Nil Çeyizi:))

yok gülçin bi mail gelmemiş..

evt cnm gidicem su an araştırma yapıorm mayıs gibi yazılabilirim

Sanırım buldum cnm nasıl göndereceğimi... İlk mailde 8 part gelecek, şu an yükleniyor. Bitince sana haber veririm bir bakarsın geliyor mu diye... Gelmişse devamını yollarım :)

canım ben zamanında 2006 daki puanımla atanmadım bende daha az puan alanlar şimdi memurluk yapıyor çoluk çocuğa karıştılar mutlular bizim e olcağmız bellimi geliş gidiş saatimiz olsun ben sana diyim ingilizceden önce sizin sınav temmuzdaidi herhalde bir kendnini dene kas biraz canım belki olur bakarsın ben yapabilceğne inanıyorum ingiliceye zaman ayırcağna temmuza kadar kpss hadi temmuzdan sonra ehliyet ve ingiliceyi ayarla bence böyle yap canım

kızlar kahvaltımı yaptm ve artk karşısınızda çok fena gaza gelmiş bir kpss adayı varr
gecen yıl giricem die çalıştığım çıkardığım notlarmı da alıorm ve bi süre kendimi inzivaya çekiormm..
benm mat ve geo süperdir şimdi girsem full çekerm o yüzden çoğrafya ve tarih ve anayasaya ağırlık vericem..ezberm iyi latinceden dolayı umarm başarabilirim..amacım atanmak deil iyi bi puan almak su an için.. tarih 1 mart hedef 95 herkese ii çalışmalar sakın beni göremeyip panik yapmayn ara ara girer bakarm neler yapıosunuz die ..öpüldünüz çok:***

Son düzenleme:

yok be güzelm yanıcanı kırılıcanı sanmıorm zaten garantili 100 yıl..bişi olsa değiştirirler..annemn pazardan aldıkları bile taş gibi 10 yılı geçiktir kullanıorz
siyah ve gri dersen gri derm bendee

canım biz kursta tarihi ve anayasayı bitirdik.. sana yaprak testlerden yollayabilirimm çözmedimdi ne kadar çalışkan öğrenciyim

yuhhh bu kadar çabukta gaza gelinmez heee ahahaha

kuzum ben cumartesi pazar 2 gün ful sevdicekle video izledik msn de hem gördük birimizi telden tarih sorulaarı çözdük ve osmanlıya kadar geldik hep video izliyoruz

benimde anayasa coğrafya tarih ful 55 net garanti şimdi mattan 15 net yapma hedefindeyim sevdicek haziranda mezun olunca bana mat anlattcak herhalde yaparım diyorum canım

ihtiyaç ve data yayınlarını tavsiye ediyorum ihtiyaçın matı çok kolay die bana iyi geldi canım muhakak kitapta al sevdiceğimin arkadaşı kpss seti aldı bizim içinde çoğlattı cd leri şimdi banada yollucaklar ben hep evde akşamları video dinliyorum uzun zamandır

çalışalım kpss topikinede dahil edelim hergün takip edelim kaç ünite bitirdiğimizi

canım biz kursta tarihi ve anayasayı bitirdik.. sana yaprak testlerden yollayabilirimm çözmedimdi ne kadar çalışkan öğrenciyim

hehe saol cnm ben de geçen yıl kiaplarımı almıstım bi süre çalıştm ve bıraktm..yediiklimdn çalışıorm bende elmde özetlerm var anayasa da ilk üniteyi bitirdm su an genel hukuk kuralları fln birazdan test çözücem geçen yıl yaprak test alıp çözmemiştm bu yıla saklamıstm..
gizim birbirimizin tam tersiiz desene benmde sözel iyi deildr ezberime güveniorm bi tek ama anlayarak gidiorm su an..
kaynaklarım yarm kalmıstı bitiriym son 3 ay kala yeni kaynak alıcam ve full test çözücem...ben gaza geldim mi çok sıkı çalışırım kızzaaaaammmm
5 dk ara verdm arada gelir gelir giderm..
gülçin senin mailleri de bekliorm kuzum ingilizceyi de elden bırakmıcam..kpss sonrası bu yaz ingilizce forewer o derece

gizim telefona yeni baktm da msjını yeni gördüm ahahaha:))))
yaa hiç bi zman ben sağlıklı program yapıp da çalışmadm ki kuzum..uzun zamndır bişeylerin beni gaza getirmesini bekliodm zaten..dün gece minik gizle yatakta konusurken birbirimizi gaza getirdik asıl sabah uyandığımda ing kurslarını sayıklıodm:d
gecen yıl bu zmanlar bi gaza geldim ki çoğrafyayo bitirdm tarihte yarıya geldim anayasa da da yarıya gelmiştm 2 ayda sular seller gibi..bişeye başlayınca kararm yoktur benm:))
smdi gecen yıl çalışmıs olduğum için o kdr kolay ilerlio ki..kpss topiği demişssin o da ne ki onunda mı topiği varmıs:))))
ben çeyiz topiğimden yürütücm bu süreci

kuzu kpss topikinde berfininde açtığı birtane güzel topik var orayada bakabilirsin cancagzım

ben videoları izliyorum kitaplara pek bakmadım sevdicek elektrnik kitap alcam kupon biriktirip mat çalışıyorum sadece tarihtende bilgilerimi kpss topikine yazarım kpss kadınlarklübü yaz çıkıyor canım paylaşım alanı sırf 1 topik yok topikler bvar

bende planlı çalışırım o topikte mesela herkes planlı bitiryoo ünitesini ben şimdilik sevdicekle çalışıyorum oda plansız ama ben yinede kendi adıma plan yaptım bir tek matematik olsun bana bişi olmaz diyorum onu yaparsam bu yaz atanmış olcam hemde 80 geçersem inşallah

inat etme kendine kpss paylaşım süreci die topik aç beraber yürütelim yevrum orda çalıştığımız yerlerden önemli bulduklarımızı yayınlayalım nilooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…