Nil Çeyizi:))

Kızlar almaya devam etmeyin aradılar uyardılar.Sonra kart bilgileriniz orada ve sorun yaşayabilirsiniz benden söylemesi

aynen kızlar sonuçta 1 yada 2 çek harcanabilir ama daha fazlasında farkedeilmiş bişiyn üstüne bu kdr gitmemek lazm
sepeti düzenlerken tekrar deaktif olmadığı için harcayabildk çekleri bunda bi sorun yok tüm alışverişlerde bu şekilde yapılmaz yani:)

..........................................

Son düzenleme:
Kızlar korktum şimdi bana bir şey yapabilirler mi?? En fazla siparişleri iptal ederler herhalde...

cnm bişi olmaz da zaten her site sonuç olarak hangi kredi kartı bilgisiyle hangi bilgisayardan hangi ıp no ile alışveriş yapıldığı sonucuna ulaşabilir de 6 tane çek kullanmak dikkat çekebilir
en fazla iptal olur tedarik edilemz paran iade olur die düşünüorm

Daha mail falan atmadılar bakalım ne olacak keşke abartmasaydım bu kadar

kızlar beni arıyolar inanmıyorum kızlarrrr daha demin tel kapandı şimdi tekrar arıyolar

Son düzenleme:
kızlar nooldu limangomu arıyor ?????????????????

yok kuzum ne limangosu ortalığı karıştırma smdi:))
kızlarla westwingten alışveriş yaptık da çekleri kullanırken bi sorun var 50 tl üzernde aktif olması gerekirken 25tlde de aktif oluo alışverişimizi yaptk smdi site arıo..kızlar da onu söylüo

Ne oluyoo burdaa böyle.. Naptınız sizz Çok tatlısınız kızlar.. Bişicikk olmazz.. Onlarda gülüyoduurr eminim.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…