Nil Çeyizi:))

ayy senın ceyıuzın de çok tatlı olmuş cnaımrengarenk ışıl ışıl, herbırı ozenle secılmıs bellı çok begendım ciclerini yaa pisicikli ürünlerden bende de var ama sen baya bısey almıssın ceyızıne ne guzel benımhenuz elle sayılcak kadar az maalesef çeyizimi tamamlayıp suraya koyabıldıgım gunlerı ben de gorurum inşallah hayırlısıyla... musmutlu guzel gunlerde kullanırsın ınsallah hepsınıı

yaaa çikolata çok saol kiiii çok tşk ederm kafama göre neyin rengini beğeniosam aldm düşündüğüm renklern dışına pek çıkmadan çeyizin azı çoğu bir..gecen mayıstan beri bu kdr oldu:)bence aç topiğini o zman daha çok almak isticeksn ama bir arada görmek içinsende güle gğle kulan pisilerini

nilooo msj atıyorum sana dekorekode bir tepsi beğendim topikime koyarmısın canım link atttım hemen

Son düzenleme:
nilo bu arada senin korkmazdan alcağın tencereyide alabilirim çünkü titanyum ve alfa modellerinin litresi fazla eee bide jumbodan litresi fazla alcam 2 kişiye çok çok fazla ki sevgilim günlük yemek isteidğini söledi minik takım gerekli ilerde yetmezse 2 tencere alırım büyük olur biter yahu ben 2 kişi yaşıcam birkaç sene o kocaman şeler büyük israf olur enerji ve maddiyat harcanır yemek 2 saatte pişer dün onun tombik modelinede baktım ay nilim çok şirinler ama sakarlık yaparım died ekorkmuyor değilim bide sahan set aldımmı tamamdır bari onu çelik alayım kapakları kırarrım kesin

nilo tencerenin yanları için slikon tutacak bulabilirmiyiz

yaa ben zaten giriş yaptm yeni üyelk açtm ve direk acaba lucky artmıdır dedm:))
tipik giz:d
saol turkuazcm bende tam ekliodm güzelmiş tepsi
yaa giz ne üzülüosn kırlırsa kırılsın yaw çeklerle 35tlye mal edicez hafta sonu olduğundan kargodda ödemicez korkmaz bile 90-100 arası bişiye satıo valla hiç üzülmm ben olsam çok minnoşlar zaten

Canım tencere kulpları için silikon tutacak tantitonide satılıyor ama boyut boyut farklı tencerenin kulp büyüklüğüne göre orda bulabilirsin.

westwingten aradılar kızlar ne yazikki sistem kabul etsede siparişleri iptal etmek durumundalarmıs üstelemedm bende karta iade olcakmıs tekrardan, hem suçlu hem güçlü olmamak için bişiydi diyemedm lanet yaw:))

gizz tencere kulupları eskisi kdr ısınmıoms dışa iletim sistemimi ne varmıs kullananlardan öyle sikayet yok fazla, olmadı tantitoniden alırsn gunnurun dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…