Nil bir de bana önderdiğin siteden ne önerebilrsin?
ben smdi bi incelyim cnm ne zmandırda bakmıodm yeni seyler de eklenmiştir belki..ama tabiki zevkn de çok önemli...ben smdi kendi zevkime göre sıralarm sana ama bakalm sen beğenirmisin senin için kullanışlı parçalarmı onları saptamamız lazm..bi çeyiz topiğin varmı nelerin var nelerin eksik onlara bi bakmıs oluruz..hiç bişeym yok ve ilk etapta gözle görülür seyler almak istiorm ii bi başlangıç olsn dersen işimiz daha kolay:)[/QUOT
2 adet battaniyem var sadece :))) sana güveniyorum.pratik midir kullanışlı mısdır onları pek bilmem sen söyle benim de kafama yatarsa Allah'ın izniyle tamamdır çeyizim :)
cnm ben onu alalı 3-4 ay oluo sanırm bernardodan almıstm bi çok mağazasında kalmamıs 3 mağazadan topladılar örtüsünü runnernı peçetesini fln..tekrar üretmişlerse bulman kolay olabilir..çok tşk ederm bu arada:)canımcım runner lı masa örtüne bayıldım çok asil nereden aldığını söyleyebilir misin :) allah tatlılıkla kullanmak nasip etsn inş
ehehehe gerçekten şabanım eksik:))) çok tşk ederm çok mersi evt sözlü yada nişanlı deilm bu yaz olucak inşş..eksik yok gibi görünse de aslında var asıl yemek takımım, çay setim piyasada yok mesela ama onları da nişandan sonrasna sakladm eğer alırsam hevesm kalmıcak:))okuduklarıma göre ne nişanlısınız nede sözlüama böyle önceden almanız (yavaş yavaş) ççoook iii olmuş.... içine inş hayırlı,ugurlu ,huyu ,ahlakı iyi, seninle anlaşacak,ve seni çok ama çok sevecek biri gelir....bu aldıklarınızla içinde yemek pişirip yersiniz.. herşeyin çok güzel olmuş güle güle kullan eksik yokk ...... bizim buralarda bir laf vardır ''bir şabanı eksik'' diye RABBİM İİLERLE KARŞILAŞTIRSIN.....
yetkili mağazaları var canım ama ben uygun bulurmuyum diye düşündümonline sitelerde takım halinde buldum tek tek bulamadım. biraz daha araştırayım fabrika satş mağzasını arasam gönderirler mi acaba :S
o vakit açtığım konuyu inceleeeenilll bende istiyorum hisar çay seti benide aydınlatırmısın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?