Nil Çeyizi:))

evt cnm bunlar minik 14 16 18cmlk sosluk da 14 cmlk..ama zaten benm hisarlar baya büyük onun en küçüğü bile bunun en büyüğü onu da günlk kullanmayı düşünüorm diğer byutları da zaten misafir geldiğinde..düdüklümü de her güne kullanıcam yeter bana bu kdr tencere sende güle güle kullan minnoş tencerelerini

annemde bana bombeli alma demşti cnm uzun zman önce kullanışlı olmazmıs bu tombiklerden deil ama perla jr..çok minnoşlar ama standta görünce çok beğenmiştm
eğer büyük boy alırsan ayrıca bi takım alma tek tek adedni artttr

annen öyle diyorsa haklıdır canım ben hiç anneme sormadım valla o zaman kullanışlı değilse caydım gitti

bişi dicem perlanında büyüklerini görmüştüm onlarda şirindi seninkilerde minnağı, ben jumbodan almak istiyorum çelik kapaklı annemde hisara gitmiş hisarınkileri çok beğenmiş arkadaşlarıyla bakmışlar bende gidim gezim diyorum

ama bu senin aldığın miniklerdende bir adet olmalı, dediğin doğru büyük alırsam onların minnaklarını alıp adedini arttırayım ben en iyisi araştırayım ama korkmaz çok kaliteli yaa

saol tatlm
gizoşm evt aynı kurabiyelk var ama evde yer yok cnm gelse nereyi ayarlarm onlara die ama bulamamıstm..ilerde gerekli görürsem uydururum nasıl olsa yeni şeylerden

cnm benmde vardı hisarlar ama çok büyük bilmem kaç lt..ancak misafir için kullanılr ama onları da almam grekiodu zmanında..
bide bunları aldm 2-4 kişilk arasında değişio tencere boyutları..yada yemek ısıtabiliosn en küçğünde zatne yakından görsen bayılırsn o kdr minnoş tencerelerkiii
tawsiye ederm yani..bi tek pilav tencerem kaldı bide wok tavam cnm

O zamann ihtiyacım olucakk Nilimmm İyi oldu sölemenn
Bebegmm vok tava tam olarak ne işe yarıoduu bu konuda da bilgilendirirsennn süper olcakk

soteler normal tavaya oranla daha rahat yapılıo cnm. ayrıca daha az yağ sıçratır gibi gelio bana..bide şeklini seviorm

Owwwwww her gün 10 yeni bilgii
Bunu öğrenmem de süperr olduuu tamamdırrr nilişimmmm:))
Vok tava içinn düşündüğün bi marka var mıı sen kesinn araştrmasnı yapmşsndır cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…