nilim ingilizceyemi gitcen?
yok gülçin bi mail gelmemiş..
evt cnm gidicem su an araştırma yapıorm mayıs gibi yazılabilirim
neye gidersen git wall streete gitme:)))
bi deneyelm gülçin olmassa indirirz artk yapcak bişi yok..o adamın videoları izledm ben daha izlerken şakıyodum sanki..tercümesini okumadan ing anlamıstm neler anlattığını:))
bana da öyle gelio sanki bu hafta ayarlayıp görüşebiliriz gibi gelio gizim önümüzdeki hafta sonu olabilirrrrr
zaten kpss 2 yılda bir geldiği için bu yıl girip sağlam bi puan almak istiorm öğretmenlk bi hayal biliorm ama biyologluğa zorlcam sanki oda çok büyük ihtimal deee( en azındn kenarmda bi kpss puanm dursn dorm her an olmadık yerlerden atamalar çıkabilio..hiç olmadı 4001 memur olurm gittiğim geldiğim saat belli olur diorm..devlet işi gibisi varmı yaw
ama ing benm için çok şart su an ing olsa en az aylık geliri 3-4 binlk olan bi işim de olabilirdi..ehliyetm olsa düşünmem reprezant olurdum mesela..
yani hep önümde engeller ama bu engelleri ben yaratıorm farkındaym..hala yüksek için ales puanm geçerli 3 yıl kaldı 1,5 yıl..uds de iyi yapsam yükseğe de başlardm gibi..
hep bunlara bahane atakanı düsndm ama o hiç engel olmadı zaten bana hep destekti ben kendi üşengeçliğimden işte
Hisar Nice Tencere Seti Tencere Grubu firsatmagazasi.com
nil sarı bitmiş gri ve siyah var hangisi daha şık acaba:S
Ben de gri ya da siyah diyorum :) Ben gidip yakından renklerine bakacagım.Aslında kulpları sadece çelik olanlar daha kullanışlı.Çünkü bunlarda kulpların yanma,kırılma derdi var.O yüzden de tam karar vermiş değilim
Canım sende mi gidiyorsun yoksa bende oraya gidiyorum ve hiç memnun değilim ya(
kızlar kahvaltımı yaptm ve artk karşısınızda çok fena gaza gelmiş bir kpss adayı varr
gecen yıl giricem die çalıştığım çıkardığım notlarmı da alıorm ve bi süre kendimi inzivaya çekiormm..
benm mat ve geo süperdir şimdi girsem full çekerm o yüzden çoğrafya ve tarih ve anayasaya ağırlık vericem..ezberm iyi latinceden dolayı umarm başarabilirim..amacım atanmak deil iyi bi puan almak su an için.. tarih 1 mart hedef 95herkese ii çalışmalar sakın beni göremeyip panik yapmayn ara ara girer bakarm neler yapıosunuz die ..öpüldünüz çok:***
kızlar kahvaltımı yaptm ve artk karşısınızda çok fena gaza gelmiş bir kpss adayı varr
gecen yıl giricem die çalıştığım çıkardığım notlarmı da alıorm ve bi süre kendimi inzivaya çekiormm..
benm mat ve geo süperdir şimdi girsem full çekerm o yüzden çoğrafya ve tarih ve anayasaya ağırlık vericem..ezberm iyi latinceden dolayı umarm başarabilirim..amacım atanmak deil iyi bi puan almak su an için.. tarih 1 mart hedef 95herkese ii çalışmalar sakın beni göremeyip panik yapmayn ara ara girer bakarm neler yapıosunuz die ..öpüldünüz çok:***
canım biz kursta tarihi ve anayasayı bitirdik.. sana yaprak testlerden yollayabilirimm çözmedimdine kadar çalışkan öğrenciyim
gizim telefona yeni baktm da msjını yeni gördüm ahahaha:))))
yaa hiç bi zman ben sağlıklı program yapıp da çalışmadm ki kuzum..uzun zamndır bişeylerin beni gaza getirmesini bekliodm zaten..dün gece minik gizle yatakta konusurken birbirimizi gaza getirdik asıl sabah uyandığımda ing kurslarını sayıklıodm:d
gecen yıl bu zmanlar bi gaza geldim ki çoğrafyayo bitirdm tarihte yarıya geldim anayasa da da yarıya gelmiştm 2 ayda sular seller gibi..bişeye başlayınca kararm yoktur benm:))
smdi gecen yıl çalışmıs olduğum için o kdr kolay ilerlio ki..kpss topiği demişssin o da ne ki onunda mı topiği varmıs:))))
ben çeyiz topiğimden yürütücm bu süreci
çalışkan gelinlerim benim
hem kpss hem çeyiz hazırlıklarıişiniz çok zor süper gelinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?