- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
genelde akşamlarımı çalışıosn cnm..valla ben bu gün tatilm 2 gün daha tatilm ve eğer istediğim gibi çalışmassam kendi vicdanımı rahat bırakmıcam
hatta çıkıp biraz çalıştklarımı tekrar ediym b konu tam anlamıyla ok deilse diğerine de geçemiorm:s
cnm burdaym da sen devamlı bişiler araştırırken araya girmiym dedm napıson bakalm:)
yaa bana westwing iptal ettiğim siparişimi gösdermiş şaka gibisizinkiler ne durumda
cnm çok tşkler daha güzelleri sana nasip olsn inş
oh sonunda cnm ya aklım sende kaldı valla bide şiddetle tavsiye edden ben olduğm içinbence çatal bıcak takımını almalısın cnm bu gün rio kampanyası var ama milano yada mercury alıcam dersen bekle indr yapailirler yakın bi zmanda
selam nil ben bununla ilgili bir topikte açmıştım benimkilerde geldi ne iştir anlamadım iade edcem kabul etmiyolar parayıda geçen iade etmişler şaştım kaldım :)):):çok kafam karıştı bunlar bizim kimlik bilgilerimizi de gördüler sonuçöta gidip bir dolap çevirmesinler başımıza kızlar:18:valla annem beni gebertir....
cnm bnden ne çekm oldu ne iade..
öyle bişi yapamazlar sıkar biraz:))))
yeryüznden silerm ben adamıı
kızlar ben dün aldığım eşyaları eve götürdüm annemin tepkisi hayırdır dedi neyse anlattım beklediğim tepki vermedi aa benim şaşkoloz kızım madem böylee diğer parçalarınıda alsaydın dedi:):)::)):):):tabi başıma gelenleri anlatmadım,iyice araştırdım ve hatta bu camılla üreticisini bile aradım:)):):hiçbir ürünlerinde yazmıyormuş ayrıca iade ve bu kargolar içinde genel müdüre bağladılar adı kemal işte o bey yeni açıldıkları için ve yoğunluk yüzünden bir sürü müşteriye ücretsiz ürün gönderdiklerini söyledi inş bir sorun yaşamayız kızlar ben kullandığım kredi kartını kapattırdım tedbir amaçlı umarım bir sorun yaşamayız...!neyse pasta serviz kardeşliğimiz kutlu olsun ama ben tepsiye bayıldım ayrıca işin ilginç tarafı bana iki şer tane geldi)::)):):):
Efsunnn beniii güldürdünnnnn
Hepsinden mi ikişer tane geldi :))
yess ben ilk siparişimi iptal ettim pasta servis tabağın büyük zannetmiştim minnacık bir şeymiş diye ipal ettim daha sonra tekrar tepsi ve ayaklı servis sipariş ettim baktım hepsini göndermişler bende birini anneme verdim ama parasını vermediğim bir şeyi kullanmak hiç içime sinmiyor...
kızlar ben dün aldığım eşyaları eve götürdüm annemin tepkisi hayırdır dedi neyse anlattım beklediğim tepki vermedi aa benim şaşkoloz kızım madem böylee diğer parçalarınıda alsaydın dedi:):)::)):):):tabi başıma gelenleri anlatmadım,iyice araştırdım ve hatta bu camılla üreticisini bile aradım:)):):hiçbir ürünlerinde yazmıyormuş ayrıca iade ve bu kargolar içinde genel müdüre bağladılar adı kemal işte o bey yeni açıldıkları için ve yoğunluk yüzünden bir sürü müşteriye ücretsiz ürün gönderdiklerini söyledi inş bir sorun yaşamayız kızlar ben kullandığım kredi kartını kapattırdım tedbir amaçlı umarım bir sorun yaşamayız...!neyse pasta serviz kardeşliğimiz kutlu olsun ama ben tepsiye bayıldım ayrıca işin ilginç tarafı bana iki şer tane geldi)::)):):):
kızlarrrrrrrrrrrrr:)))
çok fazla kuruntu yapmıomusunuz sizcede:)))
bence bi sorun yok zaten bakıldığında göndermek zorundalar işleyişleri kötü en azından gönderelm demişlerdir.. adam bana kusura bakmayn o hafta içinde 800 siparişe cvp verdiğimizden geçikmeler yaşandı fln die mail atmıstı..ben hiç ücret ödemedm ama kargo yanlışlığı yüzünden aradığm tel faturalrı ona denk gelmiştir o yüzden de içim rahat çatır çatır kullanırım:)))
cemile kutusunda geldi benmkiler marka yazma olayına da takılmadm:)
kızlarrrrrrrrrrrrr:)))
çok fazla kuruntu yapmıomusunuz sizcede:)))
bence bi sorun yok zaten bakıldığında göndermek zorundalar işleyişleri kötü en azından gönderelm demişlerdir.. adam bana kusura bakmayn o hafta içinde 800 siparişe cvp verdiğimizden geçikmeler yaşandı fln die mail atmıstı..ben hiç ücret ödemedm ama kargo yanlışlığı yüzünden aradığm tel faturalrı ona denk gelmiştir o yüzden de içim rahat çatır çatır kullanırım:)))
cemile kutusunda geldi benmkiler marka yazma olayına da takılmadm:)
nilommm günaydın çok hastayım yaa işe geldim bu halde
he bide stradinin sitesine baktım bunu bulamadım ayyy ben bunu çok istiyorumm kendime ciciler alcam bide düğünler var ne giysem die düşüncelerdeyim ne etcem ben
bu arada şikayetvarın sahipleri şirkete geliyolar sunum yapmaya yöneticim görüşcekbiz şikayetlerimizi hep güldürüyormuşuz
Günaydın kızlar valla ben de tepsisini çok beğendim gerçi düşündüğümden daha büyük. Çatır çatır kullanırım bende onların hatası sonuçta :))) Bu arada evimister çağrı merkezini aramaktan bitap düştüm telefonu açan yok geri dönüş yapan yok. 25 tl lik çekimle korkmaz çaydanlık aldım eve ama ağız kısımları geniş gibi bunu gören var mı kızlar aranızda?
bi taraflarını açıp gülsnler onlar neyimizle güldürüomusuz ki:))
çok sinirlendim soannn:))) bu mont var bizde gizm
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?