Nil Çeyizi:))

sorma gunnurcm ya bizde gıdayla bir çok ortak ders almıstık doku kültürü gibi vs o kdr zahmetini çek zar zor oku yetmedi bide atanama kafayı yicem valla(
kendi bölümümü de geçtm artk memur olsam bana yeticek zaten sonrasnı da düşünmek istemiorm..biyologluk sartlarını görünce kafayı yiyesm gelio:)) cillop gibi meslek ve sartlar var ama olamıosn işte şaka gibi yeminlennnn

canım erkek arkadaşım söledi bana sözleşmeli memurun iyi birşe oldğnu hatta ondada tercihmi ne yapılıyormuş yanlışmı biliyorum bana dediki ben memur olarak atanırsam sende sözleşmeli tercih edersin dedi, canım sözleşmeliler içinde bir tercih sistemi varmıdır.

hatta sözleşmeliler çoğu zaman daha iyide kazanıyormuş benim babam üst derece memur emeklisi sözleşmeliden ziyada devlet memuru olmamı çok istiyor onların hayat standardı memur olarak çok iyidi benimde garanti altında olmamı istiyor annemde babamda memur emeklisi ve gerçekten şartları iyidi onların canım

inşallah girer ve atanırız kızlar

Canım benim zaten aldığımız puana uygun hangi kadrolar olursa tercih yapacağız. Sözleşmeli memurlukta da genel şartlar aynı normal memurlukla. Yine garanti altındasın hatta sonradan kadrolu bile olabiliyorsun. Bizim yakın ailede kimse memur değil o yüzden şuana kadar çalışma şevki gelmedi heralde özel sektörde direttim. Memur zihniyerinden nefret ediyorum aslında ama hayat bizi buna itiyor. Haketmediğin maaşlar, iş saatleri vs derken çok para istemiyorum diyorsun bir yerden sonra az olsun düzenli olsun :)) Şuan Allaha şükür işim çok iyi ve rahat ama ilk iş deneyimim bir faciaydı. 6 ay orada nasıl çalıştım kendime hayret ediyorum bir insan gece 12 lere kadar çalışıp ertesi gün 8 de nasıl iş başı yapabilir düşünsene ! Memur olmayı körelmemek için istemiyordum çok tembelce geliyordu ama yok anam yok özel sektörde çok çok hırslı olmanın manası yok. Ben aileme, kendime zaman ayıramadıktan sonra ayda 5 milyar verseler çalışmam gece gündüz.

ayh ilk bölümü bitirdm tstlerimi de çözdm geldim kızlar bir havalıyım ki sormayn
günnurcm sana sonuna kdr katılıorm inan bende senin gibi düşünüorm..gecem gündüzm belli deil su anda yani gece kapanışa kalıosn sayıma kalıosn bilmem indrme kalıosn:s
kalıosn da kalıosn yani yönetici olmadktan sonra bi anlamı yok mağazada çalışmıs olmanında..kendimi geliştirmek için çok zamnım olucak die girdm devam ettm takılı kaldm:S
halbuki bu işimi fırsata dönüştürmem gerekirdi bu zmana kdr..ne bilm bi sürü zamnım oluo..maaşm da bana hayli hayli yeterdi bu kdr alışeriş tutkum olmasaydı..zaten uzun zmandır çeyize ara vericektm bence şu an doğru zman..yazın kldığım yerden devam ederm artk:d

aferin nil yaa bu gazla bi konu değil tüm konuları bitirirsin sen. banada gaz verinde kursa gideyim ne mezunusun ne iş yapıosun canım bu arada?

aferin nil yaa bu gazla bi konu değil tüm konuları bitirirsin sen. banada gaz verinde kursa gideyim ne mezunusun ne iş yapıosun canım bu arada?

:)) önemli olan tüm konuları btirmek deil sindire sindire emin adımlarla ilerlemek cnm..ben biyoloji mezunuym atanmam zor ama yüksek puan alıp farklı branslarda da sansımı denicm hiç olmadı düz memurluk istiorm artk..smdi stradivariusta çalışıorm part time olarak bi süre sonra fulle geçicemi söylüolar ama ben garanti bi işim olsn istiorm artk

canım inan yönetici olacaksan eğer özel sektörde çok hıslı ve arkandan çevrilen oyunlara hazırlıklı sen de en az herkes kadar oyun çevirebilen biri olmalısın ki kamuda da var ama en azından sana zararı dokunamayan şeyler oluyor genelde ayağını kaydırmak için çok daha fazla uğraşılması gerekiyor. Şuan Gıda Mühendisi olarak İşletme Yöneticiliği yapıyorum memnunum da işimden ama nereye kadar. Bir ömür böyle geçmez yarın öbür gün evlenince şehir ve iş değiştirince aynı şans devam edecek mi? Hayat şartları çok zor her zaman bu kadar genç ve dinamik olmayacağız. Allah yardımcımız olsun.

