westwingten aradılar kızlar ne yazikki sistem kabul etsede siparişleri iptal etmek durumundalarmıs üstelemedm bende karta iade olcakmıs tekrardan, hem suçlu hem güçlü olmamak için bişiydi diyemedm lanet yaw:))
Kızlaaarrr nölüööööö ordaaaaaaaaaaa
noldu çiçekli saat tepsi mi alınıyo ben de istiyorum
gel pelinim burdaki çeyiz entrikalarını hiç bi yerde bulamassnnnnn
benm olmus cnm sipariş bölmnde siparişiniz bulunmamaktadır yazıo
bence arayn cnkü haber vermeden iptal edemezler yasal deil çnkü ben iptali onayladm telefonda
o kdrını bilemicem cnm bekleyip görelm istersen:))
kredi kartmdan çekm de olmamaıstı iadede olmamıs haliyle hiç siparriş vermemişm gibi su an
kızlar komkik olcak ama kuponum durcağmı ben onları almak istiyorum tepsi kalabilir ama o pasta ve kek standı benm olmalııııı
cnm ben garanti internet subesi kullanıorm eğer bi çekm oluosa direk orda görüosn hiç görmedm..bu gün baktm iade fln da yok yani ne çekildi ne iade edildi diyim ben sana:)
gizim çekler de iade olucak dediler ama gelmedi benm çek iadelerm
canım benimde garanti internet bankacılığım var bende netten baktım bunu onunla almamstım ama aldıgım kartımında internet bankacılığını kullanıyorum orda hala onay bekleyen harcamalarımda duruyor.bana mail atmıslar zaten göndereceklerini belirtmişler
Özel mesaj attım canımsana mail ne glmişti cnm bana dün geldi bu gün de arayıp gönderemeyeceklerini söylediler
Siparişleriniz onaylanmıştır.Gönderimleri müşteri memnuniyeti adına yapılacaktır.Ürünleriniz 29/02/2012 - 07/03/2012 tarihleri arası gönderimleri yapılacaktır.
demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?