Nil Çeyizi:))

Aynı ben
Annem de kardeşimde benim beğendiğim bir şeye hiç güzel değil diyorlar bende vazgeçiyorum.Bende sürekli onlara bu güzel mi şu güzel mi deyip duruyorum,bıktı onlarda

cnm ben sana bişey sorcam sonradan eklediğimiz resimleri ilk mesajımıza ekliyebiliyomuyuz ?

Biz de varız sırada şimdiden çeyiz koçumuz oldun zaten, birşey alacağım zaman ilk sana sorasım geliyor artık

sabırsız gelinim bundan sonra sana turkuaz 6 diyesm varrr:))))
çok hoşsun yaa minnoşşş senii:)
görüşelm bi ara belkdüzündesn nasıl olsa yakın sayılırız gizemde gelicek bakalm 6 ay oldu görmüorm özledm onuda dün aldığı kucak tepsisiyle dövücem minderli minderliiii

cnm ben sana bişey sorcam sonradan eklediğimiz resimleri ilk mesajımıza ekliyebiliyomuyuz ?

daha önce eklediğin resmlere sağ tuşla urlsini kopyala sonra ilk msjna gel mesaj düzenleme panelnde üst satırta tabloda resm tablosu gibi bişi var üstüne gelnce insert image yazıo oraya bas url girini seç boşluğu o kopyaladığını yapıştırıp alttaki tiki kaldır cnm eklenmiş oluo

Kızlar ben işten çıkıyorum,eve gideceğim.Evde de ders çalışacağım (malum kpss) Hepinize kucak dolusu sevgiler

Valla çaylak olduğum nasıl belli keşke almadan önce sana sorsaydım şunları alıcam diye sen kesin beni uyarırdın bu kadar alma diye bir gün buluşalım cnm yakınız gelirim bakırköye ben :)))

Kızlar ben işten çıkıyorum,eve gideceğim.Evde de ders çalışacağım (malum kpss) Hepinize kucak dolusu sevgiler

bende kpss çalışıyorum canım ne güzel kpss topiklerinede bakıcam akşam, erkek arkadaşımda artık boş vaktinde çalışıyor inşallah atanıcaz iyi puanlar yapıp

akşam sarev nevresimime bakıcam buralara uğrarım kızlar

nilim kocaman öpüyorum turkuazım hepinizi öperim yanaklardan

Görüşürüz cnm bende çıkıyorum öpüyorum ikinizide :)

niloooooo ben bunu görmemişim kucak tepsiyiyle romantik mamalar yiyelim bence :)))))))))))))) yahu bende özledim görüşelim aramıza kar kış engel oldu yoksa biz görüşcez özledim yaaa beraber sakarlık yapasım var canım benim

sorma gizim bende dün çok hasta oldm bu gn dra fln gittmm..fena halde ateşm var kalkamıorm yataktan..minik gizden bulştı banada

sorma gizim bende dün çok hasta oldm bu gn dra fln gittmm..fena halde ateşm var kalkamıorm yataktan..minik gizden bulştı banada

o yüzdenmi yoktun buralarda geçmiş olsun canım bende 2 gündür fenayım burnum akıyo minik gize söle azcık dikkat etsin hasta etmesin arkadaşımı

2 adet dekarasyon kuponum oldu kuzum bakalım neler alacağum

sorma o benden de fena okula gitti bde bende ilaç almaya gittmm..bide hap yerine suda çözünen tablet vermiş dr o ne irenç bşidir öyle:s
ne alcaksn gizm ne kdrlık aldn kuponlarını

sorma o benden de fena okula gitti bde bende ilaç almaya gittmm..bide hap yerine suda çözünen tablet vermiş dr o ne irenç bşidir öyle:s
ne alcaksn gizm ne kdrlık aldn kuponlarını

canım şimcik rebbeca angel arasında kaldım kaçtane bohça alcağmı bilmemekle beraber senin yaptığın gibi tek bohça havlu seccade alabilirim

diğer kuponlada misafir için minimalden pike ve nevresim alabilirim canım 2 kupon aldım 14 tl ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…