Nil Çeyizi:))

bende ilkini daha çok beğendm kızlar kuşağının renginden de düz bornoz alıcam atakana onu da dşünmem lazm o hayatta lilalı morlu giymezzz
chackra cnm 179dan 119a düşmüş dün giydm denedm çok hoşuma gitti

Birincisi de güzel aslında ikisi de güzel ama tek bornoz 119 tl ye çok değil mi ben araştırmadım daha hiç ama bana sanki biraz pahalı geldi?

bornoz takımları normalde250-300arasında değişio cnm..chackra biraz pahalı olabilir ama çok kalteli dün hesaplattm atakanla ikimize kendim takım oluşturunca havlusu terliği fln 256ya mal oldu

gerçekten çok hoş duruyorlar, kuşak renginde diğer bornozu almayı düşünmen süper fikirmiş çok boğmadan bir takım oluşturulabilir

Bende çok begendım aslında bakabilirim bunlara.Beyaz daha kullanışlı renk olarak.Sadece bornoz mu canım bu?Havlusu felan da var mı?

Diğer bornozlara bi göz at onlarda çok şıkk.. Mağazada yokmuştur belkii katalogdanda bak.. Kendi sitesinde online katalog varsaa ordanda bakabilirsin.. :)) Bende mi alsamm bornoz acabaa :)

Diğer bornozlara bi göz at onlarda çok şıkk.. Mağazada yokmuştur belkii katalogdanda bak.. Kendi sitesinde online katalog varsaa ordanda bakabilirsin.. :)) Bende mi alsamm bornoz acabaa :)

Kendi sitesinde online katalog var kızlar kapşonlu modellerde var ama ne kadar kullanışlı olur bilemem.

hepsinin havlusu terliği var cnm kendn oluşturabiliosn..havlular 20-25 terlkler 15 tlymiş tabi su an indrm sezonunda normalde chackra çok pahalı...
mor alırsam ona da mor almam lazm krem antresit alırsam ona da kuşağndan alırım zaten en sevdği renkk:))

düz erkek bornozları da 70tlye düşmüş onlarnkiler daha ucuz hrzmanki gibi:)

ben kapşonlusunu da denedm de güzel yine annem kullanışlı olmaz dio ondan terch etmicem yoksa onlar da çok güzel hatta boydan boya işlemesi olan var krem renkte işlemeleri mor lila çok güzel ama kapşonluydu işte

ben kapşonlusunu da denedm de güzel yine annem kullanışlı olmaz dio ondan terch etmicem yoksa onlar da çok güzel hatta boydan boya işlemesi olan var krem renkte işlemeleri mor lila çok güzel ama kapşonluydu işte

Vallahi bende çok begendım.Yeniden indirime girerler heralde.Almayacagım daha bir şey diyorum aklıma bir şeyler giriyor sürekli.Ne olacak halimiz :18:

Erkeklerin ki daha ucuzmuş, kapşonlu almak yerine baş havlusu almak daha mantıklı o zaman anne sözü dinlemekte fayda var böyle şeylerde, evet alınabilir bence de çok güzel.

benle bu topikte olduğunuz sürece devamlı bişiler çıkıcak kızlar bunu kabletmeniz lazmmmmm
siz bide bizim evdekileri düşünün her gün elmde laptop bu nasıl su nasıl die soruorm zaten kendin beğeniosn neden bizede güzel olduğunu kabul ettirmeye çalışıosn dio kardeşmle annemmm:)))
napiym onlar güzel deil derse ne kdr ölüp bitsem de alasm gelmio vazgeçiorm:)

sanırım evlensemde benm için bu çeyiz olayı bitmicek boş zmanlarmda çeyiz koçluğu yapıcam gibi hissediorm kuzenler kardeşm fln daha onlar var sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…