Nil Çeyizi:))

slm nilcim kk çok yeniyim bu ilk mesajım vee çeyizine bayıldım cnm çok zeklisin hepsini güzel günlerde kullan inş cnm.

dogru soyledın valla canım, nişann tepsısı süslerken yapıştırmalık taşlar almıstım, onlardan alıp bır kenarına yapıştırsam tam olur heralde :)
aklınla bin yaşa nilcim
rica ederm tatlm..bence çok güzel bişi çıkar ortaya zaten masa örtüsünden pahalıydı peçetelerde indrm dönemnde almıstm bende yoksa böyle bişi yapardmm
slm nilcim kk çok yeniyim bu ilk mesajım vee çeyizine bayıldım cnm çok zeklisin hepsini güzel günlerde kullan inş cnm.

ayy çok sevdnm ilk msjnı da bana yazmıssın cnm çok tşklerrrrrr:119:

Nil 'cim tencerelerim geldi :)çok şükür sounsuzdu çok beğendim:) teşekkür ederim.bak şimdi tencereler tamam sırada ne var?

canım nerelerdesin sen dün bütün gün kpss mi çalıştın yoksa özledik ama
cnm burdaym da sen devamlı bişiler araştırırken araya girmiym dedm napıson bakalm:)
yaa bana westwing iptal ettiğim siparişimi gösdermiş şaka gibi sizinkiler ne durumda
canım çok güzeller huzurla mutlulukla kullan inşallah.
cnm çok tşkler daha güzelleri sana nasip olsn inş
Nil 'cim tencerelerim geldi :)çok şükür sounsuzdu çok beğendim:) teşekkür ederim.bak şimdi tencereler tamam sırada ne var?
oh sonunda cnm ya aklım sende kaldı valla bide şiddetle tavsiye edden ben olduğm için bence çatal bıcak takımını almalısın cnm bu gün rio kampanyası var ama milano yada mercury alıcam dersen bekle indr yapailirler yakın bi zmanda

İptal ettiğin siparişimi yollamışlar ay çok sevindim cnm benimkiler de geldi :))))

ayyy hastayım canım yaa vallla şu sıra baya baya bişi araştırdım kararda verdim birçok şeye dönüşüm muhteşem olcak :))))))))))

grip oldum yarın doktora gidip rapor alcam bu halle şirkete gelemem fenalardayım

banada gelmiş babam söledi seni bekleyen 5 kargo var akşam getircem dedi çok mutlandım :))))))) meraklardayım anlıcağın

evt cnm ya iptal ettiğim geldi..yalnız gecen gün ürünlerinz göndrilicek die attıkları mailde sipariş no farklıydı buu faturadaki farklı acaba o da pasta standıma ait olanmı ki keşke o da gelse
bunu göndermşler cnm bu durumda hiç bişi ödemedm tutar 0 tl yazıo zaten faturada

Benimkiler de de öyle yazıyor cnm. Ama kredi kartından çekmişlerdi.

Bana gelende de 0 tl yazıyor canım sen ona bakma.Benim iki tanesi elime ulaştı şu anlık.Pasta standı bayagı agır bişe :)

evt benmkide krem renkte tam beyaz deil..kızlar içinizden biri bilge ismnde mi verdi siparişi apartman numarası 120:))
yine west wing kargosuydu aynı paketten dedm bizim kızlardn brinindir kesn:))

kızlar sizin siparişler aynı anda mı geldi?
ben baktm simdi diğer hesabıma da mail atmıslar büyük ihtimal onu da göndericekler..
bu da gelsnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…