cnm var fekat fazla uçuş uçuş öle ev merasimleri için deil balayı içinnnnnnnilcim senin topiği okurken gördüm uçuş uçuş elbiseler var dedin dimiyaa evde söz nişan olayı olursa uçuş uçuş bişiler istiyorum ben varmı fikrin?
nilooooo ben bunlardan birini istiyorum bunlar nasıl bana söle çabuk geldimi sizin oraya ayyyy alışvriş zamanım geldi benimmmmiçimdeki alışveriş canavarını çıkarcamm
Eki Görüntüle 366148 Eki Görüntüle 366149
gizim montlardan 2side var bizde..ilki biraz bol kesmli diğeri daha dar..ilki kumaş diğer kalın penyedenbu çantalarda benim olsun offf offf avcılarda arkdaşımın bir çantacısı var eğer oraya gidipte birşey alamazsam stradiye heray bir çanta için uğrucam heray bir çanta olayına gircem ne kadan mikemmelll
Eki Görüntüle 366156 Eki Görüntüle 366157 Eki Görüntüle 366158 Eki Görüntüle 366159
cnm var fekat fazla uçuş uçuş öle ev merasimleri için deil balayı içinnnnnn
ama böyle düz dantel tarzı astarlı elbiseler var..boydan boyalı biyeli elbise var mesela ben onu beğeniorm ama renk olarak istediğim renk üretilmemişş((
gizim montlardan 2side var bizde..ilki biraz bol kesmli diğeri daha dar..ilki kumaş diğer kalın penyeden
çantalardan ilki henüz gelmedi diğerleri var kuzum hatta minik pembe renk bitti bile bi tane kaldı su an gelir ama yine
offf yaa ne çabuk saldırıyorlar manyakmı bunlar benim en acilinden alışveriş yapmam lazım
1 tane beyaz converse 2 adet çanta ve 1 trençkot offff offf bide pantolonlar açık kahve beyaz felan offfffffff bunlar bulmam lazım
saol canım yaa vallla çoktandır alışverişlerden geri kaldım gelecek ay bütçe ayrılamam gerekicek
çok tşklerrrrrr:))hepsi birbirinden guzel huzur icinde gule gule kullan :)
gelcem oralara bende isterim ayakkbı çok ciciler çok canım
Nil satenle mat aynı mı oluyor bu durumda?
evt cnm saten mat demek oluorr
Ama şekerim matlar o zaman neden daha pahalı :S
daha şık olduğunu söylüo cnm çoğu kişi ama bence tamamen zevk meselesi tabi..
yapım aşaması parlaklardan zor olduğundan daha fazla işçilk gerektirdiğinden olailir..üstünde ayrıca bi katmanda var çnkü
Canım sıkıldı kızlar,nerdesiniz? Hiç ders calısasım da yok.Neyse mesaimin bitmesine az kaldı.Westwing ten iki katlı kurabiyeligim de geldi.
ben de kargomu gttim aldm cnm pasta standm da olmus oldu
benm de ders çalışasm yok su an ama çalışmam lazm biliorm devamlı kendime psikolojk baskı oluşturuorm..çok da sıkmak istemiorm kendimi ama off(
Bende öyle canım sürekli sıkıntılardayım ders çalışmam lazım deyip duruyorum.Dün denemede 23 tarih yaptım ilk defa o yüzden çok sevindim.İnşallah hep çıkar bu,düşmez.Ben kahvaltılıgı da almıstım o da geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?