Hiç battaniye almadım henüz , bununla başlangıçç yapıyım ozaman :) çok teşekkür ederimm sayende gördüm kullandıkça hatırlarım seni :)
griyi bende çok beğendim ama kahverengi mobilyalarla uymıcağını düşünmüştüm , sende gri deyince içim rahatladı :)
Nil ;önderdiğin internet mağazadan gece yarısı da sipariş verebilirim değil mi? yoksa belirli saatlerde mi yapılıyor alışveriş :)
günün her saati verebilirsn tatlm sadece müşteri hizmetlerinin çalıştığı saatlerde işleme alınır bu her ste için böyle
herhangi bir sınırlama yok hatta bu gün sanırm nice tencere seti 250ye fln düşmş bi bak istersen
günün her saati verebilirsn tatlm sadece müşteri hizmetlerinin çalıştığı saatlerde işleme alınır bu her ste için böyle
herhangi bir sınırlama yok hatta bu gün sanırm nice tencere seti 250ye fln düşmş bi bak istersen
evet o tencere takımını almayı düşünüyorum.ama hala fiyatı 535,00 TL görünüyor.249,00 Tl olarak görünsün öyle alacağım.Bilmiyorum böyle mi olması lazım yani 249,00 Tl göstersin öyle alayım değil mi.bugün 6 mart ama hala aynı fiyat görünüyor :S
senin sayende çeyizime başlangıç yapmış olacağım .birkaç ay sonra sözüm var ve ben ...
ayy Nil 'cim aldım .inaşallah sorunsuz olur herşey :)
niloooo bana yardım et bugün öğle aramdada gezdim hep bu arada hisar çkb den şirkete bir ablaya bahsediyodum milanoyu beğeniyodum alsammı dedim oda bende var harika dedi çok zarif hiçbişide olmuyooo benmde milanom var dedi :))
bide bşicik daha şimdi annemle konuştum bir eminönü gezsisi yapcaz ama almıcaz arkadaşı sizin ordaki fabrika satışından bahsetmiş bide eminöndeki yerlerde bahsetmiş bir bakmaya gidebilirmişiz şimdilik bakcaz sonra alcaz nisan maaşında anniş alcak ama off hisar katalog yeniliyormuş bugün cevahirde bir çeyizcide sordum bahama set olmayabilir dedi off sinirmi bozuyolar haaaa
bu arada battaniyelerde yardumuna ihtiyacım var nil hatun
Eki Görüntüle 361849 Eki Görüntüle 361850 Eki Görüntüle 361851
Teker teker gel yahu
bak ben sana dedm milanodan şaşma die kullananlarda memnun..zaten bilidm benm dediğime gelicen işte ama ne diretirsn jumbo bilmem 9200modeller fln die:))
iiii gezin bi sürü fikir edin bu arada cemile mağazasına git beningi araştır gel:)
battaniyelere gelnce senin adlığın nevresmleri fln da düşünerek kullanıslıklık açısndn
ilkinin laciverti..desenli olanın gri veya pembesi diorm ben
evet evet ilk siyahmış ben burdan bakıncada gri görüyorum hülnur bitirdi linensn sitesindede kalmamış mağazada vardı kös kös baktım hee allla alla hergün cemilenin önünden geçiyodm talan ettiler orayıda hee bakarım madam coco englısh home chakre cemile yan yana :)))))))doğru tespitler yaptın desenli pembeyi alabilirim ekru sarevden almazsa çatlarım :)
8100 dü o yaaaa9200 de vardır ama en azından aklında bişicikler kalmış jumboya dair
nilooo kpss bakmadınmı ki sen bugün
canım bende battaniyeleri danışmak istiyorumalmayı düşünüyorum ama ince mi kalın mı bilmiyorum. yanlış hatırlamıyorsam sen battaniyeleri yakından görmüştün.
sence alayım mı? bu arada benim asıl istediğim minkin mor battaniyesi . mink battaniyelerin kalınlığı nasıl ? bilgi verir misin
minkn battaniyeleri kalın oluo cnm..kalın battaniyeni bencede minkten al inanılmaz kaliteli..
ama inceler de çok gerekli linenste ben hiç kalın battaniye göremedm bence resmdekiler de kesn incedir..
ben desenli olanı seviorm hani kızlar düz renkleri gösterio ya bide desenlisi var o çok hoş..minkten sade renkte linensten de desenli alabilirsn yatak örtüsü gibi bile kullanabilirsn çok hoş olur bence..
bencede öyle yap livacm güzeller bencede çokcanım çok teşekkür ederim. o vakit mink mor battaniyeyi linens gri veya pembe desenli battaniyeyi alayım
kolay gelsin canım iyi çalışmalar
nilcim sana danışmaya geldim tatlım:) homebravoya korkmazın seramik tencerelri gelmiş:) tek tek satılanda var natura serisi, set olarak satılanda var.kafam çok karışık.delimano markası var birde onun setide yaklaşık korkmazla aynı fiyat.hangisi daha iyi bilmiyorum.yada diyorumki 100-200 fazla verip hisarın seramik setinimi alsam? yardım edermisin tatlım?
bencede öyle yap livacm güzeller bencede çok
demek sonunda satışa çıkmış..smdi ben kendim korkmazn bu seramik natura serisini çok beğendm cnm zaten herseye bi sürü para harcıoken en azından tavalara fln servet ödemiym ama yinede kaliteli bşi olsn dediğim için tercihimi bu naturalardan yana kullanıcam hatta pilav tenceresi olarak bu tencerelerden alıcam bi tane..delimanonun da iyi olduğunu uydum araştırıoken ama korkmazları kendi elmle incelediğimden midir nedir onlara daha çok ısındm..hisarı da marka olarak çok seviorm ama dedim ya tavaya da o kdr para vermek istemiorm kaldı ki aldığımız bi çok seyi bile kullanamıcaz öle..hisar çelik üreticisi ama seramikte bence dandik bişi üretmezler..yine karar senn ama bana sorarsan tabiki korkmaz daha mantklı gelir..ilerde aşındığnda eskidiğinde yenisini alırm diormtencereler ömürlk kullanılıo ama tavalar öyle deil bence bi süre sonra deforme olucaklar nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?