Nil Çeyizi:))

hiç alışveriş yapmadm ordan ısınamadm mı nedir..ünlülern sitesimiymiş neymiş ondan mıdır nedir:)) halktan bi site olsn cnm nedir yani:):

benim de alışveriş ettiğim tek site makafoni siparişleim sorunsuz geldi oyüzden güveniyoum , diğerleini de işte bi bilene soruyorum :)

Nil önerdiğin sitenin adresine baktım kartal'daymış.yerinden alırsam daha mı ekonomik olur acaba? olabilyor mu acaba bilgin var mı?

aradığımda bana yernden de aynı fiyata alabilirsiniz dediler cnm ama bence boşuna kendini yorarsn ertesi gün kapına getiriolar sonuç olrak..ups çok ii çalışıo yani
daha fazla bi indrm yapıcaklarını zannetmiorm

Canım sana msj atmıştım ama bana dönmedin Canım 28 inde yollamışım pardon...

Son düzenleme:
en üsttekisi bence..ne kdrmıs cnm acaba ince midir ki bunlar hiç kalın üretmio linenste:S

Bende onu almayı düşünüyorum çünkü kırmızı minkten daha yeni aldım.Krem rengi de sarevden aldıgım var.75 tl ye düşmüş ama şu an stokta gözükmüyor.Tek kişilikleri de 55 tl

kızlar selammm

nilim benim nilim benim derdim aşkım canım benim ayırmasın mevlam bizi budur inan tek dileğim özledimmmmm seniiiii kavuşalım artık yakın bir gelecekte görüşelimmmm nütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…