok ıyı etmıssın masallah sanaa
kendı maasınlamı alıyorsun bunları ?Kırkbır kere masallahh yaa
benım annem aldım benım tuppera degıl bır bardaga verecek param kalmadı evdekı hesap carsıya uymadı
bu ay hıc bısey alamadım
bakmıyorum hakım olamam alırım dıyeetupper sera , antartıka , seker kaplar bide peynırlık aldım
bıde mıkrodalgaya gıren tencerelerden alabılırım bılemedım
acaba kendımız uye olup alsak dahamı uyguna almıs olurum yahu
kızlar sepete attım öncelkle 50tlyi geçti çek aktif oldu..çek aktif olunca geri geri yapıp sepeti boşalttım kurabiyeliği satın aldm bu arada çek hala aktifti ardından toplam tutar sadece kargoyu ödemiş oluosn zaten..
sonra diğer hesabıma 25tl yüklendi kendimi davet edip aldığım için onu da anı sekilde pasta standını aldm kargo ücreti ödedm sadece..sanırm çek aktif olunca tekrar sepet tutarı düşsede deaktif olmuo..
kızlar sepete attım öncelkle 50tlyi geçti çek aktif oldu..çek aktif olunca geri geri yapıp sepeti boşalttım kurabiyeliği satın aldm bu arada çek hala aktifti ardından toplam tutar sadece kargoyu ödemiş oluosn zaten..
sonra diğer hesabıma 25tl yüklendi kendimi davet edip aldığım için onu da anı sekilde pasta standını aldm kargo ücreti ödedm sadece..sanırm çek aktif olunca tekrar sepet tutarı düşsede deaktif olmuo..
kuzum ben sepete ekledim tam 50 tl oldu sonra sildim 1 taneyi sildim 14 90 yapıyo nilim valla bişi anlamadım siliyorum ama olmuyor yaaa
Nil cek ödeme bilgilerini girdikten sonra mı aktif olacak?Sen bilgilerini girmiş miydin?
sadece kargo parasna alışveriş yaptıkça kendimi bi tuhf hissediorm kızlar yaa:))
kızlar bende 10 tl ye aldım hak geçmemiştir dimi aman allahım inanamıyorum süper birşey bu şu anda saldırasım geliyor açelyama on numara uyucak bunlar
Valla ne süper birşey valla :)) böyle böyle çeyiz düzüyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?