ikisine de bişiler yazdm ki unutmuyum die kuzu..disiplin çok önemli benm için..ipin ucunu bi bırakırsam bi daha toplayamam
Hisar Nice Tencere Seti Tencere Grubu firsatmagazasi.com bu linkteki tencereler çok hoş bence renk seceneklerinde var ben olsam bunda kırmızıyı tercih ederdim çok cici durabilir..hala tencerelerimi acaba kırmızı kulplusuyla değiştirsemmi die düşünürm ama griler zamnında çok hoşuma gitmişti halada öyle:))
Hisar Mercury Parlak Sandkl 12 kiilik atal-Kak Seti atal-Kak Grubu firsatmagazasi.com bu linkteki ürün bence inanılmaz uygun mesela bu modeli de almayı düşünmüştm ama en sonunda daha sade bi model olan milanoları aldm fiyat olarak aynı sitede çkb bölümnde bulabilirsn
ilk etapta çkb ve tencereni alman çok mantıklı olur bunlarda moda die bişi yok bence..yemek takımı en son alınmalı ve çok araştırılmalı çnkü sofrayı asıl gösteren bence odur..
günlk yemek takımını da öyle bi model seçmelisinki aynı zmanda kahvaltı takımı, pasta takımı gibi de kullanılabilmeli kısacası kullanışlı olabilmeli bana göre
ben günlk tencerelrimi de korkmazdan aldm daha 4 gün oluo..her gün kullanılacağı için çok büyük ebatlarda olmamalı ve en az misafirlk kdr da kaliteli olmalı bence
sen unutsanda ben seni disipline ederim bir başak burcu var karşında hatırlatıcam sürekli okaaaaaa
plan içinde plancı biri olarak bir terazi olan seni planlayıcı yapcam hedefim 85 ve seni planlı yapmak
Nil çakma değil di mi bu sitedeki mallar :) ya bir arakadaş internet alışverişine güvenme dedi...seni anlattım ama o hiç almamış :S denedin mi hiç ürünlerinden??
sormayn kızlr çıktık bi yola bakalmmmm:)))
ee tamam gizim nerden nereye giricem bi anlat bakalm:))
berfinde varsa işin içinde gelirim tam bi canavar o
garanti belgesiyle geldi cnm..eğer hiç alışveriş yapmamssa ön yargılı olması da çok normal..ben çok alışveriş yapan biri olarak söylüorm sen bilirsn güvenip güvenmemekte ama resmlerini çekip koydm mağazadaki hisar kutusunu da taklit edicek deiller ya..zaten eline anlaynca anlarsn ne kdr kaliteli olduğunu..hisar mağazasına götürüp sahteliğini sorgulama gereği bile duymadm ben
cnm gecen yıldan başlayıp yarıda bıraktığım su anki kitabım çok güzel yeni anayasal sisteme göre hep kırmızıyla işaretlenmiş ve dikkat çekmiş..konu anlatımını da seviorm ama bitince 2. bi kaynak olması acısından ihtiyacı da alıcam..kitabım gecen ylki sınava göre düzenlenmiş 2012 için başla alıcam bu bi bitsn zaten hep aynı seyler yazıocanım ben de dershaneye gidiyorum evde disiplinle çalışmayacağımı bildiğim içinişten çık dershaneye sonra eve zor oluyor ama bu sene ciddiciddi hazırlanmaya karar verdim senin bölümün neydi kuzum. Bu arada Anayasayı kesinlikle eski kitaplardan çalışma önerim ihtiyacın konu anlatımlı vatandaşlık kitabını almandır. Harika anlatıyor ve sorular çok güzel genel yetenek genel kültürde ihtiyacın üstüne tanımam. 2010 anayassa değişiklikleri nedeniyle kitabın her bölümünde konular güncelleşti ve Anayasayı 2011 baskı kitapla çalışman lazım. Biz dershanede coğrafya ve anayasayı bitirdik sıra tarihte bakalım neler olacak :)) İnşallah hepimiz iyi puanlar alırız benim de illa şuraya atanmalıyım diye bir hedefim yok sadece 90 ve üstü puan hedefledim . Kolay gelsin canım.
ayy içimi rahatlattın biraz Nil.kusura bakma böyle sordum ama hani ben de hiç alışveriş yapmadım netten ondan cnm :) peki tencereler büyük mü ?
biraz üstüne düşmekle 85 yaparsn sen gizz..ben de kendime bi kaç güncel konular sorusu kaçırma teloransı koyuyorm..
