Nil Çeyizi:))

merhaba nil görüşmeyeli nasılsın canım : )

seninde tavsiyenle battaniyemi aldım teşekkür etmeye geldim : ) bahsettiğin gibi yumuşacık ve kalın battaniye. annemle semt pazarına gittik orada buldum
bu arada bende tavalarımı korkmaz alacağım. yakından inceledim seramik tavaları gerçekten çok güzel. wok tava 30cm mi alsam 26cm mi bilemedim. :26:
benim bu ara çeyize ara vermem lazım nişan hazırlığı yapmam lazım ama duramıyorum ki

iyiyim tatlm güle güle kullannnnn bu arada çok sevdnm beğenmene:)))
wok tavamı ben 26lık alıcam 30 çok büyük geldi ama wok tava zaten büyük olur diyenler olabilir ama nedense bize yeticek kdr seyleri daha çok seviorm:)))
bende su an ceyize ara verdm bohçam için bişiler bakıorm sunu buldm ama nasıl kullanıcamı bilmiorm 1 çek alsam alıcam seyler için yeterli mi yoksa alıcam her ürün için grupon mu satın almalıyım bilemedm..

ya ben atakana herseyi tweenden almak istiorm çok iyi fırsat olur benm için((
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!

nilooooo bence bu fırsat güzel canım aladabilirsin alamayadabilirsin ben bilemedim şimdi

hee bu arada şikayet varı yanluş anladın güldürüyoz derken memnun ediyoz insanlar bebe smileylerimiz var

off kendime yaz için ciciler almam lazım renk renk çantalara geçiş yapmam lazım bide şu stradidekini alsammı çok gereklimi ama o tarz çok istiyorum kiii

teşekkür ederim canım : 9 wok tavada 30cm gerçekten büyük ama ben hep kalabalık olacakmış gibi birşeyler alıyorum anneme çekmişim galiba

aa onu bende inceleyim anlamaya uğraşıyım zira bu ara çok lazım

ben bi tane grupon aldm kızlar kullanınca görücez bakalm..bi tane gömlek cüzdan ve kravat almayı düşünüorm
bu arada limango çekmle 3 tlye aldığım takımım gelmiş çok beğendmmmm gayet kaliteli kızlar markası moonlight zaman zamn girio hep indrme

Nasıl 3 tl ye geldi zaten 7 tl kargo yok mu canım

tabiki var duygucm kargo çekini birleştiremiosn ki..kargo sayılmaz sonuçta ben buna 3tl verdm mi verdm:)))
o kdr da olsn zavallı kargocu içinde ne olduğunu bilmeden taşıdı durdu sabahtan beri:))

Alemsin Nil :) Tamam da bizden 7 tl alıyorlar kargo ücreti 3 tl yazıyor :))) Ben cebimden çıkan paraya bakarım şekerim

Canım ben bu fırsatı görmüştüm ama bende anlayamadım bir de ne alabileceğime karar veremedim o yüzden almadım. Bir de site de çok güven vermedi bana niyeyse :)

bana güvenilir geldi valla..hakkımızda bölümünü okudum yetkili satıcısı gibi bişiyler
aldm bakalm gruponu kullanınca yazarm
ilk etapta bunları almayı düşünüorm

Canım seçimlerin çok güzel bende sade şeyleri severim hep ama spor olarak kareli modellere bayılıyoruz aşkımla :))
Umarım kalitelilerdir canım çünkü piyasada acayip sahte ürün var.Bir yerde okudum markafonide satılan ürünler bile orjinal degılmıs adam üretimini yapan yeri bile bulmuş yani o derece

cnm sitenin şirketi orka..damat tween sitesnde anlaşmalı satış mağazası orka)
sahte olma ihtimali yok yani..zaten fiyatlar çok uçuk değil orjinal sitesnde de bu fiyatta sadece gruponla+%40 indrm sağlamıs oldu
%60 indrm zaten sitesnde de var su an
tşk ederm ayrıca:))

hani çekin yarından itibaren geçerliydi çok hızlısın enişte bey iyi günlerde giysin
tatlm fırsat bitimnden sonra kodum geldi hemen denedm oldu kullandm bende..tşk ederizz:))
haberi bile yok sürpriz yapcam
gecen gün dolabını toplamıstm gittiğimde bi tane düz gömleği ve kravatı yok ben ona cüzdan da almsıtm gecen yıl polodan hala yeni ama bitane de böyle klasik olsn dedm
çok sanslı kereta herseyi çifter çifter oluo sayemde:))
ben bi kaç gömlek daha alıcam ama bizim mağazalar daha casual zaten pull and bear hastası:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…