ayy senın ceyıuzın de çok tatlı olmuş cnaımrengarenk ışıl ışıl, herbırı ozenle secılmıs bellıçok begendım ciclerini yaa pisicikli ürünlerden bende de var ama sen baya bısey almıssın ceyızıne ne guzel benımhenuz elle sayılcak kadar az maalesef çeyizimi tamamlayıp suraya koyabıldıgım gunlerı ben de gorurum inşallah hayırlısyla... musmutlu guzel gunlerde kullanırsın ınsallah hepsınıı
sen bana hangi markada hangi ürün onu tarif et öyle ekliyim girişş yapmadan kmapanyalardan secicem çnkü
dekorekoda canım lucky art kampanyasında Çiçekli Saat Dikdörtgen Tepsi
dekorekoda canım lucky art kampanyasında Çiçekli Saat Dikdörtgen Tepsi
Yemin ediyorum kesin budur dedim.Bende begendım onu(((
demişsindir bende onu görünce almalıyım dedim , nile adını vermeseydim girip bakaydı hemen anlardı mesela
şimdi evimistere bakacağım ordada vardır
evet canım budur turkuazım saolasın 16.90 herhalde alayım ben onu yaa çok sevdim ki
evet canım budur turkuazım saolasın 16.90 herhalde alayım ben onu yaa çok sevdim ki
nilo bu arada senin korkmazdan alcağın tencereyide alabilirim çünkü titanyum ve alfa modellerinin litresi fazla eee bide jumbodan litresi fazla alcam 2 kişiye çok çok fazla ki sevgilim günlük yemek isteidğini söledi minik takım gerekli ilerde yetmezse 2 tencere alırım büyük olur biter yahu ben 2 kişi yaşıcam birkaç sene o kocaman şeler büyük israf olur enerji ve maddiyat harcanır yemek 2 saatte pişer dün onun tombik modelinede baktım ay nilim çok şirinler ama sakarlık yaparım died ekorkmuyor değilim bide sahan set aldımmı tamamdır bari onu çelik alayım kapakları kırarrım kesin
nilo tencerenin yanları için slikon tutacak bulabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?