Nil Çeyizi:))

Benim erkek arkadasımda aynı senin gibi mat geo süper.Benim de mat iyi ama geometrim iyi değil.Neyse buna da şükür :) İnşallah güzel olur sonuclar,tek istediğim bu.İşyerinde de fırsat buldukça çalışıyorum.e kpss diye site var ordan da soru çözüyorum tavsiye ederim.

niloooo kpss devam demekki canım bende akşamları bakıyorum sevgilicik kızdı son 1 haftadır hergün film izliyorduk dün program yaptı ikimzde uymak zorundayız akşamları buralarda olamıcam

bu arada minimalden pamuk saten bende alcam duygucum dekarasyon.com danmı aldın bende alcam canım inşallah güzel bişiler bulabilirim bende

nilim evimister çekimiden son kalanını kullancam ne alsam die düşünüyorum korkmazın tavalarına artık karar vermem lazım

Gizcim evet dekorasyon.com dan aldım ikisini de Bir çek almıştım zaten kullandım gitti :))

Gizcim evet dekorasyon.com dan aldım ikisini de Bir çek almıştım zaten kullandım gitti :))

bende 2 tane almıştım 2 ni burdan arkadaşa vercem diğeriylede ben bir adet saten alcam ama diğer ne alacağıma karar veremedim canım ya senin gibimi yapsam ki misafir için battaniyemi alsam acaba

bende 2 tane almıştım 2 ni burdan arkadaşa vercem diğeriylede ben bir adet saten alcam ama diğer ne alacağıma karar veremedim canım ya senin gibimi yapsam ki misafir için battaniyemi alsam acaba

Canım eksik olan neyin varsa onu al benim tek kişilik battaniyem hiç yoktu,minimal nevresimi de zaten ordan ya da burdan bir yerden kesin alacaktım.Nevresim 154 tlydi 46 tl lik bir şey alacaktım mutfak bölümündekilerden sırf tutar dolsun diye almaya karar vermiştim,sonra düşündüm boşuna alacagıma 20 tl daha fazla vereyim de işime yarasın dedim ve son anda bu battaniyeye karar verdim.Çift kişiliği de var fakat benim o renkte battaniyem oldugu için tek kişiliğini aldım.Bu arada bende evimister çeki arıyorum bir veren bulsam da alsam :S

Son düzenleme:

canım misafir için battaniyemi alabilirim dediğin gibi o eksik bide çeyiz listesi verdi arkadaşım bana çok hoşuma gitti akşama paylaşıcam sizinle

bernado cıkarmıyomus o sıyah masa örtüsünü sansıma tükırıyım ben

guzel gunlerde kullanın

baska yerden bakcam artık

güzel günlerde kullan canım...

hepsi çok güzel..

Nilişimmm merabaaa bebişimm:))

daha önce senden wok tava ile ilgili bilgi almıştım hatırlıosann şimdi de marka konusunda yardım almak istiormm:))
neyi tavsiye edersn cnm??

Nilişimmm merabaaa bebişimm:))

daha önce senden wok tava ile ilgili bilgi almıştım hatırlıosann şimdi de marka konusunda yardım almak istiormm:))
neyi tavsiye edersn cnm??

peluşummm nasılsınnnnnnnn
yahu özlemişm ben seni çokkkkkk:)
evt hatırladm bende wok tava alıcam cnm korkmazn naturalarndan istiorm 26cmlkten

Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti (SANDIKLI) katalog fiiyatı 993.00 TL 'den

*** 399.00 TL***'ye düşecektir.

Kampanyamız 13 Mart 2012 Salı günü gerçekleşektir.

Sınırlı sayıda (20 adet) satışı gerçekleşecek olup siparişler tamamlandığında ürün eski fiyatına dönecektir.

Her Üye 1 adet sipariş verebilecek olup , 1 adet üstü siparişler dikkate alınmayacaktır.

peluşummm nasılsınnnnnnnn
yahu özlemişm ben seni çokkkkkk:)
evt hatırladm bende wok tava alıcam cnm korkmazn naturalarndan istiorm 26cmlkten

Nilişimmm birazcıkkk hasta olmuşum üzerine afiyett ama bomba gibiyimmm, senn nasılsın bebegmm:)) bndee seni çokk özledm nilimuummm 2013 topiğimize de gel ammaaa

hmm korkmaz diosn yani, cem nasıl acabaaa:26: bebişimm olmazsa bende biraz daha araştırmada kalıyımm hem zaten sende bilgilendiriosn bizleri kiiiiiiii:))

Son düzenleme:
nilcim öncelıkle herseyın cok guzel güle güle kullan

sendekı şu masa örtüsünden bende de var , beylıkduzu mıgrostakı bernardoda kalmıstı tek.. runnerıda kadın ayırmıs kendıne dıye ceyız ıcın fılan deyınce cıkardı verdı sagolsun, ama peçetelerı yok,, :44: o takıma ben nerden buılurum kı peçete, düz sıyah mı alsam acaba? ya da ne bılım baska renkmı alsam ? :44::44:

çok tşk ederm tatlm..sadece peçeteleri yoksa çok problem deil bence..peçete çok gerekli deil aslında ama tam takım olsn dersen bence aynı kumaştan düzsiyah 40x40 örtülern bir kenarına v şeklnde taşlardan yapıştırtabilirsn zaten orjinali de öyle..yada krem beyaz renklerde peçete takımıylada kombinleyebilirsn die düşünüorm

dogru soyledın valla canım, nişann tepsısı süslerken yapıştırmalık taşlar almıstım, onlardan alıp bır kenarına yapıştırsam tam olur heralde :)
aklınla bin yaşa nilcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…