Nil Çeyizi:))

westwingten aradılar kızlar ne yazikki sistem kabul etsede siparişleri iptal etmek durumundalarmıs üstelemedm bende karta iade olcakmıs tekrardan, hem suçlu hem güçlü olmamak için bişiydi diyemedm lanet yaw:))

Tüh yaaa çok üzüldüm şimdi neyse artık belirsizlikten kurtulmuş olduk en azından ((

o kdrını bilemicem cnm bekleyip görelm istersen:))
kredi kartmdan çekm de olmamaıstı iadede olmamıs haliyle hiç siparriş vermemişm gibi su an

o kdrını bilemicem cnm bekleyip görelm istersen:))
kredi kartmdan çekm de olmamaıstı iadede olmamıs haliyle hiç siparriş vermemişm gibi su an

Nasıl çekim olmamıstı canım yaa limitinden düşmemiş miydi.Benim hala daha onay bekleyen harcamalarımda duruyorlar.Ama limitimden düşmüşler

kızlar komkik olcak ama kuponum durcağmı ben onları almak istiyorum tepsi kalabilir ama o pasta ve kek standı benm olmalııııı

cnm ben garanti internet subesi kullanıorm eğer bi çekm oluosa direk orda görüosn hiç görmedm..bu gün baktm iade fln da yok yani ne çekildi ne iade edildi diyim ben sana:)
gizim çekler de iade olucak dediler ama gelmedi benm çek iadelerm

canım benimde garanti internet bankacılığım var bende netten baktım bunu onunla almamstım ama aldıgım kartımında internet bankacılığını kullanıyorum orda hala onay bekleyen harcamalarımda duruyor.bana mail atmıslar zaten göndereceklerini belirtmişler

sana mail ne glmişti cnm bana dün geldi bu gün de arayıp gönderemeyeceklerini söylediler

Siparişleriniz onaylanmıştır.Gönderimleri müşteri memnuniyeti adına yapılacaktır.Ürünleriniz 29/02/2012 - 07/03/2012 tarihleri arası gönderimleri yapılacaktır.
demişlerdi

Özel mesaj attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…