Nil Çeyizi:))

Canım mesajın araya girmiş bende şimdi gördüm haklısın benimde çok içime sinmedi sanki ama yakından gördüm denedim fotokinden çok daha güzel falan deyince bir şey demedim...Bakalım hayırlısı o hep prenses model istiyordu kadıköy de falan dolaştıkta bakalım son kararı ne olacak :))

aynen cnm bende sana cvp veriodm tekrar ama kendime göndermişim msjı süresini bekliodm..
sende benm gibi düşünmüşssün demekki gelnlk konusunda..eğer kendisi çok beğendiyse onun için en güzel gelnlktir zaten..mutlulukla giysn inşş..
ayy forewer newin yeni modellerine baktm mağazada da benm elbise hala gelmemiş bi tane daha beğendm onunda posterini yapmıslar vitrine o da daha gelmemiş ama yakında gelicekmiş telimi fln bıraktm zaten karşı mağazamız çocuk gelince uğrayıp söylicem dedi..
galiba o mağazadaki ürünlern varlığı yokluğu pek belli olamıo çnkü bi ürün gelince o bitince bi daha aynısında gelmiomus..ne bilm bedenini görmedm bi kaçının dedm ne zman gelir gelmez bunlar hikayeler seklinde gelio dedi nası yani dedm elbiseninde hikayesi mi olur:))
yani bir seri bi hikayeye göre geliomus ne bilm kır hikayesi merasim hikayesi parti hikayesi gibi bişi heralde..sizin beğendiğiniz modellerin hepsi bi hikayeye ait gibi çok benzerler..bir kaç ay içinde gelir dedi her gün aşındırırım artk o mağazayıda:)))

Evet cnm sonuçta zevkler tartışılmaz, gezerken ben hep dantelli zarif modellere gittim o daha kabarık seviyor prenses modellerini. Bu arada forever new ben de çok beğeniyorum facebook sayfalarından bakıyorum arada ama mağazasına gidemedim malum b.düzü tarafında yok en yakın bakırköy sanırım sen beğendiklerini bana da yollar mısın cnm çok merak ettim...Eminim senden kaçmaz gelirse anında kaparsın ztn karşı mağaza da :)))

nilcim ben sana danışmaya geldim yine:26: hisardan çkb takımı istiyorum.şu fırsatmağazasındaki fiyatlar baya uygun.sendemi ordan almıştın canım? birde mercury mi milanomu? saten mi parlak mı? akıl ver bana canım

aynen cnm gelirse kaçırmam..
sitesine baktm ama henüz güncellenmemiş mağazada da posterlerde henüz bu var sadece beğendiklerim arasnda onları da koyarlarsa siteye eklerm..
bu biraz sade diğer beğendiğim yine buna benzio tarz olarak tülleri asimetrik kesim ve omuzdan çapraz geçio tam benm istediğim gibi..zaten bunu alırsam parça ekletip ona benzetirim ben..su an beğendiklermn hiç biri yoktu işte mağazada henüz

cnm bu gün aynı soruyu haticede sormus kopyaladm aynen:)
bence çkblar çok uygun o sitede bende ordan aldm milanolarımı..mercury ve milano arasnda çok kaldım ama en sonunda milanoda karar kıldm..rio modelini de düşünebilirsn ama bana sorarsan yine milano derm demiştm
milano bana daha şık gelio belki en sade model olduğundandır bişey benm için ne kdr sadeyse o kdr da şıktır:)
ben parlak almıstm cnm satenlerin çok çizildiğini söylüolar kendmde sahit oldm dha mağazada standında teshirde çizik çiziktiler hep kullanmadan o haldeyse bide makineye giricek sen düşün..parlaklarda çizik dahi olsa belli olmuomus..kullanıslılık açısından onu tercih ettm..satenler mat güzel ama parlaklar daha ışıl ışıl resimleri de var zaten ilk sayfada bakabilirsn hepsi calgonitle yıkanmıs gibi daha smdidennn

Son düzenleme:
nilom korkmazın sitesindeki seramik tencereler satışa girmiş canım ben alcam galiba 1 adet bakalım birazdan evimisterden tava sipariş vercem

hadi bakalm siparişler yalan olmasnda ulaşssın inş:))
ben gelmemesine ne sevdnm ne üzüldm tuhaf bi hale soktular beni:))
ne çektiler parayı ne iade ettiler bide ondan kaynaklanıo sanırm:)

Canım bende gelip gelmeyecegınden emin degılım,benim için de önemli değil fakat oyalamaları saçma.Biraz enteresan bir site

ayy bişiler yiyip bu gün kendimi deneme sınavı yapmam lazm kızlarrrrr...matematik ve türkçeye sadece denemelerden çalışıciiiiimmm
sizin kpss ne alemde bak gelnce teker teker rapor istiormmmmm salmayn ona göre

Son düzenleme:
ayy bişiler yiyip bu gün kendimi deneme sınavı yapmam lazm kızlarrrrr...matematik ve türkçem için sadece deneme çözüciiiiimmmmmm
sizin kpss ne alemde bak gelnce teker teker rapor istiormmmmm salmayn ona göre

Bende tarihin son ünitesindeyim bugün onu bitireceğim.Coğrafyayı bitirdim.Vatandaşlıktanda küçük cep kitapçığı aldım ara ara onu okuyorum.Tarihi bitirip yeniden başlicam.Cografyadanda tek sorun madenler,termik santraller.Onları ezberlemem lazım.
Bu arada bugün bunları aldım.Battaniyem tek kişilik ama

İkisine 130 tl ödedim.Çeyizlerimizin ortak parçaları

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm evt ortak olmus çok da güzel olmus kii
ben daha 1 martta başladm çalışmaya bir hafta oluo, anayasadan başladm bende gecen yıldan tariih ve çoğrafyayı yarıda bırakmıstm smdi en baştan başlamam gerekicek daha çok başlardaym yani:S

Olsun canım daha bayagı var.Ben cografyayı bayagı hallettim ama tarih öyle bir kere okumakla olmuyor sürekli sürekli okumak lazım.Vatandaslık için ise 2 ay kala başlayın ki unutmayın diyorlar bende şimdilik tam calısmaya baslayana kadar cep kitabından okuyorum.Türkçem zaten iyi ama bol bol soru çözeceyim.Matematigim de iyidir ama geometrim değil

Canım bende gelip gelmeyecegınden emin degılım,benim için de önemli değil fakat oyalamaları saçma.Biraz enteresan bir site

Bana şu maili göndermişler bugün kızlar bilmiyorum ne düşünmeliyim.

Westwing Türkiye üzerinden verdiğiniz 530719 no’lu siparişinizde bulunan "Camilla" ürünlerin size teslimatı geçikecektir. Ürünlerin teslimatı 12.03.2012 tarihinde gerçekleşecektir. Geçikmeden ötürü üzgünüz.

Aynısı bana da geldi şekerim.Bende mail attım.Özür dileriz size bu gecikmeyi yaşatmak istemezdik felan filan demişler.Telefonda da bugün kargoya verecegiz demişlerdi.Ayy ne alem site yaa

benmde en iyi olduğum konu mat ve geo cnm..abartısız bi mat öğretmeni kdr iyi matematiğim üstelk biyoloji mezunuym ama ikisini de eşit sevmişimdir hep:))
ben araya koyucam türkçeyi çok tekrar yapabilmek için sözel konualra önceden başladm..
west wing bence naptını bilmior yaw:)) umarm gelir kızlar gerçkten yok böle bi site dedirtio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…