Nil Çeyizi:))

gizim bu soru sana:)))

sen smdi wok tavayı aldn da bu evimister nasıl tedarik edicek kendi sitesnde bile yok kuzu..ben hiç bi yerde göremiorm meselaaa

evet canım bende alıcam wok tava korkmazın kendi sitesinde stokta yok gelmesini bekliyorum

Bu arada kızlar ben yorgan aldım ya bir kupon geçersiz dedi ben öbür kuponla denedim meğerse ikisinide kabul etmiş. iki kere çekim yaptılar. Ben bunları aradım birini iptal edin dememe rağmen kargoya vermişler. Kargonun biri geldi diğeri yok bu seferde. Aradım bari takip no yollayın dedim bulamadılar. Sonra yut içi aradı da bugün yarın gelecek ürününüz dedi kabul etmeyip geri yollayacağım. Biliyorsunuz kupon tarihi de 15 marta kadar. Dedim bu seferde tarih geçti demeyin bana sakın dedim yok bizim hatamız yeni kupon no su vereceğiz dediler. 3 kişiyle görüştüm hala çözülemedi. Dedim şu kuponlar bir bitsin adınızı duymak istemiyorum bu ne biçim müşteri memnuniyeti diye çemkirdim.

evet giz sorularmızı cvpla lütfennn mrklar içindeyizzz
mesela 24lük mini tavası da yok onu bekliorm ben aylardır..onun tedarik edilmesi daha kolay heryerde var o edilmio wok tava nasıl edilcek..sana gelirse bende sipariş vericem bu sefr denek sensnnnnnn

iyi etmişssin kuzum bu ne böyle yine de çok bişi söyleyemiorm tüm siparişlerm geldiğinden midir nedir
peki kredi kartından da mı çift çekm oldu bu sekilde gelir gelmez iade et hemen..süre geçsede onlarn hatası olduğundan sana yeni bi çek tanımlarlar zaten mrk etme..keşke bana da tanımlasalar

vuvvvvv sen 3 gün izinlmsn yahu haftasonuna denk gelssinnnnn artıkkkk ki gelmzse bile ben süprz yapcam özledimmm kiiii

Ben seninkinnde gelcegni bilyodum ki içime dogmustu beni evde 5 kutu kargo beklyomus bütün sparsleri hepten yolladılar herhalde

Bu evimister kafayı yemiş bende böle düşündm ama sepete eklyodum sonucta die ekledim göndermezlerse wok tavayı kafalarında parçalarım ben bilmem aldım canım beklemedeyim

Sare nevresimi 119 tl ye indrp ben 70 tl ye aldıgma göre bunada bir sey düşünmslerdr belkide

Ya 3 kişiyi aramama rağmen nasıl ürün kargoya verirler onu anlayamıyorum cnm. Evet çift çekim oldu malesef. Yarın gelir inş da geri yollarım. Valla vermesinler o 3 kızıda sikayetvara yazarım süründürürüm onları

mesela benm 15 tllk bi çekm var kızlar onunla benm jr tencere setinin bi tenceresini daha alıcam ek olrak 4lü olursa daha çok işimi görür günlk kullanırken hisarları kullanmak istemiorm..annem de ilk geldiğinde su büyük olandan bi tane daha olsa iyimiş dediydi..wok tavaya güvenemediğimden o şekilde kullanıcam..

o 15 tl lik çek 50 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli oluyor benim sizinde öyle mi?

Neyse mesai bitiyor kızlar ben kaçıyorum öpüldünüz

wuhhhhuuuuu:)))))))))
valla elinize düşen yandı su tehtidlere bak..iyiki müşteri hizmetlerinde çalışmıorm çok fena dalardım sizeeee:))

Son düzenleme:
o 15 tl lik çek 50 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli oluyor benim sizinde öyle mi?

Neyse mesai bitiyor kızlar ben kaçıyorum öpüldünüz

başlarda öyle deildi ama smdi öyle cnm 50ye tamamlansn die anneme pizza kesicisi alıcam benmkini denedk hamur yaparken çok beğendi
görüşürüz tatlm byby:)
haha burayı sms alanına çevirdm sanırsm

pizza kesici hamuru ne yaparken işe yardı ben onla börekte kesmeyi dsnüyorum keskinmi ooo

Turkuazım sendemi msjı okuyunca güldüm nilim müşteri daima haklıdır sen olaydın kupon verirdin özür nyetne

Nillooo ilkbahar yaz kreasyonunun acaip merak edyorummmmm nasılll

gizim harikaaaa uçus uçus elbiseler doldu mağazayaaa:)))
ben çok beğendm yeni koleksiyonları..hatta bazı deilkli kazak modellerini aldm siteden atakana gönderdm o da annesine gönderdi sevgili kayınvalidem kazaklar örüo su an banaaa
yaa kızlar bu gün gelen west wing paketide benmmiş o da bana gelmiş ama kafadan attığım nil bilge üyelk bilgilerine göre göndermişler bende diorm bilge kim:))
kargoda beklemede görünüo gittim teslm almaya vermediler nil bilge gelsn alsn yada siteye mail atın sizin de teslm alabileceğinize dair mail atsınlar bize ancak öyle size verebiliriz dediler..halbuki annem bu gün evt bizim deseydi onu da alabilmiş olucaktm hatta adama diretmiş bilge die biri yok bize ait deil die:)) şaka gibi ya bu westwing

Nilişimm çok sevindimmm westwing siparişlerinin gelmesineeee:))
Güle gülee kullann fıstığımmm

ciddimisin siteye kondu ve haberim yok hemen giriyorum musmutlu oldum ki kendime ciciler trençkotlar almam gerek vuv kayınvalideye bak maharetli maşallah

ahahaha odamı senindi bide kızlar sizinmi die sordun ilahi nilooooo ayyy kargo şirketinide pataklayasım geldiii ne kadar ciddi çalışıyolarmışta haberimiz yokmuş herşeyi geçtim tc numaranı yada nüfus cüzdanını versen olmuyormu ki şaşırdım :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…