kızlar selammm
nilim benim nilim benim derdim aşkım canım benim ayırmasın mevlam bizi budur inan tek dileğimözledimmmmm seniiiii kavuşalım artık yakın bir gelecekte görüşelimmmm nütfennnnn
Anladım cnm görsen cvp yazardın ztn :) Nasılsın diye sormuştum bir konuda canın sıkkın gibi okumuştum da kim üzüyor seni falan yazmıştım :)))
vallahi görmemişm gülçinm.iş konularına cnm sıkılıodu ama takmıorm artk..devamlı ertelenio bende sıkıldım artk ama biraz daha sabredicem bakalm...mayıs ayı gibi ing kursuna yazılıcam kendimi motive edicek seyler peşndeym..iyi bi iş sahibi olabilmem için önümdeki tek engel o çnkü..ing halledebilirsem yüksek de yaparm diorm çok planlarm var umarm olur
çok güzel kızlar bende çok sevd desenliyi ama ona benzer var benm..dün dizi de gördm bak bu gün karşıma çıktıyatak örtüsü gibi gerçektn..
kalın olsalar bide ne güzel olur ama ince gibi duruodu twde
bu da benm benzeri..yatak örtüsü gibi kullanmayı da düşünmüştm sarevden
Eki Görüntüle 358302
Canım wall street ten uzak dur memnun değilim, inan internetten video izlemekle aynı şey gibi geliyor bana. Eğer ingilizcen orta seviyede ise effortless english setini öneririm sana... Google da ararsan karşına çıkar youtube da adamın videolarıda var. Ben bir yerden bulup derslerini indirdim. Hergün onları dinliyorum bence katkısı da oluyor.
çok güzel kızlar bende çok sevd desenliyi ama ona benzer var benm..dün dizi de gördm bak bu gün karşıma çıktıyatak örtüsü gibi gerçektn..
kalın olsalar bide ne güzel olur ama ince gibi duruodu twde
bu da benm benzeri..yatak örtüsü gibi kullanmayı da düşünmüştm sarevden
Eki Görüntüle 358302
bende zaten bunları alırken öyle düşünmüştm duygucm bu da kalın deil zaten..kendimde çok kalın seylere gelemem üşürsem 2 tane üst üste atarm demiştmCanım evler dogalgazlı olunca çok kalın battaniye gerekmiyor aslında.Bunların kalınlığına bakarım fırsat bulursam benim iki tane battaniyem var.İkisi de çift kişilik olmadı tek kişilik alırım.Hem o inceler tv karsısında felan da kullanılır.
en sevdiğim battaniyem bu ki zaten..annem alma açık renk dedi ama dinlemedm..kabın içinde çiğneyerek yıkarm ben bunu atmam makineye dedm:)))Canım bence de çok güzel, yatak örtüsü gibi de kullanılabilinir....
bende zaten bunları alırken öyle düşünmüştm duygucm bu da kalın deil zaten..kendimde çok kalın seylere gelemem üşürsem 2 tane üst üste atarm demiştm
english home da tw karşısı battaniyesi vardı bi ara burda tartışıolardı ama aldılarmı bilmiorm..normal battaniyenin suyumu çıktı sankim
yaaa bakırköyde amerikan kültüre gidicem sanırım cnm..hem mağazaya da yakın işten çıkar derse girerm yada dersten çıkar mağazaya gidrm..o zmana kdr full time a geçerm diorm kendimce çok zamanm olmıcak farklı bi semte gitmeye:S
biliorm efortlessi nerde buldn sen..bana gönderme imkanın varmıdır ki..yada sen nerelerden indirdiğini söyle bende indriym..kursa başladığımda beginnerdan başlamam da elementy olsn diorm
ama ama olay sende bitio gizim haftaya hafta sonu tatil isticem senin için görüşüorz okeyto
tv ekranında gayet güzel görünüyor
bi deneyelm gülçin olmassa indirirz artk yapcak bişi yok..o adamın videoları izledm ben daha izlerken şakıyodum sanki..tercümesini okumadan ing anlamıstm neler anlattığını:))Canım buradan biri de amerikan kültüre gitti genel olarak memnun kaldı sayılır ama yurt dışına gitmeden biraz zor akıcı konuşmak, sitenin linkini özelden atıcam cnm bu full seti hemde :))) acaba maille atsam gelir mi ki 6,20 gb. Hiç uğraşmazsın indirmekle çünkü 27 part ve benim 1 hafta mı aldı indirmek...
tamam haftasonu istersen ve verirlerse koşa koşa bakırköylere gelirim valla harika olur nilim içimden bir ses görüşceğmizi söylüyor gezelim biraz ama demi hakettik artık
bu arada bende ingilizce kursuna gitmeyi üdşünüyorum nilim
ama sana tavsiye ingilizden önce kpss yi haletmek kursa gidebilirsin inge vaktin varsa kpss de olur lütfen bu dediğimi dikatte al çok cici öğretmen olur senden he
bi deneyelm gülçin olmassa indirirz artk yapcak bişi yok..o adamın videoları izledm ben daha izlerken şakıyodum sanki..tercümesini okumadan ing anlamıstm neler anlattığını:))
bana da öyle gelio sanki bu hafta ayarlayıp görüşebiliriz gibi gelio gizim önümüzdeki hafta sonu olabilirrrrr
zaten kpss 2 yılda bir geldiği için bu yıl girip sağlam bi puan almak istiorm öğretmenlk bi hayal biliorm ama biyologluğa zorlcam sanki oda çok büyük ihtimal deee( en azındn kenarmda bi kpss puanm dursn dorm her an olmadık yerlerden atamalar çıkabilio..hiç olmadı 4001 memur olurm gittiğim geldiğim saat belli olur diorm..devlet işi gibisi varmı yaw
ama ing benm için çok şart su an ing olsa en az aylık geliri 3-4 binlk olan bi işim de olabilirdi..ehliyetm olsa düşünmem reprezant olurdum mesela..
yani hep önümde engeller ama bu engelleri ben yaratıorm farkındaym..hala yüksek için ales puanm geçerli 3 yıl kaldı 1,5 yıl..uds de iyi yapsam yükseğe de başlardm gibi..
hep bunlara bahane atakanı düsndm ama o hiç engel olmadı zaten bana hep destekti ben kendi üşengeçliğimden işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?