- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
canım şimcik rebbeca angel arasında kaldım kaçtane bohça alcağmı bilmemekle beraber senin yaptığın gibi tek bohça havlu seccade alabilirim
diğer kuponlada misafir için minimalden pike ve nevresim alabilirim canım 2 kupon aldım 14 tl ye
Canım öyle yapacagına neden 1 tane 500 lük olandan almadın?
taş çatlasa 200 tl çıkcak elimden bilmiyodum ki canım beğendiğim şeler hep 200 ben 100 ödicem
Neyse canım hayırlı ugurlu olsun.Bende aldım 1 tane 200 lük.Minimalden nevresim alacagım bir tane 46 tl kalıyor geriye onunla ne alsam acaba?
bende minimalden nevresim ve pike alcağım canım Minimal Roll Ice Ranforce ve pembiş pike 100 tl ye mal edicem ikisinide
Bende bir çift bir tek alsam 130 tl ye gelecek.Öyle mi yapsam acaba :26:
ben 2 adet çift alcam çok iyi oldu bu kopnlar diğer kuponlada 2 adet bohça ve saccade alabilirim
bohça yapan arkadaşlara sormak istiyorum erkek için 1 bohça yapılıyosa diğer alınan şeler bavuldamı gidiyo hani pijama takımı traş makinası alanlarda var öyle bavulamı koyyuyolardır acaba
Geçmiş olsun Nilcim.İnşallah çabucak iyileşirsin
Geçmiş olsun canım benim de başım fena halde ağırıyor
çok saolun kızlarrr valla daha yeni yeni geliorm kendime ama aklım hep burdageçmiş olsunn canım
çok saolun kızlarrr valla daha yeni yeni geliorm kendime ama aklım hep burdasıkıntıdan patladm yatakta..
gizim keşke 200lük çek alsaydın daha karlı olabilirdi pike alabilirsn bencede bohça konusunda da bence4-5 tane alma bak sen beni dinle damat için güzel bi tane al sonra eğer ablası kardeşi babası için fln pazarlarda bile var yine güzel bohçalar onlardan ayarlarsn ben öle yapıcam tanesi 15-20 arası bişiydi hemde havlu takımıyla bilkte..özellkle damat için böyle aldm bana kalcakya ondangerçkten çok hoş bi masa örtüsü olucak bayıldm çnkü:))
yani yapmassan boşuna elnde kalcak yok yere masraf etme bencede...kuzum aslında ben ilk 14 tl yi aldım sizin gibi yapıcam die sonra bakarken mink nevresim ve pike gördüm yine alayım dedim hiç hesapta yokken oldu başkada alcağım yok bişi die 200 tl lik almadım dün
mink pike ve nevresim alcam modellerinde yazdım
şimcik sana güvenerek damat için alcağım belki aile büyüklerine yapmayız yaparsakta ucuzdan alırız ne edelim
yani yapmassan boşuna elnde kalcak yok yere masraf etme bencede...
açelya da 6 kişilk mi giz?
24 parçamı yoksa daha mı fazla
anladm cnm wildten vazgeçtn yani:)
al anneni götür hafta sonu bernardoya o zman hem 2.ye %50 indrm de varmıs
wild kaldı ise alasım olur ne güzel olur
tekrar mail attm kızlar yarn cvp verirler heralde söylerm bende..çek kullanırken alt limiti bi süreliğine kaldırmıs olabileceğinizi düşünerek bu şekilde sipariş verdm bu durumda ürünlerimiz gönderilicekmi die yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?