Çok haklısın günnurcm söylediklerine katılıorm en azından elimden geleni yaptığımı da bilmek istiorm..su an için genciz herseyn altından kalkabiliorz ama su anki işim ilerde evli birinin yapabileceği bi iş deil malesef..zaten çoğu zmn yaptıklarnda görülmüo taktir edilmek die bişi yok onu geçtm çoğu zman hakettiğin yerde de olamıosun..
doğru yerde yanlış insanlarla çalıştığmın farkındaym çoğu zman bizim şirket çok iyi ama sen yer edinebilmek için elinden de gelenin de fazlasını yapmak zorundasn..o kdr yıprattıktan sonra ne anlamı varki..
su an düzenli bi işim olsadydı bu evlilk sürecimiz bile çok değişik olurdu eminm..ilk tercihlerm çorlu tekirdağ tarafndan olucak aşkıma yakın oluyımm olmadı zaten o mecbur ista gelicek ama bende onla orda yaşamak istiorm arada bir gidiorm onda bile seviorm yaşadığı yeri..hayırlısı dielm ümidimizi kaybetmeyelm

canım ben hırslıyım ama bu hırs beni malesef yaşlandırcak herkes iyi yerlere gelceğmi düşünüyoo ama işte annem babam memur maaşıyla bana kardeşme kendlerne ev yaptılar sabit gelirleri vardı belki kredi ödediler ama yaptılar ev sonuçta ben özel sektöre iyi kazansam bile tükeniyorum

ben 2 sene boyunca yazılım projesinde test yaptım 2010 hazirandan 2011 hazirana kadar cumartesileride çalıştım haftaiçi son vapurla eve döndüm ayda normal mesaiden ek 120 saat fazla mesai yaptım sonuç 23 yaşımda yıldım cidden özel sektör sömürüyor ben nefret ediyorum, memurlukta yatmıcam babam en üst memur emeklisi oldu şu anda siyasi kariyer yapıyo hukuksal tüzükleri avuktalar gibi biliyor bende babam gibi bilgilerimle biryere gelicem memur olup sıradanlaşmıcam memur olup körelmezsin tembel bir insan değilsin doğana ters olur körelmek bence

benim ailemde herkes memur çevremde mahallemde herkes annemin çocukluk arkadaşı lise bitince hepsi belediyede devlet memuru olmuş annemde babamla öyle tanışmış herkes belediyeden biribiryle evlendi doğal olarak memur ama biraz maddi manevi yönden farklı birşey geçirdik yani standart memur değildi burdakiler aillerinden şanslılar canım ama cidden hayat garantimiz vardı şu anda benim garantim yok annemin babamın arkamdan durmasınıda istemiyorum kendim yapmak istiyorum birşeyleri hep kendi burnumun dikine gittim keşke gitmeseydim ama günd 6 saat yol gidiyorum 3 sabah 3 ve artık malesef bu istanbul şartlarından yıldım uzaklara gitmem için kpss şart

ayyy ne uzun oldu niloooo affet beniii iç döküş oldu bu senin sayfana döktüm içimi

vayy kpssciler sizi

günnur benim ev arkadaşım da gıda mühendisiydi öğrenciyken 92yle maraş merkez tarım il müdürlüğüne atandı. olmıcak bi şey değil zaten matematiği türkçeyi fullersin sen kursa da gidiyormuşsun. memurluk da olur tabii ama umarım mühendis olarak atanırsın isteidğin yere.

elektirik elektronikçiler 85le atanamıyor gizim sevgülünün de 90lara dayanması lazım. geçen sene arkadaşın nişanlısı gene 92yle maraş il özel idareye atandı.

başkaa he nilcim sana da kolay gelsin senin işin en zoru yavrum bol şans. biyolog alıyolar mı onu bile bilmiyorum :/ bu arada ben biyoloji öğretmeniyim senin de sayısalın iyidir muhakkak biz daha şanslıyız sözelcilere göre. ben 2009da girmiştim sınava güncel konular ve vatandaşlık baya zordu o sene. dersaneye gitmiştim imkanınız varsa tavsiye ederim orda stratejileri öğreniyosunuz ne çıkar nasıl çıkar falan. ben sınavda kaç soru olduğunu bile bilmiyodum dersaneye yazılmadan önce o kadar vahimdi durumum yani

bol şans hepinize :**

en sondan başa doğru başlıyorum bende duydum strateji sevdiceim mat stratejisi kalıp sorulardan bahsetti dersanelerde hiç mat bilmeyen biri bile anlayabiliyormuş bende haziran gibi sadece mat için gideceğim canım dersaneye gitmek bende istiyorum

aaaa sen biyoloji öğretmenisin kaçla atandın 95 le felanmı en zor alımın olduğu alanlar yahuuu

ne 90 mı aman alllahım yahuu onun alternatifi yok müh olarak atanmalı offf yaa tarih sevmiyo ama beyni felaket zehir hiç bişiyi unutmaz biyolojiden nefret etmesine rağmen öss de son 1 ay biyoloji kitabı çözmüş ve ful yapmış sözeli yapamıyo ama bakıncada 1 gün kassa bile yapıyo ezberlemiyorda beynine kaydediyor unutmuyor ilginç ama 90 zor ihtimal anayasayı sevdiremedim ben offf offf bende gayet rahat davranıyordum ona biraz sıkmam gerekicek psikolojik baskı yapcam çok çalışssın diye

