hiç bi fkrm yok gülçinm..olmadı iade edersn?
İnşallah güzel çıkar da iade etmek zorunda kalmam bir sürü uğraştırıyorlar hala telefona çıkan yok
iyiyim tatlm güle güle kullannnnn bu arada çok sevdnm beğenmene:)))merhaba nil görüşmeyeli nasılsın canım : )
seninde tavsiyenle battaniyemi aldım teşekkür etmeye geldim : ) bahsettiğin gibi yumuşacık ve kalın battaniye. annemle semt pazarına gittik orada buldum
bu arada bende tavalarımı korkmaz alacağım. yakından inceledim seramik tavaları gerçekten çok güzel. wok tava 30cm mi alsam 26cm mi bilemedim. :26:
benim bu ara çeyize ara vermem lazım nişan hazırlığı yapmam lazım ama duramıyorum ki
iyiyim tatlm güle güle kullannnnn bu arada çok sevdnm beğenmene:)))
wok tavamı ben 26lık alıcam 30 çok büyük geldi ama wok tava zaten büyük olur diyenler olabilir ama nedense bize yeticek kdr seyleri daha çok seviorm:)))
bende su an ceyize ara verdm bohçam için bişiler bakıorm sunu buldm ama nasıl kullanıcamı bilmiorm 1 çek alsam alıcam seyler için yeterli mi yoksa alıcam her ürün için grupon mu satın almalıyım bilemedm..
ya ben atakana herseyi tweenden almak istiorm çok iyi fırsat olur benm için((
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!
ben bi tane grupon aldm kızlar kullanınca görücez bakalm..bi tane gömlek cüzdan ve kravat almayı düşünüorm
bu arada limango çekmle 3 tlye aldığım takımım gelmiş çok beğendmmmm gayet kaliteli kızlar markası moonlight zaman zamn girio hep indrme
Eki Görüntüle 367234
Nasıl 3 tl ye geldi zaten 7 tl kargo yok mu canım
tabiki var duygucm kargo çekini birleştiremiosn ki..kargo sayılmaz sonuçta ben buna 3tl verdm mi verdm:)))
o kdr da olsn zavallı kargocu içinde ne olduğunu bilmeden taşıdı durdu sabahtan beri:))
iyiyim tatlm güle güle kullannnnn bu arada çok sevdnm beğenmene:)))
wok tavamı ben 26lık alıcam 30 çok büyük geldi ama wok tava zaten büyük olur diyenler olabilir ama nedense bize yeticek kdr seyleri daha çok seviorm:)))
bende su an ceyize ara verdm bohçam için bişiler bakıorm sunu buldm ama nasıl kullanıcamı bilmiorm 1 çek alsam alıcam seyler için yeterli mi yoksa alıcam her ürün için grupon mu satın almalıyım bilemedm..
ya ben atakana herseyi tweenden almak istiorm çok iyi fırsat olur benm için((
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!
bana güvenilir geldi valla..hakkımızda bölümünü okudum yetkili satıcısı gibi bişiyler
aldm bakalm gruponu kullanınca yazarm
ilk etapta bunları almayı düşünüorm
Eki Görüntüle 367242 Eki Görüntüle 367243
ayyy cnm tşk edermmmm
Sıkı sıkııya takipteyimmmm
Sen kullan bakalım nasıl oluyor belki bende alırım :)
kızlar biraz bohça alışverişi yaptmmmmmm
nasıl sizce güzel seçimler yapmısmıyımmmm:)) pek fazla desenli seylerden hoşlanmadığını bildiğimden bunları seçtm
hepsine 66tl ödedm grupon çekimi kullanıp 4 taksit de yaptırdm çok mutluyum şu annn bunlarda çıktı aradannn:))
Eki Görüntüle 367376 Eki Görüntüle 367377 Eki Görüntüle 367375
tatlm fırsat bitimnden sonra kodum geldi hemen denedm oldu kullandm bende..tşk ederizz:))hani çekin yarından itibaren geçerliydi çok hızlısınenişte bey iyi günlerde giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?