aynen cnm bende sana cvp veriodm tekrar ama kendime göndermişim msjı süresini bekliodm..
sende benm gibi düşünmüşssün demekki gelnlk konusunda..eğer kendisi çok beğendiyse onun için en güzel gelnlktir zaten..mutlulukla giysn inşş..
ayy forewer newin yeni modellerine baktm mağazada da benm elbise hala gelmemiş bi tane daha beğendm onunda posterini yapmıslar vitrine o da daha gelmemiş ama yakında gelicekmiş telimi fln bıraktm zaten karşı mağazamız çocuk gelince uğrayıp söylicem dedi..
galiba o mağazadaki ürünlern varlığı yokluğu pek belli olamıo çnkü bi ürün gelince o bitince bi daha aynısında gelmiomus..ne bilm bedenini görmedm bi kaçının dedm ne zman gelir gelmez bunlar hikayeler seklinde gelio dedi nası yani dedm elbiseninde hikayesi mi olur:))
yani bir seri bi hikayeye göre geliomus ne bilm kır hikayesi merasim hikayesi parti hikayesi gibi bişi heralde..sizin beğendiğiniz modellerin hepsi bi hikayeye ait gibi çok benzerler..bir kaç ay içinde gelir dedi her gün aşındırırım artk o mağazayıda:)))
aynen cnm gelirse kaçırmam..Evet cnm sonuçta zevkler tartışılmaz, gezerken ben hep dantelli zarif modellere gittim o daha kabarık seviyor prenses modellerini. Bu arada forever new ben de çok beğeniyorum facebook sayfalarından bakıyorum arada ama mağazasına gidemedim malum b.düzü tarafında yok en yakın bakırköy sanırım sen beğendiklerini bana da yollar mısın cnm çok merak ettim...Eminim senden kaçmaz gelirse anında kaparsın ztn karşı mağaza da :)))
cnm bu gün aynı soruyu haticede sormus kopyaladm aynen:)nilcim ben sana danışmaya geldim yine:26: hisardan çkb takımı istiyorum.şu fırsatmağazasındaki fiyatlar baya uygun.sendemi ordan almıştın canım? birde mercury mi milanomu? saten mi parlak mı? akıl ver bana canım
nilom korkmazın sitesindeki seramik tencereler satışa girmiş canım ben alcam galiba 1 adet bakalım birazdan evimisterden tava sipariş vercem
gizimmmmm nbrrrrrrrrrrrr:)))
naptn aldın mı tencereleri?? bide sizin su west wing noldu ya geldi mi ürünler mrk ettm
Gecikme gecikme deyip duruyorlar ne oldugu belli değil
hadi bakalm siparişler yalan olmasnda ulaşssın inş:))
ben gelmemesine ne sevdnm ne üzüldm tuhaf bi hale soktular beni:))
ne çektiler parayı ne iade ettiler bide ondan kaynaklanıo sanırm:)
ayy bişiler yiyip bu gün kendimi deneme sınavı yapmam lazm kızlarrrrr...matematik ve türkçem için sadece deneme çözüciiiiimmmmmm
sizin kpss ne alemde bak gelnce teker teker rapor istiormmmmmsalmayn ona göre
Bende tarihin son ünitesindeyim bugün onu bitireceğim.Coğrafyayı bitirdim.Vatandaşlıktanda küçük cep kitapçığı aldım ara ara onu okuyorum.Tarihi bitirip yeniden başlicam.Cografyadanda tek sorun madenler,termik santraller.Onları ezberlemem lazım.
Bu arada bugün bunları aldım.Battaniyem tek kişilik ama
Eki Görüntüle 363963 Eki Görüntüle 363964
İkisine 130 tl ödedim.Çeyizlerimizin ortak parçaları
güle güle kullan cnm evt ortak olmus çok da güzel olmus kii
ben daha 1 martta başladm çalışmaya bir hafta oluo, anayasadan başladm bende gecen yıldan tariih ve çoğrafyayı yarıda bırakmıstm smdi en baştan başlamam gerekicek daha çok başlardaym yani:S
Canım bende gelip gelmeyecegınden emin degılım,benim için de önemli değil fakat oyalamaları saçma.Biraz enteresan bir site
Bana şu maili göndermişler bugün kızlar bilmiyorum ne düşünmeliyim.
Westwing Türkiye üzerinden verdiğiniz 530719 nolu siparişinizde bulunan "Camilla" ürünlerin size teslimatı geçikecektir. Ürünlerin teslimatı 12.03.2012 tarihinde gerçekleşecektir. Geçikmeden ötürü üzgünüz.
Aynısı bana da geldi şekerim.Bende mail attım.Özür dileriz size bu gecikmeyi yaşatmak istemezdik felan filan demişler.Telefonda da bugün kargoya verecegiz demişlerdi.Ayy ne alem site yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?