Nil Çeyizi:))

Nil; homebravo sitesinden alışveriş yaptın mı?önerebilir misin yani?bir de fiyatlar nasıl sence? bakamaya fırsatın olursa tabi

fiyatlar zaten korkmaz resmi satış sitesi olduğundan standart cnm hatta belki başka sitelerde dhaa ucuza da bulabilirsn daha pahalıda..ben o siteden tava tencere kesme tahtası alıcam cnm bi ara ama smdi deil..kızlar alışveriş yapmıstı baya memnun kalmıslar zamanında ve güzel paketlenmş sekilde gelmiş öyle dediler
naptn tencereler yolda mı bakalmm

tenecrelerden haber yok :) aramam gerekiyor mu?bir de kaç günde gelir acaba?çook heyecanlıyım :) o siteden çbk almak istiyorum önerir misin?uygun gibi geldi :S 89 parça olanlardan misafir için düşünüyorum.bir de hangisini önerirsiniz model?

Canım benimkiler çoktan geldiler ve ben çok begendım çok kaliteliler.Mail adresine takip nosu yollamıslardır ondan bakabilirsin

aslında haklısın canım bi tencere setine okadar para çok çeliklerdeki gibi garantide yok.hem korkmazda çelikte çok iyi seramiğide fena değildir diye düşünüyorum. bende iki tencere bir tava belki birde wok tava alırım diye düşünüyorum.hatta fırın kaplarıda hoşuma gidiyo ondandamı alsam acaba:)

canım ben homebravo adlı siteden alışveriş yaptım çok memnun kaldım. cezve takımı,bıçak seti,kesme tahtası birazda ıvır zıvır aldım güvenerek alışveriş yapabilirsin canım.

Canım benimkiler çoktan geldiler ve ben çok begendım çok kaliteliler.Mail adresine takip nosu yollamıslardır ondan bakabilirsin

sağol canım.baktım sanırım şubede beklemede.ilçedeyim o yüzden geç gelebilir beğenmene sevindim :) hayırlı olsun.ben yeni başladım çeyiz alışverişine sağolsun Nil 'in sayesinde aldım bunu da :) ee başka ne alınabilir kızlar düdklü var yarın indirimde 149,00 Tl .nasıl? alayım mı sizce? çünkü hiçbirşeyim yok henüz ....

Canım ben o düdüklüden değil de fisslerden almayı düşünüyorum.Bir tane de eski tarz düdüklüm var.Onu pek kullanmam ama rahmetli büyükannanemin hatırası,o almıstı.Sen begendiysen alabilirsin ama canımm

fissler in farkı ne ?ben de alayım ondan o zaman :)

bence fissler marka al.onun fiyatı 260tl civarı indirimleri takip et.hepsiburadan almıştım ben.patlama rsiki en az olan düdüklü o

sağolun kızlar.aklımda o zman bu siz de kampanyaları olduğunda yardımcı olursunuz diye düşünüyorum :)kızlar çbk takımı almam da gerekiyor.ne önerirsiniz ve hangi site :) ne bileyim yorumlarınızı bekliyorum

slm canım hepsı cok guzel ıyı gunlerde kullan ınsalah

bısey sormak ıstıyorum, sıyah masa örtünü nerden ve kaca aldın, benım yemek takımı yalzdızlı fılan cok hos durur dıye dusundum

slm canım hepsı cok guzel ıyı gunlerde kullan ınsalah

bısey sormak ıstıyorum, sıyah masa örtünü nerden ve kaca aldın, benım yemek takımı yalzdızlı fılan cok hos durur dıye dusundum

merhabalar nilim burda yok hemen cevap vereyim

bernardodan aldı ama şu an için ben hiçbir bernardoda göremiyoum o masa örtüsünü üretimden kaldırmş olabilirler nilde peçetelerini felan hep başka bernardo mağazlarından gettirdi

canım sagol cok begendım ıkınızde guzel gunlerde kullanın..

İzmir Forum Bornova Avm deki bernardo da var aynı masa örtüsü ama peçeteleri var mı dikkat etmedim :)

ben ıstanbuldayım canım, bernado yakın bana aksam bı bakcam. kadınlar gunu bugun eşım hedıye alabılır

sıyah masa örtüsü ıstıyorum

ya harika bir çeyiz güle güle kullanın:)

Herkese slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
daha yeni gelebildm eve hemen okudum topiğimi de imkanlar dahilnde cevaplıyıciiiimmm
cnm tencerelerin bence kargoya verilmiştir bu zmana kdr upsten sana gelen maille takipte ol..eğer seni adreste bulamazlarsa senin subeden alman gerekebilir aksi taktirde geri gönderiolar aman dikkat:)
bence çkblar çok uygun o sitede bende ordan aldm milanolarımı..mercury ve milano arasnda çok kaldım ama en sonunda milanoda karar kıldm..rio modelini de düşünebilirsn ama bana sorarsan yine milano derm
aynen bende 2 tava bi wok tava ve bi tencere alıcam cnm listem arasnda varlar..fırın kaplarını bilemiorm ihtiyacm olursa ilerde alırım çünkü gizimn bana hediyesi 2 tane ekose desenli fırın kabım var smdilk bernardodan:) yanaklarını sıkıormmm gizim burdannn
fissler in farkı ne ?ben de alayım ondan o zaman :)
haticecim hisarın düdüklüsünüü kullanıp memnun olanları okudum ben forumda düdüklü alıcam zaman araştırmıstm baya..çalışma prensibini bilmediğim için bildiğimiz clipsolar gibimidir yoksa eski usulmüdür o konuda seni yanlış yönlendirmek istemem..bnde fissler aldm vitavit comfort modeli..fisslern özelliği hiç bi şekilde patlama riski yok sıfır..ben çok korkarm düdüklüden o yüzden bunu tercih ettm yrıca pişirme süresi çok kısa sebze yemekleri 3-4 dk içinde et yemekleride 7-8dkda oluomus forumda fissler kullananlar konusunu okursan tecrubeyle sabitlemişler..
benmkinin özelliği içerisinde bi metal hazne var onun altında ve üstünde olmak üzre 2 farklı yemeği kokuları karışmadan pişirebiliosn..haslamalar fln mükemmel oluormuss..fiyatlarına gelince çok çeşitli lt özelliklerine göre değişio 3,5 lt..4,5lt ve 6tl gibi seçenekleri var ben 4,5 tercih ettm çünkü çok büyük olmamasını her an elimn altında olmasını istedm çnkü her gün kullanmak istiorm bu kdr tencereme rağmen
ben en plus mağazasından almıstım çok kazık bi mağaza olmasına rağmen elektroniklerde ve düdüklülerde zaman zaman indirmler yapabiliolar..299 tlye aldm 10 taksitle..normalde blue point modelinin 3,5 ltsi bu fiyattaydı( benmkinin bir alt modeli oluo hazne bölümü yok) benmkinin bi üst modeli de var sanırm premium edition gibi bişiydi ama artk o kdr da olmasn dedm
umarm düdüklüler hakkında bu kamuoyu açıklamam senin için faydalı olmusturrrr
edit:inanıormki çok güzel bi çeyizin olucak cnm
bu fincanlar nerede satılıyor acaba harikalar:)

öncelkle çok tşk ederm herseyimi de beğenmişssiniz çok mersi
ben o kupaları migrostan almıstım ama gecen yazdı sonrasnda çok soranlar olmustu onlar içinde baktm ama benm baktığım markette yoktu belki başka subelerde bulunablir:26: fine casa markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…