Nil Çeyizi:))

Nil bir de bana önderdiğin siteden ne önerebilrsin?

ben smdi bi incelyim cnm ne zmandırda bakmıodm yeni seyler de eklenmiştir belki..ama tabiki zevkn de çok önemli...ben smdi kendi zevkime göre sıralarm sana ama bakalm sen beğenirmisin senin için kullanışlı parçalarmı onları saptamamız lazm..bi çeyiz topiğin varmı nelerin var nelerin eksik onlara bi bakmıs oluruz..hiç bişeym yok ve ilk etapta gözle görülür seyler almak istiorm ii bi başlangıç olsn dersen işimiz daha kolay:)

canımcım runner lı masa örtüne bayıldım çok asil nereden aldığını söyleyebilir misin :) allah tatlılıkla kullanmak nasip etsn inş

Hisar Nice Tencere Seti Tencere Grubu firsatmagazasi.com bu linkteki tencereler çok hoş bence renk seceneklerinde var ben olsam bunda kırmızıyı tercih ederdim çok cici durabilir..hala tencerelerimi acaba kırmızı kulplusuyla değiştirsemmi die düşünürm ama griler zamnında çok hoşuma gitmişti halada öyle:))
Hisar Mercury Parlak Sandkl 12 kiilik atal-Kak Seti atal-Kak Grubu firsatmagazasi.com bu linkteki ürün bence inanılmaz uygun mesela bu modeli de almayı düşünmüştm ama en sonunda daha sade bi model olan milanoları aldm fiyat olarak aynı sitede çkb bölümnde bulabilirsn
ilk etapta çkb ve tencereni alman çok mantıklı olur bunlarda moda die bişi yok bence..yemek takımı en son alınmalı ve çok araştırılmalı çnkü sofrayı asıl gösteren bence odur..
günlk yemek takımını da öyle bi model seçmelisinki aynı zmanda kahvaltı takımı, pasta takımı gibi de kullanılabilmeli kısacası kullanışlı olabilmeli bana göre
ben günlk tencerelrimi de korkmazdan aldm daha 4 gün oluo..her gün kullanılacağı için çok büyük ebatlarda olmamalı ve en az misafirlk kdr da kaliteli olmalı bence

okuduklarıma göre ne nişanlısınız nede sözlüama böyle önceden almanız (yavaş yavaş) ççoook iii olmuş....içine inş hayırlı,ugurlu ,huyu ,ahlakı iyi, seninle anlaşacak,ve seni çok ama çok sevecek biri gelir....bu aldıklarınızla içinde yemek pişirip yersiniz..herşeyin çok güzel olmuş güle güle kullan eksik yokk ......bizim buralarda bir laf vardır ''bir şabanı eksik'' diyeRABBİM İİLERLE KARŞILAŞTIRSIN.....

evt cnm bu siteden aldm zaten bu gün sipariş veriosn yarn elnde..bu kdr güzel işleyen ve müşteri memnuniyetini ilke edinen bi site görmedm:) siteye kefil olun deseler gönüllü olabilirm o derece:))
hisar çaydanlığımı da burdan alıcam mesela hisardaki satış fiyatı su anda 250 tl 2 ay önce 220ydi hisar zam yaptı ama ben sitede bi yorum yaptığım için bi ürünü seçin size özel bi indrmimiz olucak dediler bence beğendiğim çaydanlığı söyledm bana özel 180tl fiyat vermişler..arada 70 tl bence azımsanmıycak bi rakam:)
ben çok alışveriş yaptığım için netten iyi siteyle kötü siteyi ayırt edebiliorm artk..yine kkda bulmustum bu siteyide tavsiye etmişlerdi...sipariş vermeden önce arayıp blgi de almıstm isterseniz mağazamıza da geln burdan alın aynı fiyat geçerli olucak demişlerdi neyse sonra güvendm aldm ve çok memnun kaldm

canımcım runner lı masa örtüne bayıldım çok asil nereden aldığını söyleyebilir misin :) allah tatlılıkla kullanmak nasip etsn inş
cnm ben onu alalı 3-4 ay oluo sanırm bernardodan almıstm bi çok mağazasında kalmamıs 3 mağazadan topladılar örtüsünü runnernı peçetesini fln..tekrar üretmişlerse bulman kolay olabilir..çok tşk ederm bu arada:)
ehehehe gerçekten şabanım eksik:))) çok tşk ederm çok mersi evt sözlü yada nişanlı deilm bu yaz olucak inşş..eksik yok gibi görünse de aslında var asıl yemek takımım, çay setim piyasada yok mesela ama onları da nişandan sonrasna sakladm eğer alırsam hevesm kalmıcak:))
aynı dilekler sizin içinde geçerlii..hepsini alırken hep onu düşündm onunla da kullanmak nasip olsn inşşş

canım sen geçen sene neredeydin . hisar set aldm şimdi bakıyorumda fena kazıklanmışım
neyse bundan sonrakiler için izindeyim mesela şu bahsettiğin çay setini istiyorum ama dediğin gibi uygun fiyata Ankarada nasl bulurum bilmiyorum. set içinde çay takımım var ama senin bahsettiğini çok çok beğendim üstelik 12 kişilik

livacm acaba ankarada hisarn yetkili mağazası varmıdır bilmiorm bi araştırman gerekeblilir. ama benm gibi takım yapmak istersende online satışından temin edebilirsn..extra %10 indrmden faydalanamazsn o olur yani:)

yetkili mağazaları var canım ama ben uygun bulurmuyum diye düşündüm online sitelerde takım halinde buldum tek tek bulamadım. biraz daha araştırayım fabrika satş mağzasını arasam gönderirler mi acaba :S

bak o da olabilir ama ödemeyi nasıl yapıcaksn bu durumda:S
kapıda ödeme die hizmetleri yoktur die düşünüorm..yaa sadece çay kaşıklarına o kdr para vericemizi anlayınca yıkılmıstm resmen:)) iyiki almadan anladm

çeyiz seti içindeki çay takımı 6 kişilik olduğu için bir süredir bende güzel bir çay seti istiyordum .
fiyatlar uçuk geldiği için vazgeçmiştim ki senin mesajını gördüm
yarın mağazayı arayıp soracağm belki hesap numaralarına para yatrrm kabul ederler :S

işte ben çay kaşığ almıcam zaten çkb takımı içinde var 12 tane 12 tane çay tabağı alıcam düzine olarak satılıo zaten:)
tepsiyi ayrı çaydanlığı ayrı alıcam tepsi de 110tl fln sanırm, şekerliği de uydururm diorm kendmce
çaydanlığım tearend
çay tabaklarım viyana taşsız olanı
bardaklarm paşabahçenin heybeli ay bardaklarndan
çay kaşıklarm milano zaten hepsi ortaya karışık yani ama hayal ednce uyumlu bi takım çıkıo ortaya
Eki Görüntüle 357850

Son düzenleme:
o zman biraz bekliceksiniz kızlarr ben bu yaz belki alırım bunu bu şekilde..dediğim gibi yapabilirsem size de alır kargolarm hiç olmadı
çeyiz mesafe tanımazzz!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…