88le atanmıştım o sene. önce sözleşmeli 3 ay sonra da kendi okuluma kadrolu. hala da aynı okuldayım mühendislerin puanlarının hepsi çok yüksek canım ya sayısalcı oldukları için onlarda 85 hiç bi işe yaramıyor. başka bi arkadaşın eşi inşaat mühendisi çocuk 85 aldı tercih bile yapamadı sıralamada çok gerilerdeydi çünkü :/

bak sözel sevmiyo ama öyle okuyarak yapabiliyosa tarihle anayasayı son aylara bıraksın. coğrafya diğer sözellere göre daha zevkli ona bakabilir seviyosa. ben çok çalışmamıştım sadece dersaneye gittim işte ordan verdikleri kitaplardaki soruları çözdüm son haftalarda da yediiklimin denemelerini çözmüştüm. bu iş çok çalışmaya bakmıyo zaten bizim sınıfa iki günde bir kitap bitiren bi ruh hastası vardı sınav sonucu 86 geldi kıskıskıs ben onun yarısı kadar bile çalışmamıştım oysa

canlarm bu günlk kpss çalışması fossss benm içinn:d ama iyi bi nedenm var aşkımın yanına gidiormmmmmmmmm
anneme söyledm bu gün ben atakanın yanına mı gitsem acaba çok sıkılıorm evde zaten biraz da hastaymıs ben daha yeni kalktm hastalıktan bağışıklığım vardır hastalanmm yanında dedm..eh ii madem git dedi birazdan duşa giricem yola çıkıcam acaba söylesemmi söylemeden sürpriz mi yapsam bilemiorm
annem söyle de başka bi yere gitmesn dio ama gitmez zaten biliorm..iyileştiricem bakalm aşkımı
pazar akşamı dönücem kızlar iznim o zman biti..ö yarn o işe gidince öğlen gelicek o zmana kdr girerm bende nete özleyn beni çok..gitmeden soru da çözcem akşma daha çok zamn var kpssyi elden bırakmıs deilm
aqualycm valla meslektaş çıkıcakmısız nerdeyse ne güzel sen başarmıssın inşş bize de nasip olur..gizim seni seviorm mua

nilcim mrb :) önceki sayfalarda kuzey güneyde geçen bi battaniye vardı ? sen onu bulabildin mi bulduysan nerde buldun acaba :) çok güzel yaa bayıldım battaniyede almadım henüz bulursam süper olur

nilcim mrb :) önceki sayfalarda kuzey güneyde geçen bi battaniye vardı ? sen onu bulabildin mi bulduysan nerde buldun acaba :) çok güzel yaa bayıldım battaniyede almadım henüz bulursam süper olur

Canım Nil yok bugün.Ben onun menajeriyim O battaniye linenste satılıyor fakat daha stoklara gelmemiş

Canım Nil yok bugün.Ben onun menajeriyim O battaniye linenste satılıyor fakat daha stoklara gelmemiş

slm kızlar :)) çok hoşsunuz yha:)
duygucm cvbı vermiş zaten ben yokken internet satışı yok su an ama bence mağazalarda vardır linens e mağazadan modeli bulabilirsn ismini mağazada sorarsn cnm

slm kızlar :)) çok hoşsunuz yha:)
duygucm cvbı vermiş zaten ben yokken internet satışı yok su an ama bence mağazalarda vardır linens e mağazadan modeli bulabilirsn ismini mağazada sorarsn cnm

çok teşekkür ederimmm :) bugün galeria linens mağazasına gittim gri ve sütlü kahve gibi olan renklerin çift kişiliği vardı .. %50 indirim vardı 75 tl sizce nasıl ? Bi de biraz ince geldi bana daha kalınlarıda var ama ince olması daha mı iyi ? Mobilyalarım koyu kahve olucak açık renk olan daha iyi olabilir ama nevresim takımlarım pembe ağırlıklı olduğu için gri olan çok hoşuma gitti .
Çok kararsızımmmm :)

kızlar erkek arkadaşmn yanındaym o yüzden pek girmedm..
ince olduğunu bende tahmn ettm ama bence inceler de kalınlar kdr kullanıslı benm de 2 ince 1 kalın var..zaten ev çok soğuk olmadığı sürecer sorun olmaz bence..griden yana kullan cnm tercihini bencede hem pembelere uyar hemde mobilyalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…