haydi konu değişssin ben dün bu bornozları beğendm hangisi güzel kızlarrrrrr
turkuazm sende takma kafana bak bişi olmamıs işte cnmmmmm
Eki Görüntüle 351925 Eki Görüntüle 351926
Evet konu değişsin artık bence 2. daha güzel cnm...
haydi konu değişssin ben dün bu bornozları beğendm hangisi güzel kızlarrrrrr:9
turkuazm sende takma kafana bak bişi olmamıs işte cnmmmmm
Eki Görüntüle 351925 Eki Görüntüle 351926
bende ilkini daha çok beğendm kızlar kuşağının renginden de düz bornoz alıcam atakana onu da dşünmem lazm o hayatta lilalı morlu giymezzz
chackra cnm 179dan 119a düşmüş dün giydm denedm çok hoşuma gitti
bende ilkini daha çok beğendm kızlar kuşağının renginden de düz bornoz alıcam atakana onu da dşünmem lazm o hayatta lilalı morlu giymezzz
Diğer bornozlara bi göz at onlarda çok şıkk.. Mağazada yokmuştur belkii katalogdanda bak.. Kendi sitesinde online katalog varsaa ordanda bakabilirsin.. :)) Bende mi alsamm bornoz acabaa :)
ben kapşonlusunu da denedm de güzel yine annem kullanışlı olmaz dio ondan terch etmicem yoksa onlar da çok güzel hatta boydan boya işlemesi olan var krem renkte işlemeleri mor lila çok güzel ama kapşonluydu işte
ben kapşonlusunu da denedm de güzel yine annem kullanışlı olmaz dio ondan terch etmicem yoksa onlar da çok güzel hatta boydan boya işlemesi olan var krem renkte işlemeleri mor lila çok güzel ama kapşonluydu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?