Nil Çeyizi:))

:)))))))))) canım bir şey olma onların hatası o zaman bikinin nasıl oldu bu arada benimki de gelmiş çok tatlı bir şey minik kuru kafalar var üzerinde resimde belli olmuyordu eve gidince denemek istiyorum ama olur gibi geliyor ev botum da gelmiş :))

size ne maili geldi kızlar bana sadece hoşgeldiniz maili geldi ben normalde farklı noları açmazdım ama hemen sipariş verdim aradılar belki ada olduğu içinmidir off kızlar kafam karıştı neden bei aradılar şimcik

kızlar bozmayın yaw moralinizi..
geldi cnm benm bikinim ve ev botlarım çok güzeller bende beğendm puanlı puanlııı
o deil benm topikte oldu ne olduysaaaa
anımız olsn artk napalmmm:)) artk çek de kullanamazsınız bu gidişle

....................................................

Son düzenleme:
Duygu sana özelden mesaj atacaktım ama mail kutun dolu, gizem seninde.

Sana ne dediler ürünleri iptal mi edecekler, göndermeyecekler miymiş ürünleri. Sen nasıl aktif oldu dedin?

kızlar bence bundan sonraki konusmalarınızı özelden yapın ki sonrasnda sitede de yayınlandğı için sorun olmasn, yoksa bence konusabilirsiniz sorun yok

kızlar geçmiş olsun :):) ama bişey olmaz bence moralinizi bozmayın ..
Ben bişey sorucam size bu çekleri nasıl temin ediyosunuz normal kullanımı soruyorum

limago ve markafoniye üyeyim diğerlerine beni davet edebilirsiniz , güvendiğiniz siteler varsa ..
Bİde çeyizlerini inceliyodum şimdi sadece ilk sayfada mı var diğer sayfalara bakıyım mı okadar çok sayfa var ki :) hepsi çok güzel güle güle kullan . Bende yeni aldım tupperdan bişeyler . Şekerpare , şeker kaplar , yoğurt mayalama kabı , hamur mayalama kabi bide tini mini hanım 4 lt .. Umarım işe yararlar :)

hepsini ilk sayfaya ekledm zaten cnm tek tek bakmana gerek yok zaten malum 120 sayfa etmiş
bizde genelde o sitelerden alışveriş yapıorz eğer yeni siteler bulursam davet ederm tabiki özelden yazarsn mail adresini
çok tşk eder güle güle kullan sen de tupperlarınıı muhakkak işe yarayacaktırr

Kızlar normal ödeme tutarlarının haricinde her alışverişten de 1 er tl alınmış benden.Acaba sizde de öyle mi?Ben şimdi internet bankacılığından baktım da öyle gözüküyor kart bilgilerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…