- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
benmde en iyi olduğum konu mat ve geo cnm..abartısız bi mat öğretmeni kdr iyi matematiğim üstelk biyoloji mezunuym ama ikisini de eşit sevmişimdir hep:))
ben araya koyucam türkçeyi çok tekrar yapabilmek için sözel konualra önceden başladm..
west wing bence naptını bilmior yaw:)) umarm gelir kızlar gerçkten yok böle bi site dedirtio
niloooo kpss devam demekki canım bende akşamları bakıyorum sevgilicik kızdı son 1 haftadır hergün film izliyorduk dün program yaptı ikimzde uymak zorundayız akşamları buralarda olamıcam
bu arada minimalden pamuk saten bende alcam duygucum dekarasyon.com danmı aldın bende alcam canım inşallah güzel bişiler bulabilirim bende
nilim evimister çekimiden son kalanını kullancam ne alsam die düşünüyorum korkmazın tavalarına artık karar vermem lazım
Gizcim evet dekorasyon.com dan aldım ikisini deBir çek almıştım zaten kullandım gitti :))
bende 2 tane almıştım 2 ni burdan arkadaşa vercem diğeriylede ben bir adet saten alcam ama diğer ne alacağıma karar veremedim canım ya senin gibimi yapsam ki misafir için battaniyemi alsam acaba
Canım eksik olan neyin varsa onu al benim tek kişilik battaniyem hiç yoktu,minimal nevresimi de zaten ordan ya da burdan bir yerden kesin alacaktım.Nevresim 154 tlydi 46 tl lik bir şey alacaktım mutfak bölümündekilerden sırf tutar dolsun diye almaya karar vermiştim,sonra düşündüm boşuna alacagıma 20 tl daha fazla vereyim de işime yarasın dedim ve son anda bu battaniyeye karar verdim.Çift kişiliği de var fakat benim o renkte battaniyem oldugu için tek kişiliğini aldım.Bu arada bende evimister çeki arıyorum bir veren bulsam da alsam :S
ben alıcam zmanda tek tük kalmıstı cnm ama öyle çok zor bi model bence diktirebilirsn de..ben olsam öyle yapardmbernado cıkarmıyomus o sıyah masa örtüsünü sansıma tükırıyım ben
guzel gunlerde kullanın
baska yerden bakcam artık
ben alıcam zmanda tek tük kalmıstı cnm ama öyle çok zor bi model bence diktirebilirsn de..ben olsam öyle yapardm
tşklerrrrrrrrrgüzel günlerde kullan canım...
Hepsi çok güzel..
nil selam:) nasılsın:)
Nilişimmm merabaaa bebişimm:))
daha önce senden wok tava ile ilgili bilgi almıştım hatırlıosann şimdi de marka konusunda yardım almak istiormm:))
neyi tavsiye edersn cnm??
peluşummm nasılsınnnnnnnn
yahu özlemişm ben seni çokkkkkk:)
evt hatırladm bende wok tava alıcam cnm korkmazn naturalarndan istiorm 26cmlkten
nilcim öncelıkle herseyın cok guzel güle güle kullan
sendekı şu masa örtüsünden bende de var , beylıkduzu mıgrostakı bernardoda kalmıstı tek.. runnerıda kadın ayırmıs kendıne dıye ceyız ıcın fılan deyınce cıkardı verdı sagolsun, ama peçetelerı yok,, :44: o takıma ben nerden buılurum kı peçete, düz sıyah mı alsam acaba? ya da ne bılım baska renkmı alsam ? :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?