çok kızıorm kendime zaten işim de musait neden çalışmıorm die zaten..ah berfn olsaydı da görseydi bu günler
canım ben de dershaneye gidiyorum evde disiplinle çalışmayacağımı bildiğim içinişten çık dershaneye sonra eve zor oluyor ama bu sene ciddiciddi hazırlanmaya karar verdim senin bölümün neydi kuzum. Bu arada Anayasayı kesinlikle eski kitaplardan çalışma önerim ihtiyacın konu anlatımlı vatandaşlık kitabını almandır. Harika anlatıyor ve sorular çok güzel genel yetenek genel kültürde ihtiyacın üstüne tanımam. 2010 anayassa değişiklikleri nedeniyle kitabın her bölümünde konular güncelleşti ve Anayasayı 2011 baskı kitapla çalışman lazım. Biz dershanede coğrafya ve anayasayı bitirdik sıra tarihte bakalım neler olacak :)) İnşallah hepimiz iyi puanlar alırız benim de illa şuraya atanmalıyım diye bir hedefim yok sadece 90 ve üstü puan hedefledim . Kolay gelsin canım.
kızlar bana kolay deil zorlıcak yayınlar lazm..su an çalıştığım normal düzeyde..sadece sözel ağırlıklı gitmem gerekio..tarih ve anayasanın üstüne düşücem anladmki onlar beni zorlar zorlarsa..
bu arada sına temmuzdadır yine dimi...yoksa eylül ekimmi ne kdr zamanımvar onu da biliym de:)
kızlar bana kolay deil zorlıcak yayınlar lazm..su an çalıştığım normal düzeyde..sadece sözel ağırlıklı gitmem gerekio..tarih ve anayasanın üstüne düşücem anladmki onlar beni zorlar zorlarsa..
bu arada sına temmuzdadır yine dimi...yoksa eylül ekimmi ne kdr zamanımvar onu da biliym de:)
smdi lisans mezunuym istersen eylül ekmdekine de girebiliomuyum peki..umarm çok saçma bi soru sormamısmdr hem temmuzda girdn snra nedn eylüle bi daha giriosn demeyn düz memurluk için diorm:)
berfin olaydı senle gurur duyardı ben sana kaç zamandır diyorum hiç sözümü dinlemiyorsun ki taktın çeyize hayır yani çeyize harcadığımız zamanının çoğunu kpss ye harcasak gireriz biryere ki bende 1 aydır sıkı çalışıyorum sevdiceğim vicdanımı sızlatıyo çalışmayınca hergün hesap soruyoo nilimm ne kadar yaptın die
canım sen mühendisin değilmi ne mühendisisin ve nereye atanmak istiyorsun bence mat ve türkçeyi fullersin sen canım benim tek eksik mat ona yükelniyorum bende
ihtiyaç çok güzel gerçekten matematiğide kolaydan almışlar yararı oluyor
hangi dersaneye gidiyorsun canım sen
Canım Gıda Mühendisiyim ve Gıda Mühendisleri de zor atanıyor sağolsun Tarım Bakanımız Veteriner ve Ziraat Mühendislerini atamaktan bize kadro ayırmadığı için özel sektörde de Gıda Mühendislerine emeğe saygı olmadığı için KPSSye hazırlanmaya karar verdim. İhtiyaç Dershanesine gidiyorum. Geçen sene sınava çalışmadan girmiştim 74 almıştım ve geçen sene sınav zordu arkadaşlar bir önceki sene 2010 çok çok basitti ve 2011 de ÖYSM sistemi değiştirmiş, Türkçe ve Tarih zor sorularla doluydu. Matematik o kadar kasıcı değildi ama bir önceki senelere nazaran 2011 de ezbere yönelik sorular ağırlıklıydı.Bu arada geçen sene A grubu sınav yapıldı mühendisler zaten girse de o puanla atanamaz. Bu sene yani çift yıllarda yapılan sınavla mühendisler ve düz memur kadrolarına alım yapılıyor. Hedefim 90 ve üzeri ama en kötü ihtimal düze memurluk tercihi de yapacağım. Ayrıca açık öğretim işletme mezunu olduğum için tercihte avantajı olur diye düşünüyorum.2. oturuma da çalışmadan gireceğim bazı derslerden sadece bildiklerimi yapsam en azından birkaç puan türüm daha hesaplanmış olur diyorum nasıl bir düşünce bilmiyorum ama bu sene denemek istiyorum her şeyi.
Bu arada giz sen ne mezunusun çok merak ettim. Nilcim gerçekten ikimizin de kendi mesleklerimizde atanmamız zor ama bu iş biraz şansa da bakıyor ne olacağını kimse bilemez. Biz hedeflediğimiz puanlarımızı tutturalım yeter ki .
onca sene gıda mühendisliği oku o kadar şeyle uğraş bakanlık değer vermesin pes ama bu ülke artık böyle canım ne edelim aöf bitirmen işletme mezunu olman acaip iyi bir avantaj adına çok sevindim işletme olarak atanırsın kesinlikle canım işletmeden seçersen 85 üstü alan atanıyor çünkü
canım mühendislerde düz memur oluyorlarmı yani benim erkek arkadaşım elektirk elektrnik mühendisi olcak ama onun hedefi 85 o puanla atanma olurmu oda bilmiyor bende bilmiyorum mühendis olarak atanmak çokmu zor sözlşmeli çalışıtıryor heryer ama garantisi yok bende özel sektörde çalışsın istemiyorum en azından birimiz devlet memuru olalım hayatın ne getiriceği bilinmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?