minik korkmaz tencerelerm de geldi kızlar limangda süzgeçlermi göndemrişşşş
cumartesi sipariş verdm bugün elmdeydi bu evmisterde de bayagelişme var yani..çekler bitti slışveriller de sorunsuzlaşmaya başladı..tekrar yaparlarsa düşünmeden alırız artk ama sanmıorm site batıcak yakında
gizem tencereler çok güzelmiş bu arada tam 2 kişilkkkk
çeksiz alışveriş olmaz ama duygu yaaa..hala derm keşke daha çok alsaydm die
geçrkten çok iyi oldu hepimiz için nevresmler tencereler tavalar tartı bi sürü sey almısım
Merhaba Nil,uzun süredir takip ettiğim çeyizlerden biride senin çeyizin.
hepsi birbirinden güzel,kaliteli ve zevkli. takip ettiğim kadarıyla sende benim gibi herşeyi araştırarak alıyorsun:) ve anlaşılan çeyizden sorumlu forum bakanı sensinbende sana danışmak istedim.
tupperware alışverişini gg'den yaptın sanırım. hangi satıcıdan aldğını söyleyebilir misin?ben az öz olarak bişeyler almak istiyorum ama neleri almam lazım kararsızım. baktığımda birçok şeyi sepete atıyorum o da bir dünya para tutuyor
birde sitelerden çekleri nasıl kazanıyorsunuz merak ettim:)
bence tencere ve çkb takımını korkmazdan alabilirsn porlselenleri de beğendiiğin bi markadan seçmeni öneririm mesela setin fiyatı 1100tl ya aslında çok uygun olmasına rağmen pahalı denebilir shafer için özellkle..bakıldığı zman ben tencere takımımı acelem olmadığından hisarn aylık kampanyalarını takip ederek aldm 550 tl yerine 350ye geldi ve sahan seti de hediyeydi onun da değeri 160tlydi o zman yani tencere geldi bana 250tlyeçkb takımımı da yine hisardan aldm ama kendi mağazalarnda ve sitelerinde çok pahalı olduğundan netten bi siteden çok uyguna aldm 750-800 değerindeki çbk takımını ben kargo dahil 490a aldm ettimi sana ikisi toplamda 800tl..geriye yemek takımım kaldı onuda bi türlü karar verememiştm ama su an verdm değeri 1375 tl ama 900lere kdr düşmüş yazın kampanyalarda max yine 900e düşücektr..karacanın çin porseleni takımlarına 980 tl vermek yerine beğendiğim modele 900tl vermeye acımam mesela zaten çkb ve tencerelerden bu kdr kar etmişken çok da koymaz bana..yani toplamda 1600civarına kendi setimi kendim oluşturmus oluorm..hemde hepsinin en kalitelisinden almıs olarak bunu da düşünmeni öneririm..çeyiz setlerine genelde çok satmayan yada kaliteli olmayan parçaları koymalarına çoğu zman sahit oldm..
firsatmağazası sitesini de incelemeni öneririm piyasadaki bi çok seyi çok uygun fiyata orjinal olarak satıyolar..hisarn yetkili satcısı aynı zmnda..
bu yaz bi çok güzel tencere seti 295 e kdr düştü mesela
ayy çok sağol Nİl ya..özelden mesaj atamıyorum sna.sen bana yardımcı olabilir misin acaba çeyiz konusunda :) ? siteye de bakıcam ve sana danışarak almayı düşünüyorum çeyizimi :)) tabi sen de istersen cnm....çok zekice ya..schafer pek içime de sinmemişti bu arada :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?