..............................................yani bizim yasal olmayan bişi yaptığımız yokki zaten cnm o zman kendileri optimize edicek bu çek olayını bi evimister böyle deil mesela
kızlar limango ve bu site konusunda kendimi suçlu hissediyorum ama hayta paylaşınca güzel lalalalalaaaaaaaaaa diyorumda şu andada tepsimi alıyorum ayyy set tamamlıyım ben
Kızlar almaya devam etmeyin aradılar uyardılar.Sonra kart bilgileriniz orada ve sorun yaşayabilirsiniz benden söylemesi
aynen kızlar sonuçta 1 yada 2 çek harcanabilir ama daha fazlasında farkedeilmiş bişiyn üstüne bu kdr gitmemek lazm
sepeti düzenlerken tekrar deaktif olmadığı için harcayabildk çekleri bunda bi sorun yok tüm alışverişlerde bu şekilde yapılmaz yani:)
yok 2 adet aldım nilinkilerden alamıyorum artık durdum canım
yok 2 adet aldım nilinkilerden alamıyorum artık durdum canım
Kızlar korktum şimdi bana bir şey yapabilirler mi?? En fazla siparişleri iptal ederler herhalde...
cnm bişi olmaz da zaten her site sonuç olarak hangi kredi kartı bilgisiyle hangi bilgisayardan hangi ıp no ile alışveriş yapıldığı sonucuna ulaşabilir de 6 tane çek kullanmak dikkat çekebilir
en fazla iptal olur tedarik edilemz paran iade olur die düşünüorm
Daha mail falan atmadılar bakalım ne olacak keşke abartmasaydım bu kadar
............................kızlar beni arıyolar inanmıyorum kızlarrrr daha demin tel kapandı şimdi tekrar arıyolar
kızlar nooldu limangomu arıyor ?????????????????
kızlar nooldu limangomu arıyor ?????????????????
yok bu daha komik bişi
nilim kapandı tel ama onlar beni daha aramasınlar ayy adresmi yanlış ayy korkuyorum beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?